Frankai 09.07.2002 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 Ja mam pracę gdzie się przestawiam non stop. Właśnie mi przestawili urlop i przestawią mi kierownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb 07.09.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Jeżeli chodzi o beton i bloczki betonowe w Warszawie i okolicach to polecam wytwórnię betonu Marek Dąbrowski tel. 6661535. Nie jestem pewien atrakcyjności ceny, ale jakość napradę dobra. Podobno dostarczają beton na budowy wiaduktów i urzędowa kontrola jakości betonu (niezapowiedziana) odbywa się bardzo często. Mój znajomy wziął tani beton od małej firmy gdzieś na Pradze i zamiast B20 na strop wylali mu B15 i ma pasztet nie do pozazdroszczenia. Proponuję żeby oprócz cen dzielić się uwagami na temat jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts