pattaya 27.07.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Wstydź się dziewczę,wstydź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 27.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ale przecież to nie ja powiedziałam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 chwileczke mdzalewscy napisał w tytule DLA FACETÓW co tu robią przedstawicielki pći przeciwnej ?? to miał byc taki sobie jak domniemam, wątek z typowo meskim punktem widzenia Btw, przed niecałą godziną wysiadła wprost na mnie dziewczyna lat 22 może w typowym letnim wystroju miała tak jak pisał mdzalewscy, duze tego tamtego, wyrosniete płuca też, i tak jak pisał smartcat : bioder łuk, ładna buzia.... no normalnie wszystko miała..... długo jeszcze patrzyłem w strone którą poszła qrcze musze siedziec w domu w ten cholerny urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.07.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 chwileczke mdzalewscy napisał w tytule DLA FACETÓW co tu robią przedstawicielki pći przeciwnej ?? to miał byc taki sobie jak domniemam, wątek z typowo meskim punktem widzenia wiem, ale kuszenie było wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 chwileczke mdzalewscy napisał w tytule DLA FACETÓW co tu robią przedstawicielki pći przeciwnej No przeciez wiadomo po co mdzalewscy napisał taki tytuł. Nie czarujmy się... A czy kobiety też tak mają? Że za chłopami się oglądają. Oczywiście, że tak mają! Tylko są w o tyle lepszej sytuacji, że nie "się" oglądają, tylko oglądają sobie, bo to wasze głowy i szyje się wykręcają, wam oczka bytrzeją, i to wy zaczynacie szybciej nóżkami przebierać widząc ponętny obiekt zainteresowania... pci przeciwnej, rzecz jasna. A one, te obiekty, zza półprzymkniętych powiek i z niedbałą (aczkolwiek wystudiowaną starannie) pozą mogą do woli obserwować wasze... tokowania! I wybrać sobie (choćby tylko w wyobraźni) tego najbardziej .... (tu można sobie, kobitki, dopisać wedle upodobań ). A reszta... No cóż... natura w czystej, pierwotnej postaci. Czyż nie o to wam chodzi chłopcy? W końcu... Baśka miała fajny biust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 27.07.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A czy kobiety też tak mają? Że za chłopami się oglądają. Nie,to by było nienormalne i karygodne. Kobiety, z tego co zauważyłem, uwielbiają to zjawisko, tzn. jak faceci się za nimi oglądają. Im więcej pożądliwych spojrzeń męskich omiecie ich ciała, tym więcej miodu spłynie na ich serca Krótko mówiąc to naturalne i zdrowe dla obu płci. Śmiem twierdzić (a budowniczki może zechcą potwierdzić ), że im bardziej niewiasta zostanie "obejrzana" na ulicy przez obcych facetów, tym bardziej przychylna będzie swemu obecnemu samczykowi... Tak więc oglądanie się za ..... pożyteczne jest w całej rozciągłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 27.07.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 chwileczke mdzalewscy napisał w tytule DLA FACETÓW co tu robią przedstawicielki pći przeciwnej No przeciez wiadomo po co mdzalewscy napisał taki tytuł. Nie czarujmy się... A czy kobiety też tak mają? Że za chłopami się oglądają. Oczywiście, że tak mają! Tylko są w o tyle lepszej sytuacji, że nie "się" oglądają, tylko oglądają sobie, bo to wasze głowy i szyje się wykręcają, wam oczka bytrzeją, i to wy zaczynacie szybciej nóżkami przebierać widząc ponętny obiekt zainteresowania... pci przeciwnej, rzecz jasna. A one, te obiekty, zza półprzymkniętych powiek i z niedbałą (aczkolwiek wystudiowaną starannie) pozą mogą do woli obserwować wasze... tokowania! I wybrać sobie (choćby tylko w wyobraźni) tego najbardziej .... (tu można sobie, kobitki, dopisać wedle upodobań ). A reszta... No cóż... natura w czystej, pierwotnej postaci. Czyż nie o to wam chodzi chłopcy? W końcu... Baśka miała fajny biust... matka z ust mi wyjełaś a ja mam fajnie bo co chwile mam nowych stazystów hiihi i TO JA DECYDUJE KTÓRY ZOSTAJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 27.07.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 chwileczke mdzalewscy napisał w tytule DLA FACETÓW co tu robią przedstawicielki pći przeciwnej No przeciez wiadomo po co mdzalewscy napisał taki tytuł. Nie czarujmy się... A czy kobiety też tak mają? Że za chłopami się oglądają. Oczywiście, że tak mają! Tylko są w o tyle lepszej sytuacji, że nie "się" oglądają, tylko oglądają sobie, bo to wasze głowy i szyje się wykręcają, wam oczka bytrzeją, i to wy zaczynacie szybciej nóżkami przebierać widząc ponętny obiekt zainteresowania... pci przeciwnej, rzecz jasna. A one, te obiekty, zza półprzymkniętych powiek i z niedbałą (aczkolwiek wystudiowaną starannie) pozą mogą do woli obserwować wasze... tokowania! I wybrać sobie (choćby tylko w wyobraźni) tego najbardziej .... (tu można sobie, kobitki, dopisać wedle upodobań ). A reszta... No cóż... natura w czystej, pierwotnej postaci. Czyż nie o to wam chodzi chłopcy? W końcu... Baśka miała fajny biust... matka z ust mi wyjełaś a ja mam fajnie bo co chwile mam nowych stazystów hiihi i TO JA DECYDUJE KTÓRY ZOSTAJE Qurna olek. Zaczyna mnie juz ta kobieca zachłannośc wkurzać! Co u licha, to jest nasz, powtarzam nasz przywilej zeby decydowac która stazystka zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Qurna olek. Zaczyna mnie juz ta kobieca zachłannośc wkurzać! Co u licha, to jest nasz, powtarzam nasz przywilej zeby decydowac która stazystka zostaje I na tym cały ten pic polega, żeby wam się tak... wydawało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.07.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja tam mam "pod sobą" kilkanaście dziewczyn. Fajnie jest . Kawka,cytrynkę do herbatki któraś przyniesie,wazelinę w płynie zrobi. Jak chce urlop dostać to i dekolcik rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja tam mam "pod sobą" kilkanaście dziewczyn. Fajnie jest . Kawka,cytrynkę do herbatki któraś przyniesie,wazelinę w płynie zrobi. Jak chce urlop dostać to i dekolcik rośnie Ale to trochę coś innego niż takie... spontaniczne, bezinteresowne, przypadkowe kontakty... wzrokowe! To jakby takie... mniej romantyczne. Nie przeszkadza ci, że za takim "miłym" zachowaniem kryje się interes czysto materialny... awans... urlop... podwyżka... a ty sam... gdzieś dalej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.07.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 MatkaNie traktuj tego tak dosłownie.Dziewczęta chcą się podobać-to naturalne.Atmosfera w pracy jest OK-lubimy się. A że starają się dobrze wypaść w oczach przystojnego mężczyzny (czyli moich).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 27.07.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 ciepełko, Panie i Dziewczęta chodzą rozebrane, mają duże tego tamtego, są zdrowe, wyrośnięte z dobrymi płucami i mi w główie się jakoś kiepsi od tego spoglądania, głupie pomysły przychodzą i nie tylko, też tak macie ? czy może ze mną coś nie tak to musi być dla panów strasznie męczące całe lato takie katusze przechodzić a tu tylko pooglądzć można wyrazy współczucia składam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Matka Nie traktuj tego tak dosłownie. Dziewczęta chcą się podobać-to naturalne. Atmosfera w pracy jest OK-lubimy się. A że starają się dobrze wypaść w oczach przystojnego mężczyzny (czyli moich).... Aaaa, no skoro ty tak to ujmujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 27.07.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja tam mam "pod sobą" kilkanaście dziewczyn. Fajnie jest . Kawka,cytrynkę do herbatki któraś przyniesie,wazelinę w płynie zrobi. Jak chce urlop dostać to i dekolcik rośnie to z naszej strony patrząc lepiej mieć przystojnego szefa niż ładną szefową bo u szefa większe fory się ma, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 słuchajcie to troche jak scenariusz rózowego filmu.... ze to atrakcyjna szefowa sprawdza który "stażysta" zostaje.... migota przyjete z mojej strony mysle ze chłopaki też przyjmą wyszedłem na moment z klatki do samochodu .... i znoof.... brunetka.... co sie dzieje..... w Łodzi ciepło nie pada od kilu dni i dlatego pewnie ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 27.07.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 wyszedłem na moment z klatki do samochodu .... i znoof.... brunetka.... co sie dzieje..... w Łodzi ciepło nie pada od kilu dni i dlatego pewnie ech.... oj biedni Wy mężczyżni jesteście takie to otoczenie dla Was mało przyjazne skupić się na pracy nie możecie czy można Wam jakoś pomóc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 oj biedni Wy mężczyżni jesteście takie to otoczenie dla Was mało przyjazne skupić się na pracy nie możecie Powinniście, Misiaczki wszystkie, w sen letni zapadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Panowie czy mozna nam pomóc???? Odpowiedz : jasne ze mozna i to na wiele sposobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 27.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Panowie czy mozna nam pomóc???? Odpowiedz : jasne ze mozna i to na wiele sposobów To może o jąkš podpowiedz poprosze. Zakryć te brzuszki??? Czy jest jeszcze jakieś inne rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts