migota 27.07.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Selimm, to najgorsze z mozliwych zakonczen. Wstyd najgorsze to są robotki reczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 27.07.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 o kurczę, że też u mnie w biurze same baby, o żesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 27.07.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Kazde spodnie na wage zlota, co..? Ech, zycie. Rowan Atkinson powiedzial: Bigamia to o jedna kobiete za duzo. Monogamia zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 dobry temat co? spac nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 dobry temat co? spac nie daje A czy TY ,moja droga mozesz mi wytłumaczyc, co tutaj robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.07.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 podczytuje , przeciez wiadomo , ze watek dla facetow moze byc ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 znoof wychodze na miasto tym razem przepaske na oczy biore bo o 8.30 w Łodzi 26 stopniteraz to one bez bielizny pod okryciem wierzchnim beda paradowac a wlasnie która z pan chodzi bez bielizny jak jest tak goraco??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.07.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ..abo zakładaj J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Podoba mi się stanowisko Przekorka. Tylko do Katowic szmat drogi [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 28.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 znoof wychodze na miasto tym razem przepaske na oczy biore bo o 8.30 w Łodzi 26 stopni teraz to one bez bielizny pod okryciem wierzchnim beda paradowac a wlasnie która z pan chodzi bez bielizny jak jest tak goraco??? Pablo, rozumiem, że dzień spędzisz na ławeczce na Pietrynie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 28.07.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ale dzisiaj gorąc! dobrze, że w biurze siedzę i mnie te gołe pępki zewsząd nie atakują... jak będę wychodził, to będzie już ciemno. Jedyne niebezpieczeństwo to przerwa na lunch... A może przejdę się na Starówkę?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.07.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Mamy gorzej. W zeszłym roku mało co samochodu nie rozwaliłem, tzn mało co nie przyładowałem innemu kierowcy w , za przeproszeniem, tył. Zapatrzyłem się na fajną laseczkę po prostu. Panowie, ale jaaaaką ona miała fajną du....cię ...... Uważam, że powinno się takim paniom dawać mandaty za stwarzanie zagrożenia w ruchu. Bo nie dość, że można rozbić autko i zarobić mandat, to przy okazji można zarobić i od żony :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 28.07.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Czy zwróciliście uwagę na jakim wątku zmieszczony jest ten temat: "Psycholog dyżurny - 24h na dobę" !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 A czy Ty wiesz, jakie to jest obciążenie psychiczne coby wytrwać i gapić się na droge a nie na atrybuty roznegliżowanych pań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.07.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 A czy Ty wiesz, jakie to jest obciążenie psychiczne coby wytrwać i gapić się na droge a nie na atrybuty roznegliżowanych pań ? no zapewne wniosek z tego że te roznegliżowane ciałka to samo zło - bo się trudno skupić panom - i o jakiś wypadek łatwo oj panowie życie to Wy macie ciężkie latem tylko nie zwalajcie potem na baby klapki na oczy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 JAK ZAIMPONOWAC KOBIECIE Prawic komplementy, szanowac, zaszczycac, tulic, calowac, piescic, kochac, glaskac, draznic, zapewnic wygode, chronic, przytulac, trzymac, wydawac na nia pieniadze, poic i karmic, kupowac jej rzeczy, sluchac jej, dbac o nia. zostac z nia, popierac ja, trzymac sie jej, isc na koniec ziemi dla niej. JAK ZAIMPONOWAC MEZCZYZNIE Pokazac nagosc. Przyniesc jedzenie i piwo. widzicie drogie Panie jak to trudno dogodzic męzczyznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 -Chcesz podbać się kobietom?-twardy dla nich bądź jak beton-zapuść wąsy- z tyłu grzywę-kwiata kup-poczęstuj piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 28.07.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 chcesz sie podobać,to tylko okazuj zainteresowanie,słuchaj co mówi(albo chociaż udawaj ze słuchasz) i w łózku badz jak Włoch,na początku delikatny a potem bestiia TO WSZYSTKO----- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 znasz to z autopsji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 badz jak Włoch Mam się przefabować i zapuścić włosy na plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts