Gość 29.07.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 wyslij szefa w sprawach słuzbowych, podbajeruj ze ma klime w aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 29.07.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 mój kolega miał (i pewnie dalej ma) zwyczaj gapienia się na dziewczyny... żadna dyskretna obcinka, tylko widzi laskę zmierzającą z naprzeciwka no to gapi się w nią, aż do chwili wyminięcia się, jeszcze odwrót obowiązkowy. Te dziewczyny czasem nie wiedzą co ze sobą począć... potykają się, płonią rumieńce ale czasem uśmiechają się, mrugają. Kiedyś w autobusie gapił się na jedną, aż się przesiadła. Nie można mu było powiedzieć: "zobacz jaka laska" bo zaraz odwracał się całym ciałem, ostentacyjnie omiatał okolicę tym swoim barbarzyńskim wzrokiem, peszył wszytko i wszystkich. jeśli akurat siedzieliśmy w jakimś lokalu to wyobraźcie sobie jak mnie było głupio przez to jego natrętne gapienie, chociaz ja niewinny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 jak mnie było głupio przez to jego natrętne gapienie jasne, mnie tez by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 29.07.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Wyobraziłam sobie właśnie, że wchodzę do jakiegoś urzędu a tam faceci na podłodze leżą i zaglądają pod spódniczki sekretarkom no tak, męskie zachowanie pod względem oglądania, zaglądania, podglądania jest bardzo wybujałe ale bardzo dobrze, że ma to swoje granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.07.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Masz rację ! Ja tam preferuję lusterko na przodzie lakierków :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.07.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Masz rację ! Ja tam preferuję lusterko na przodzie lakierków :] Wtedy wiedziałbyś kto jaką nosi bieliznę - jeśli w ogóle nosi ... Mógłbyś się wtedy podzielić z nami tą wiedzą, żebyśmy wiedziały co jest teraz "trendy" (wiem, wyrażenie wyszło z mody) a czego się nie nosi. Np. słyszałam że stringi już nie są modne. Mariusz - co na to twoje obserwacje i statystyki jakie zapewne prowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Otóż to nie jest prawda, że stringi wychodzą z mody. 3/4 Pań ubierających białe spodnie wyposaża się również w taką bieliznę. A ja jakoś mam talent do dostrzegania zarysów bielizny na spodniach Pań co nieszczególnie podoba się mojej żonie Prawdą jest za to to, że ze stringami trzeba straznie ostrożnie się obchodzić, niektórzy porównują je bez mała do piły ! Mówią, że i tu i tu chwila nieuwagi i palce idą w ..... [ nie dokończę] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ałała - dzis do domu wracałem jako pasażer - uffff to nie na moje nerwy.Niby pada ,a te spodnie coraz bardziej przezroczyste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.07.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Prawdą jest za to to, że ze stringami trzeba straznie ostrożnie się obchodzić, niektórzy porównują je bez mała do piły ! Mówią, że i tu i tu chwila nieuwagi i palce idą w ..... [ nie dokończę] o kurde ... dokonczylem sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Prawdą jest za to to, że ze stringami trzeba straznie ostrożnie się obchodzić, niektórzy porównują je bez mała do piły ! Mówią, że i tu i tu chwila nieuwagi i palce idą w ..... [ nie dokończę] o kurde ... dokonczylem sobie palce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 To ja już zgłupiałam bo zawsze byłam przekonana że faceci bardziej lubią kobiety w spódnicach a tu się okazuje że w spodniach To jak to jest: co lepsze - stringi i spodnie czy stringi i spódnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 To ja już zgłupiałam bo zawsze byłam przekonana że faceci bardziej lubią kobiety w spódnicach a tu się okazuje że w spodniach To jak to jest: co lepsze - stringi i spodnie czy stringi i spódnica? A to zależy . Nie ma brzydkich kobiet - jest to kwestia gustu oraz "tego czegoś"... Co do ubioru to pozwólcie nam - facetom decydować w czym ładnie wyglądacie... (a te pólprzezroczyste spodenki...mniam mniam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 bez stringów spodnicealbo bez spodnicy stringi albo bez stringów,spodni i spódnic sama natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 bez stringów spodnice albo bez spodnicy stringi albo bez stringów,spodni i spódnic sama natura OOOOO właśnie - to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.07.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 palce???? Tak, chwila nieuwagi a i tu i tu palce pójdą w pi ...du! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.07.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 palce???? Tak, chwila nieuwagi a i tu i tu palce pójdą w pi ...du! "i w pi...u wylądował,i cały misterny plan tez poszedł w pi...u!" powiedział Rewiński (jakoś tak) w "Kilerów dwóch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 30.07.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 ciepełko, Panie i Dziewczęta chodzą rozebrane, mają duże tego tamtego, są zdrowe, wyrośnięte z dobrymi płucami i mi w główie się jakoś kiepsi od tego spoglądania, głupie pomysły przychodzą i nie tylko, też tak macie ? czy może ze mną coś nie tak Wszystko wporzo, gorzej jakbys sie ogladał a niepamiętał po co się oglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 31.07.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 ... Prawdą jest za to to, że ze stringami trzeba straznie ostrożnie się obchodzić, niektórzy porównują je bez mała do piły ! Mówią, że i tu i tu chwila nieuwagi i palce idą w ..... [ nie dokończę] Choć niszę stringi to nie wiem o co chodzi z tymi palcami że niby palce zostają przytrzaśnięte przez sznureczek ? a ta piła to co niby piłuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.07.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 A wiecie jak po czesku nazywają sie stringi? Nici w pici. A kiedyś żeby zobaczyć tyłeczek trzeba było odchylić majtki ,a teraz żeby zobaczyć majtki trzeba odchylić pośladki. A co onych palców to nie darmo niektóre laski nazywają je "du..wrzyny" ,a jak jeszcze palce pod ów strunę wciśnie to obetnie jak raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Panowie, czas pomyśleć o Paniach. Zapraszamy na drugie forum Wydawnictwa: http://forum.poradnikzdrowie.pl/viewforum.php?f=37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts