Gość 26.07.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Czy ktoś osuszał nowy dom specjalnymi maszynami przed położeniem drewnianej podłogi i czy to coś dało. Jak długo trzeba nimi osuszać dom, w którym wylewki były robione już 2 miesiące temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 26.07.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Wszystko zależy do wydajności maszyn. A czy przypadkiem koszty nie przewyższają korzyści terminowych Wylewki może Ci sprawdzić każdy parkieciarz dysponujący sprzętem do pomiaru wilgotności. Ale dwa razy się zastanów, wilgoć jest również w murach. Znam domy w których właściciele wprowadzili się w 1 sezon i już są po wymianie drzwi i parkietu Bardzo dobrze osusza jeszcze działający rekuperator. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 26.07.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Wszystko zależy do wydajności maszyn. A czy przypadkiem koszty nie przewyższają korzyści terminowych Wylewki może Ci sprawdzić każdy parkieciarz dysponujący sprzętem do pomiaru wilgotności. Ale dwa razy się zastanów, wilgoć jest również w murach. Znam domy w których właściciele wprowadzili się w 1 sezon i już są po wymianie drzwi i parkietu Bardzo dobrze osusza jeszcze działający rekuperator. Pozdrawiam nurni a Ci właściciele, co wprowadzili się w jeden sezon to w jakich technologiach budowali ściany??? Pytam się, bo też chcę się wprowadzić w jeden sezon. Rekuperator też będziemy mieć, ale zacznie działać trochę później - przed naszym wprowadzeniem. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 26.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 nurni a Ci właściciele, co wprowadzili się w jeden sezon to w jakich technologiach budowali ściany??? Pytam się, bo też chcę się wprowadzić w jeden sezon. Rekuperator też będziemy mieć, ale zacznie działać trochę później - przed naszym wprowadzeniem. Pozdrawiam TadekL Tradycyjnej. Ściany z BK, tynki cem.-wap. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.07.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Czy ktoś osuszał nowy dom specjalnymi maszynami przed położeniem drewnianej podłogi i czy to coś dało. Jak długo trzeba nimi osuszać dom, w którym wylewki były robione już 2 miesiące temu?Ja miałam osuszana podłoge w mieszkaniu.Od połozena wylewek minelo 06 roku, a i tak było bardzo wilgotno.Osuszała firma Munthers?Nie pamietam nazwy.Na pewno jak schna wylewki, to i mury musza ale to tak na logike, a wiadomo budowa z logika mało ma wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts