pontypendy 03.11.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Jejku idziesz jak burza, gratulacje.Czy to znaczy, że w tym roku przeprowadzka ???Pokaż koniecznie zdjęcia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.11.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Zdjęcia są w linku, ale muszę się przyznać, że dawno nieaktualizowane, a kilka rzeczy od tego czasu się zmieniło. Co do przerpowadzki, to rzeczywiscie chcemy się przeprowadzić w grudniu, tak jeszcze prze świętami i mam nadzieję, że nam sie uda, chociaż nie wszytko w środku da się pewnie do tego czasu zrobić, ale jak zostanie tylko poddasze to nie będzie źle. Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Bardzo fajne wpisy w dzinniku budowy Wszystko po kolei i zgodnie z planem No no Grudzięń powiadasz CZylin świeta we własnym domku To dopiero radocha A kiedy aktualne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 03.11.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Zdjęcia oczywiście obejrzałam, ale liczę, że pokażesz jakieś nowsze, okna i bramę, elewację.Przeprowadzka na święta ? Ale Ci zazdroszczę ! Ja rozłożyłam budowę na dwa lata, ale widzę, że można sie sprężyć i szybciej zamieszkać w swoim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Do końca tygodnia postaram się uaktualnić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Pontypendy my za rok świeta może spędzimy u siebie A to też nie tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Jak na razie idzie jak burza, tylko zdjęcia się trochę spóźniają. Tez czekam na aktualizacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 03.11.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 GrzegorzR Do końca tygodnia postaram się uaktualnić zdjęcia. W takim razie trzymam za słowo andrzejka Pontypendy my za rok świeta może spędzimy u siebie A to też nie tak długo Pewnie zleci szybciej, niż myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.11.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Wszystkich zainteresowanych informuję, że zostały uaktualnione zdjęcia z naszej budowy. Co prawda nie udało się tego zrobić do końca ubiegłego tygodnia , ale już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.11.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Grzegorzu, ach Grzegorzu. Chciałbym być na tym etapie co Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.11.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Klaus już nawet jest koza, w której się pali dla ogrzenia budynku. Wczoraj osobiście paliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.01.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 GRATULUJEMY i cieszymy się z Wami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 05.01.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Gratulacje ! Gratulacje !Z okazji zakończenia budowy, przeprowadzki i zameldowania.Święta we własnym domu...To musi być wspaniałe uczucie...Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts