Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO FACETÓW !!! - też tak macie ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przedwczoraj mieliśmy w firmie team meeting, generalnie średnia wieku 30 lat. Tylko największy szef na Europę Śrd-Wsch. po 50-ce. No i produkuje się, prezentację, slajdy, liczby, filozofię nam przedstawia a na jednym zeslajdów zdjęcie kobiety, bardzo zadbanej 50-ki z podpisem: "Our Target"...

W tym momencie kilku kolegów, którzy w sposób naturalny gustują i celują w inną grupę wiekową, buchnęli lekkim rechotem... konsternacja...

Szef na to: musicie wiedzieć, że dla mnie ta kobieta jest nad wyraz atrakcyjna...

Gość M@riusz_Radom
Nogi ma niczego sobie ;) Ja natomiast nie mam zamiaru się w nie wpatrywać bo musiałbym opuścić swój klimatyzowany kącik. U niej nie ma klimatyzacji więc siedze sobie grzecznie na pupie :]

Nogi ma niczego sobie ;) Ja natomiast nie mam zamiaru się w nie wpatrywać bo musiałbym opuścić swój klimatyzowany kącik. U niej nie ma klimatyzacji więc siedze sobie grzecznie na pupie :]

czyli te nogi musza byc max. srednie ... inaczej i 50stopni by cie nie wygnalo z sekretariatu :D :D :D

Nie no, byłam świadkiem jak facet zagapił sie na laskę i zaliczył krawężnik :o

Panowie Wy jesteście niebezpieczni :lol:

A scena z "Desperado" z idącą ulicą Selmą Hayek i zderzeniem samochodów? Pamiętacie? Bo mi się właśnie przypomniałła i w pierwszym momencie pomyślałem że klimatyzacja się zepsuła ;-) ;-)

Gość M@riusz_Radom

E tam, ja już jestem na takim etapie, że interesuje mnie to co wyżej :p

A troche głupio bym wyglądał leżąc na parkiecie w sekretariacie i wpatrując się w , no wiesz :)