swbeata 26.07.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Od soboty mieszkam już w swoim nowo wybudowanym domu i mam pytanie: czym zasłonić okna: firankami, zasłonami, roletami, żaluzjami czy może jeszcze czymś innym? Proszę o rady sugestie, sprawdzone przez Was rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 26.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Zależy, co lubisz, co pasuje do Twojego wnętrza. Ja mam delikatne firanki bez żadnych wzorków i ozdób + rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 26.07.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 u rodzicow w pokoju mialem niebieski brezent, a w charakterze karnisza wystepowala miedziana rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts