qweer 26.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Szukam opinii, ocen, Waszych doświadczeń na temat oczyszczalni ścieków, tak się składa, że budują mi taką ok. 250 m od domu...ma być super ekologiczna, niewielka itd. ale sam nie wiem co o tym myśleć, co sądzicie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.07.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No to przejedź się do Babic do oczyszczalni i popytaj sąsiadów, ja bywam tam od czasu do czasu i jak wiaterek zawieje to perfumami nie czuć Pozdro J ..no i pytaj w promieniu 250 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 28.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Pracuję niedaleko oczyszczalni i czasami czuć i nawet zapora (las) nie pomaga. Odległość jakieś 300 metrów jest zlokalizowana na uboczu. wszystko zależy od wiatru. Ekologiczna może być jeśli idzie o wody gruntowe i wpływ na środowisko ale sam zapach chyba pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts