Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO FACETÓW !!! - też tak macie ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mój kolega miał (i pewnie dalej ma) zwyczaj gapienia się na dziewczyny... żadna dyskretna obcinka, tylko widzi laskę zmierzającą z naprzeciwka no to gapi się w nią, aż do chwili wyminięcia się, jeszcze odwrót obowiązkowy. Te dziewczyny czasem nie wiedzą co ze sobą począć... potykają się, płonią rumieńce ale czasem uśmiechają się, mrugają. Kiedyś w autobusie gapił się na jedną, aż się przesiadła.

Nie można mu było powiedzieć: "zobacz jaka laska" bo zaraz odwracał się całym ciałem, ostentacyjnie omiatał okolicę tym swoim barbarzyńskim wzrokiem, peszył wszytko i wszystkich. jeśli akurat siedzieliśmy w jakimś lokalu to wyobraźcie sobie jak mnie było głupio przez to jego natrętne gapienie, chociaz ja niewinny :oops: ...

Masz rację ! Ja tam preferuję lusterko na przodzie lakierków :]

Wtedy wiedziałbyś kto jaką nosi bieliznę - jeśli w ogóle nosi ...

Mógłbyś się wtedy podzielić z nami tą wiedzą, żebyśmy wiedziały co jest teraz "trendy" (wiem, wyrażenie wyszło z mody) a czego się nie nosi. Np. słyszałam że stringi już nie są modne. :-?

Mariusz - co na to twoje obserwacje i statystyki jakie zapewne prowadzisz? :p

Gość M@riusz_Radom

Otóż to nie jest prawda, że stringi wychodzą z mody. 3/4 Pań ubierających białe spodnie wyposaża się również w taką bieliznę. A ja jakoś mam talent do dostrzegania zarysów bielizny na spodniach Pań co nieszczególnie podoba się mojej żonie ;)

Prawdą jest za to to, że ze stringami trzeba straznie ostrożnie się obchodzić, niektórzy porównują je bez mała do piły ! Mówią, że i tu i tu chwila nieuwagi i palce idą w ..... :) [ nie dokończę]

Prawdą jest za to to, że ze stringami trzeba straznie ostrożnie się obchodzić, niektórzy porównują je bez mała do piły ! Mówią, że i tu i tu chwila nieuwagi i palce idą w ..... :) [ nie dokończę]

o kurde ... dokonczylem sobie :o :o :o

palce????

To ja już zgłupiałam

bo zawsze byłam przekonana że faceci bardziej lubią kobiety w spódnicach a tu się okazuje że w spodniach

To jak to jest: co lepsze - stringi i spodnie czy stringi i spódnica? :p

A to zależy . Nie ma brzydkich kobiet - jest to kwestia gustu oraz "tego czegoś"... Co do ubioru to pozwólcie nam - facetom decydować w czym ładnie wyglądacie... :D (a te pólprzezroczyste spodenki...mniam mniam...) :lol:

ciepełko, Panie i Dziewczęta chodzą rozebrane, mają duże tego tamtego, są zdrowe, wyrośnięte z dobrymi płucami i mi w główie się jakoś kiepsi od tego spoglądania, głupie pomysły przychodzą i nie tylko, też tak macie ? czy może ze mną coś nie tak :wink:

Wszystko wporzo, gorzej jakbys sie ogladał a niepamiętał po co się oglądasz :lol:

...

Choć niszę stringi to nie wiem o co chodzi z tymi palcami :o

że niby palce zostają przytrzaśnięte przez sznureczek ? :o :lol:

a ta piła to co niby piłuje? :o :lol:

A wiecie jak po czesku nazywają sie stringi?

Nici w pici.

A kiedyś żeby zobaczyć tyłeczek trzeba było odchylić majtki ,a teraz żeby zobaczyć majtki trzeba odchylić pośladki.

A co onych palców to nie darmo niektóre laski nazywają je "du..wrzyny" ,a jak jeszcze palce pod ów strunę wciśnie to obetnie jak raz! :D

• 1 year później...