belfrjaw1 27.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam Przymierzam się do wykonania CO. Będzie to ogrzewanie węglowe i chciałbym dobrać grzejniki stalowe firmy Dimond. Przekonuje mnie cena tych grzejników oraz duży zbyt w moim miejscu zamieszkania. Może ktoś z forumowiczów ma w domu własnie grzejniki z tej firmy i jak sie zachowują w eksplatacji? Dziękuje z góry za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfrjaw1 27.07.2005 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Bardzo prosze o rade w sprawie tych grzejnikow-są stalowe, produkcji włoskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.07.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Dimond czy Diamond? Jeśli Diamond to...daj sobie spokój najtańsza ,"chińska" półka - ale ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.07.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Diamond robi najgorsze badziewie. Poszukaj lepiej czegoś innego.Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfrjaw1 29.07.2005 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Właśnie ta cena mnie zastanawia...5 lat gwarancji. Sąsiad sobie zamontował i po roku uzytkowania na razie nie narzeka...Myśle jeszcze nad Purmo lub Brugmanem (stalowe).Przekonany jestem bardziej do Purmo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A ja swego czasu ten shit sprzedałem i po 2(dwóch) tygodniach klient mi odwiózł - uchwyty całkowicie zardzewiałe ,a spód grzejnika już zaczynało łapać...i to 5 sztuk na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 29.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 dobry i tani to pumeks krakowska firma sciągająca włoszczyznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 dobry i tani to pumeks krakowska firma sciągająca włoszczyznę Zauważyłeś ,że ich zawory wyglądają łeb w łeb jak ferro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfrjaw1 29.07.2005 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Słyszałem że są produkowane w Turcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Swego czasu potrzebowałem sie dowiedziec (deklaracja zgodności) gdzie jest parę artykułów produkowanych (inwestycja) i od diamonda nie dowiedziałem się do dzisiaj...a w Turcji to jest np produkowana rura do podłogówki "us metrix". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts