JoShi 02.03.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Poczekaj na wykończeniówkę. Ludziom się wydaje, że stan surowy to sukces. A ja się czasem zastanawiam czy ta wykończeniówka wzięła nazwę od wykańczania mieszkania czy od wykańczania inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.03.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Poczekaj na wykończeniówkę. Ludziom się wydaje, że stan surowy to sukces. A ja się czasem zastanawiam czy ta wykończeniówka wzięła nazwę od wykańczania mieszkania czy od wykańczania inwestora. będę donosić na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 04.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 wykończeniówka wykańcza finansowowykańcza mojego męża organizacyjniemój mąż mnie wykańcza, gdyż ma pretensje do mnie, że ja nic nie robię.. mnie wykańczają kłótnie i niewiedza mężamój mąż muratory ogląda, a nie czytawykańcza mnie to, że kiedy uda nam się na czymś zaoszczędzić mój mąż szybko znajduje coś w zamian nadplanowodziś dobił mnie impulsywnym zaproszeniem firmy ochroniarskiej, znanej z tego, że w ciągu 3 dni po odrzuceniu ich drogiej oferty sami organizują włamanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozmaryn 04.04.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 śmiem twierdzić, że wyrażenie wykończeniówka pochodzi jednak od wykańczania... inwestora. I finansowo , i psychicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 04.04.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 śmiem twierdzić, że wyrażenie wykończeniówka pochodzi jednak od wykańczania... inwestora. I finansowo , i psychicznie... zgadzam sie z Twoja teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 My w polowie budowy rozstawalismy sie. Takie nerwy byly, ze nie mozna bylo wytrzymac. ale wprowadzilismy sie, konczymy sobie teraz powolutku i jest okej, czego wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts