Basia Z. 26.07.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witam, dzisiaj otrzymalam informację, że aby otrzymać wypis i wyrys ze Studium uwarunkowań i kerunków zagospodarowania przestrzennego (wcześniej ta sama osoba informowała, że nie ma możliwości otrzymania takiego dokumentu) powinnam wnieść oplatę administracyjną w wysokości 120 zł. Czy u Was też tyle to kosztuje, czy to zgodne z prawem? Z gory dziękuję za odpowiedziPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ja za opinie urbanistyczna odnosnie zagospodarowania przestrzennego zapłaciłem 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 26.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 witam:)Im bardziej na południe kraju tym opłaty mniejsze. W Galicji ok. 30 zł. za wyrys i wypis z planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 26.07.2005 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 oj to rozrzut cenowy całkiem spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 27.07.2005 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 w ustawie dotyczącej tych płatności znalazłam zapis: Opłacie administracyjnej od wypisu i wyrysu z miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego oraz studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego nie podlegają: 1) wypisy i wyrysy wydawane w sprawach budownictwa mieszkaniowego, Czy mi się tylko wydaje, czy jednak mnie te opłaty nie dotyczą? Przecież ja chcę wybudować dom jednorodzinny, a nie hipermarket czy stację benzynową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 27.07.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Dokładnie nie pamiętam, ale chyba niecałe 20,0 PLN za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts