MichalKa 26.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Mam pytanie, czy można ustawić mikrofalówke na lodówce??? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 28.07.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Można, tylko tak aby nie zasłonić z tyłu lodówki grawitacyjnego przepływu powietrza z wymiennika w kierunku góry - inaczej ma zostać szpara od ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Pewnie , ze mozna , ale czy bedzie Ci wygodnie korzystac z mikrofalowki , kiedy bedzie postawiona wysoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 r MichaŁka ma niską lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okruszek 04.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 mozna ale pod warunkiem iz pod mikrofale polozysz jakas plyte inaczej jest zbyt duze promieniowanie. Inaczej mowiac mikrofala nie powinna stac bezposrednio na lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.08.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 mozna ale pod warunkiem iz pod mikrofale polozysz jakas plyte inaczej jest zbyt duze promieniowanie. Inaczej mowiac mikrofala nie powinna stac bezposrednio na lodowce Jakie promieniowanie ? I co ono moze zaszkodzic lodowce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 11.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 mozna ale pod warunkiem iz pod mikrofale polozysz jakas plyte inaczej jest zbyt duze promieniowanie. Inaczej mowiac mikrofala nie powinna stac bezposrednio na lodowce No bez przesady. Jak by mikrofala siała promieniowaniem to by większość gospodyń domowych albo by była na pogotowiu z poparzeniami albo na onkologii. Mikrofale są dobrze akranowane a poza tym mało przenikliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No bez przesady. Jak by mikrofala siała promieniowaniem to by większość gospodyń domowych albo by była na pogotowiu z poparzeniami albo na onkologii. Mikrofale są dobrze akranowane a poza tym mało przenikliwe. Oj niedobry, niedobry... Nie dales sie koledze/kolezance wytlumaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 11.08.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No to siem kajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 31.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ciekawy wątek. U mnie mikrofalówka stoi bezpośrednio na lodówce. Kiedyś bałem się, czy mikrofalówka nie powoduje nagrzewania się lodówki, ale z doświadczenia wiem że nic takiego nie ma miejsca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.stanczak 30.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 u mnie też stoi, przynajmniej dzieciaki nie włączają jer byle kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia i rafał 09.01.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 u mnie stoi od lat i nie zauważyłam zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 16.01.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 u mnie tez tak było. a schłodzoen piwo wtedy jakos bardziej "kopało" niz obecnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocny8 31.01.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Proszę się wczytać na temat mikrofali, dlaczego dzieciom nie wolno przebywać w pobliżu, dlaczego jedzenie z mikrofali jest "inne", dlaczego i dlaczego?????????????,Ten kto wie, ten nie ma mikrofali.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocny8 03.02.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 podarujcie swoje mikrofale wrogom ale pod warunkiem, że mieszkają min. 100 m od was.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts