Gość M@riusz_Radom 29.07.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Patrzy, czy oczko w pończochach jej nie "poleciało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no tak ... biedna starsza pani .. reumatyzm te sprawy ... juz sie nawet schylic nie moze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.07.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No przecież widać...sprawdza o której ostatni nocny do sanatorium odjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 ale nam sie ten wątek jakos postarzał poprosze teraz zdjecie w tym stylu tylko 40 lat młodszej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 i frontem, frontem poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 poprosze teraz zdjecie w tym stylu tylko 40 lat młodszej pani 40??? Ze 60 chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 29.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 przedwczoraj mieliśmy w firmie team meeting, generalnie średnia wieku 30 lat. Tylko największy szef na Europę Śrd-Wsch. po 50-ce. No i produkuje się, prezentację, slajdy, liczby, filozofię nam przedstawia a na jednym zeslajdów zdjęcie kobiety, bardzo zadbanej 50-ki z podpisem: "Our Target"...W tym momencie kilku kolegów, którzy w sposób naturalny gustują i celują w inną grupę wiekową, buchnęli lekkim rechotem... konsternacja...Szef na to: musicie wiedzieć, że dla mnie ta kobieta jest nad wyraz atrakcyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 uuuuuuuuuuu bolesna pomyłka, albo fopa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 29.07.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Nie no, byłam świadkiem jak facet zagapił sie na laskę i zaliczył krawężnik Panowie Wy jesteście niebezpieczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.07.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Nie no, byłam świadkiem jak facet zagapił sie na laskę i zaliczył krawężnik Panowie Wy jesteście niebezpieczni i co, może próbujesz insynuować że to była jego wina ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.07.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A nasza sekretarka przyszła dziś w tak krótkiej spódniczce, że chyba widać jej jaja i kałasznikowa... (starszaki pewnie znają ten kawał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 29.07.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Nie no, byłam świadkiem jak facet zagapił sie na laskę i zaliczył krawężnik Panowie Wy jesteście niebezpieczni i co, może próbujesz insynuować że to była jego wina ?? no jasne, że nie jego krawężnik był krzywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 29.07.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A nasza sekretarka przyszła dziś w tak krótkiej spódniczce, że chyba widać jej jaja i kałasznikowa... (starszaki pewnie znają ten kawał) co tam spódniczka ważne czy nogi ma zgrabne i Ty musisz pracować w takich warunkach po prostu stracony dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.07.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Nogi ma niczego sobie Ja natomiast nie mam zamiaru się w nie wpatrywać bo musiałbym opuścić swój klimatyzowany kącik. U niej nie ma klimatyzacji więc siedze sobie grzecznie na pupie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Nogi ma niczego sobie Ja natomiast nie mam zamiaru się w nie wpatrywać bo musiałbym opuścić swój klimatyzowany kącik. U niej nie ma klimatyzacji więc siedze sobie grzecznie na pupie :] czyli te nogi musza byc max. srednie ... inaczej i 50stopni by cie nie wygnalo z sekretariatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.07.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Nie no, byłam świadkiem jak facet zagapił sie na laskę i zaliczył krawężnik Panowie Wy jesteście niebezpieczni A scena z "Desperado" z idącą ulicą Selmą Hayek i zderzeniem samochodów? Pamiętacie? Bo mi się właśnie przypomniałła i w pierwszym momencie pomyślałem że klimatyzacja się zepsuła ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.07.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 E tam, ja już jestem na takim etapie, że interesuje mnie to co wyżej A troche głupio bym wyglądał leżąc na parkiecie w sekretariacie i wpatrując się w , no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 a tam gupio ... wszyscy by ci zazdroscili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No w sumie... Jest tylko mały problem, najlepszą miejscówkę na parkiecie zajął szef ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 nie bez powodu jest szefem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts