smartcat 28.07.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 W zeszłym roku mało co samochodu nie rozwaliłem, tzn mało co nie przyładowałem innemu kierowcy w , za przeproszeniem, tył. Zapatrzyłem się na fajną laseczkę po prostu. Panowie, ale jaaaaką ona miała fajną du....cię ...... Uważam, że powinno się takim paniom dawać mandaty za stwarzanie zagrożenia w ruchu. Bo nie dość, że można rozbić autko i zarobić mandat, to przy okazji można zarobić i od żony :] http://www.big-boys.com/articles/whatcausescrashes.html A temu nie udało sie uniknąć wypadku, co gorsza pewno stracił prace przez...zresztą zobaczcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 28.07.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 badz jak Włoch Mam się przefabować i zapuścić włosy na plecach? o fujjjjj nigdy w życiu,czytaj dokładnie-------o łóżko mi chodzi a nie o wygląd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 o fujjjjj nigdy w życiu,czytaj dokładnie-------o łóżko mi chodzi a nie o wygląd... Już wiem! Czosnkowy oddech, na podbródku i wąsach sos pomidorowy, wiatry puszczane po owocach morza, beknęcie wydobywające wspaniały bukiet dobrego chianti, owłosienie szyi wystające zza kołnierzyka śnieżnobiałej koszuli, zapocone ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.07.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ... JAK ZAIMPONOWAC MEZCZYZNIE Pokazac nagosc. Przyniesc jedzenie i piwo. widzicie drogie Panie jak to trudno dogodzic męzczyznie tylko gdzie takiego znalezć co ma tylko takie wymagania zapomniałeś jeszcze ze meżczyżni wymagają: sprzątania gotowania prania cięgłego martwienia się o nich bycia ich kierowcą bycia wrożką i spełniania ich życzeń niewypowiedzianych załatwiania spraw urzędowych ciąglego przytakiwania nieodzywania się to takie podstawowe co mi się nasunęły no i masz rację że trudno dogodzić mężczyżnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Oh, chicken! to są drobnostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 28.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 o fujjjjj nigdy w życiu,czytaj dokładnie-------o łóżko mi chodzi a nie o wygląd... Już wiem! Czosnkowy oddech, na podbródku i wąsach sos pomidorowy, wiatry puszczane po owocach morza, beknęcie wydobywające wspaniały bukiet dobrego chianti, owłosienie szyi wystające zza kołnierzyka śnieżnobiałej koszuli, zapocone ..... puszcze chyba pawia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Już wiem! Czosnkowy oddech, na podbródku i wąsach sos pomidorowy, wiatry puszczane po owocach morza, beknęcie wydobywające wspaniały bukiet dobrego chianti, owłosienie szyi wystające zza kołnierzyka śnieżnobiałej koszuli, zapocone ..... Ja też wiem!!! http://mfi.pl/buczo/fun/laska.jpg Ma to i owo tego tamtego? Pojemne płuca? Co nieco na wierzchu? No i jest blondynką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Teraz chyba ja puszczę pawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Oh, chicken! to są drobnostki no tak no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 JAK ZAIMPONOWAC MEZCZYZNIE Pokazac nagosc. Przyniesc jedzenie i piwo. zimne piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 matka po tym zdjęciu naszym panom chyba przeszła fascynacja ciałem kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Teraz chyba ja puszczę pawia. mowi sie ide karmić łabędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 matka po tym zdjęciu naszym panom chyba przeszła fascynacja ciałem kobiety Wspominałaś coś wcześniej o pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 mowi sie ide karmić łabędzie Łabędzie,łabędzie... Skąd ja Ci tu wezmę te wredne ptaszyska? Nie doniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 matka myśle że za taką na ulicy też by się oglądali oni mają to we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 matka myśle że za taką na ulicy też by się oglądali oni mają to we krwi Masz rację... To znaczy, że nie ma dla nich ratunku, mają... przechlapane oby do zimy... bo nawet deszczyk tu nic nie pomoże, te mokre bluzeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Teraz chyba ja puszczę pawia. Nie przesadzaj. Wiesz jak taki babiszon smigałby z wiadrami z zaprawą ? Toz to nieoceniona pomoc na budowie. Oszczędzisz na HDS'ie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Eeeee tam.To sterydy.Klapła by po kilku minutach.Taka to nie wie co to orgazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.07.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Nie przesadzaj. Wiesz jak taki babiszon smigałby z wiadrami z zaprawą ? Toz to nieoceniona pomoc na budowie. Oszczędzisz na HDS'ie przynajmniej Oooooooooooooo wy chłopy niedobre to z kobiet chcecie sobie pomocnikow budowlanych robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Nazywanie "tego czegoś" kobietą uważam za nadużycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts