mdzalewscy 26.07.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ciepełko, Panie i Dziewczęta chodzą rozebrane, mają duże tego tamtego, są zdrowe, wyrośnięte z dobrymi płucami i mi w główie się jakoś kiepsi od tego spoglądania, głupie pomysły przychodzą i nie tylko, też tak macie ? czy może ze mną coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.07.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ...... objawy jak najbardziej normalne .... i tylko trzeba uważać coby nie dostać na stałe Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.07.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ciepełko, Panie i Dziewczęta chodzą rozebrane, mają duże tego tamtego, są zdrowe, wyrośnięte z dobrymi płucami i mi w główie się jakoś kiepsi od tego spoglądania, głupie pomysły przychodzą i nie tylko, też tak macie ? czy może ze mną coś nie tak Nie tak, to z Toba by było, jakby te pomysły Ci do głowy nie przychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Najgorzej to jak jedziesz autem ....o wypadek nie trudno ps. a kto powiedział ze to są głupie pomysły hę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.07.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ciepełko, Panie i Dziewczęta chodzą rozebrane, mają duże tego tamtego, są zdrowe, wyrośnięte z dobrymi płucami i mi w główie się jakoś kiepsi od tego spoglądania, głupie pomysły przychodzą i nie tylko, też tak macie ? czy może ze mną coś nie tak Jest to absolutnie nienormalne ;-) ;-) Abym w pełni mógł ocenić jak bardzo z Tobą jest coś nie tak - prześlij prosze trochę zdjęć. Zresztą filmiki też być mogą ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 26.07.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dialog Autentyk! Znajome małzeństwo z 10 letnim stazem małżeńskim konwersuje sobie przy stoliku w kawiarence ogródkowej ogladajac sobie defilujace za płotkiem smakowite kąski:On: Chodzą to młode laski półnagie i kuszą opalonymi ciałkami. Jak bym mógł to bym połowę z nich puknął! Ona: A ty myslisz że co..., ze jak bym mogła to bym nie puknęła połowy tych wszystkim opalonych ładnie umiesnionych przystojniaków? A na deser dokładkę tekst piosenki z Madagaskaru Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Słuchajcie sensowne panienki Prawdziwy król Julian tu stoi Uwielbiam, kiedy laseczki wprawiają w ruch wesołe ciałka Gdy ruszacie bioderkami, róbcie to słodko smacznie i zdrowo Zgoda? Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Ten cudowny wdzięk I długi lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Ten cudowny wdzięk I długi lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Whoa!] Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] A kreskę zrób na oku sobie i też I puder rzuć na nosek sobie, gdy chcesz I brewki czarną sobie kredką to zrób Pomadke i facetów masz już u stóp Gdy ładna buzia twa i bioder łuk Każdy by od razu mógł No bo wy macie w sobie to coś My faceci tak jak leci nie mamy dość Gdy ładna buzia twa i bioder łuk Każdy by od razu mógł No bo wy macie w sobie to coś My faceci tak jak leci nie mamy dość Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to mało mało Dla mnie to mało mało Dla mnie to mało mało Trzy, dwa, raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.07.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ciepełko, Panie i Dziewczęta chodzą rozebrane, mają duże tego tamtego, są zdrowe, wyrośnięte z dobrymi płucami i mi w główie się jakoś kiepsi od tego spoglądania, głupie pomysły przychodzą i nie tylko, też tak macie ? czy może ze mną coś nie tak Masz świetą racje oczopląsu można dostac zwłaszcza jak wjeżdżasz np do miejscowości nadmorskiej (bardziej opalone i rozebrane - mniam... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 26.07.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 mdzalewscy - wszystko wporzo, jestes zdrowy. Ku pokrzepieniu sercaOdpowiem cytatami:1. Każda kobieta robi ze swoja urodą takie sztuczki, za jakie każdy dealer uzywanych samochodów dawno poszedłby siedzieć (Nick Nolte).2. O małżenstwie: To jak w restauracji - zamowiles najlepszą potrawę z karty i jesteś szczęśliwy, dopoki nie zauważysz, co pysznego zjada sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.07.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 mdzalewscy - wszystko wporzo, jestes zdrowy. Ku pokrzepieniu serca Odpowiem cytatami: 1. Każda kobieta robi ze swoja urodą takie sztuczki, za jakie każdy dealer uzywanych samochodów dawno poszedłby siedzieć (Nick Nolte). 2. O małżenstwie: To jak w restauracji - zamowiles najlepszą potrawę z karty i jesteś szczęśliwy, dopoki nie zauważysz, co pysznego zjada sąsiad. Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ja tez tak mam i to nie zawsze jak wiosna przychodzi i dziewczyny lzejsze ciuszki zakladaja mdzalewscy jestesmy normalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.07.2005 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 no to mnie pocieszyliście bo myślałem iż mi się w głowie coś przestawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ty sie tak nie ciesz ...marzenia są po to by je realizować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ty sie tak nie ciesz ...marzenia są po to by je realizować ....To kiedy, do tej Tajlandii sie wybierasz, Selimmku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Tam juz byłem ...nieszczesliwie nie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 27.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Panowie. Dobrze, że mnie uspokoiliście. wygląda na to, że jestem normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.07.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A czy kobiety też tak mają? Że za chłopami się oglądają. Nie,to by było nienormalne i karygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 27.07.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A czy kobiety też tak mają? Że za chłopami się oglądają. Nie,to by było nienormalne i karygodne. To by było wręcz obrzydliwe . Zapewne tylko marginalna i dotknieta jakąś patologią cześć kobiecej populacji ma takie ciągoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A czy kobiety też tak mają? Że za chłopami się oglądają. Nie,to by było nienormalne i karygodne. To by było wręcz obrzydliwe . Zapewne tylko marginalna i dotknieta jakąś patologią cześć kobiecej populacji ma takie ciągoty. zazdrość przez waszeć przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 27.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Praca, budowa, rodzina a wy jeszcze czas znajdujecie aby rozejrzeć sie wokól siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 27.07.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Na pytanie czy kobiety też tak mają odpowiem tak: ostatnio dostałam maila od koleżanki zatytułowany "najprzystojniejszy facet na swiecie" z jej własnym dopiskiem na dole z takim by można, nie? I co gorsza......... po obejrzeniu trudno byłoby się nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts