rafslusarczyk 26.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 mam problem z ślimakami ale nie typu "winniczka" tylko takiego "obżlizgłego" są ich setki i jest z nimi problem bo wszędzie wchodzą i są bardzo nie przyjemne jak się ich pozbyć PLISSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 26.07.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 młotkiem ich, młotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 26.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 w sklepach ogrodzniczych są odpowiednie preparaty - jest to bardzo skuteczne i brutalne bo je zabija - ja po takiej akcji odpuścilem sobie bo nie mogłem patrzeć jak zdychają - ale od tego czasu ma spokój - a winniczki polubiłem - i mam ich już chyba 15 [ponumerowane - hi hi] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.07.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 RAF SLUSARCZYK Export - Import Znaczy się, exportujesz slimaki i importujesz kasę A tak na serio, to poczytaj to : http://www.ogrody.cvd.pl/pliki/slimaki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.07.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Problem polega na tym, ze stosujac srodki chemiczne pozbywamy sie tez pozytecznej fauny w ogrodzie - cokolwiek spozyje taki podtruty zewlok slimaka tez ginie, w tym np. jeze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 26.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Moje po koszeniu trawy czują respekt (to była krwawa jatka), ale chyba powoli pamięć je zawodzi. Czyżby trzeba zrobić powtórkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 tylko trutka. Nikt nie chce importowac długich, obrzydliwych czarnych i brązowych slimaków. A one zjadają wszystko. I mnożą sie setkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 26.07.2005 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 tylko trutka. Nikt nie chce importowac długich, obrzydliwych czarnych i brązowych slimaków. A one zjadają wszystko. I mnożą sie setkami. Majka u Ciebie też jest wysyp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 26.07.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 sposobem jest sól - rozkładają się ale to bardzo nie etycznie wygląda i mało daje trzeba gonić z solniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.07.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 u mnie narazie pojedyńcze sztuki. jestem czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 26.07.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 PASKAL - PO PROSTU GOTUJ !!! Made in France Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 26.07.2005 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 u mnie narazie pojedyńcze sztuki. jestem czujna podrzucę ci staado zarodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 u mnie narazie pojedyńcze sztuki. jestem czujna podrzucę ci staado zarodowe nie bądź świnia Dopiero zaczęły mi roslinki rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Lepiej teraz, później będzie bardziej żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 26.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Majka - może nawet dotacje z uni dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.07.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 jako producent? Dobra, tylko dajcie namiary na jakiegoś importera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.07.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 mam problem z ślimakami ale nie typu "winniczka" tylko takiego "obżlizgłego" są ich setki i jest z nimi problem bo wszędzie wchodzą i są bardzo nie przyjemne jak się ich pozbyć PLISSS Podobno piwo pomaga Tzn ciagna do tego piwa.Potem pozbierac i wyniesc gdzies daaaaaleko U mnie w ogrodzie,to raczej winnikczopodobne sa A jest ich od groma. Ale ze mi raczej nie przeszkadzaja to z tym nic nie robie. Swego czasu - jak jednego roku byl ich "wysyp" - to myslalem zeby hodowle zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 27.07.2005 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 kiedyś też był wysyp winniczka ale one są nawet OK ale te są bez domku i bez ubranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 27.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 kiedyś też był wysyp winniczka ale one są nawet OK ale te są bez domku i bez ubranka Bez domku są te z forum muratora, one dopiero zaczynają się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts