kodi_gdynia 20.10.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 O dostałem nowy przydomek. Jest super. Dzieki moderatorze, tzn. A..... Pozdrawiam Cię z tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.10.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Serdeczne gratulacje!!! Po cichu podglądam Wasze zmagania z budową i oczekiwanie na córeczkę. Pozdrowienia dla dzielnej Mamy, Taty i Maleństwa. Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Gaga2 - również wielkie dzięki. Ja trochę odważniej czytam Wasz dziennik i też trzymam kciuki. Pisz dalej bo dobrze Ci to wychodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 20.10.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Dopiero przed chwilą przeczytałam, że już po wszystkim! Serdeczne GRATULACJE! Życzę Wam, żebyście jak najszybciej znaleźli się razem w Waszym domu - może już jutro? Żeby córeczka zdrowo się Wam chowała oraz żeby synek nie przeżył zbyt mocno"detronizacji"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Magmi - Jeśli nic się nie zmieni a nic na to nie wskazuje to wyjdzie dokładnie jutro. Potem biorę wolne i będę cieszyć się nimi. Synek /cycek mój/ jest spokojny. Cieszy się, że ma siostrę i wolał ja bardziej niż brata. Dziękuje za gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 20.10.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi !GRATULACJE!!!!!!!!!! dla Ciebie i Beaty!Ale Ci zazdroszczę......jak to zrobiłeś? Też bym chciała teraz córeczkę do pary!http://www.madzia.olp.pl/gify03/kids3.gif Życzę zdrówka i mnóstwo radości z córeczki! pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.10.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi, bardzo Wam wszystkim gratuluję. Takie same słowa wypowiedział mój mąż 9 lat temu po porodzie rodzinnym. To jest niezapomniane wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 20.10.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi, szcześliwy tatusiu, gratulacje a artykuł czytalismy z wypiekami na twarzy: znamy go , znamy i podziwiamy Taki młody(29 lat), a taki zdolny teraz to już tylko ciepłe kapcie i czaj przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 20.10.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi, serdeczne gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Forumowiczki dzięki. Groszek - sam nie wiem jak to zrobiłem. Kolega kierownik poddal nawet pod wątpliwośc, że to moje. Słuchaj mówi ty tyle na budowie, miałeś czas i siły. Gdyby nie zima to pewnie nie maiłbym czasu ani siły, ale w zimie jak na budowie nic się nie działo to z tego zimna tak jakoś wyszło Marcy - to cieszę się, że artykuł się podobał. Bałem się jak to wyjdzie, bo to trochę inna historia. Trochę wiecej rzeczy osobistych a mniej budowania, ale jest dobrze. No i fajnie że zbiegło się w czasie. Artykuł - narodziny. Robię się czerowny po Twoich słowach mAgnes - również najszczersze podziękowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.10.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 KODI MOJE GRATULACJE - DUŻO ZDROWIA DLA ŻONY I CÓRECZKI, ŻEBY SIĘ ZDROWO CHOWAŁA. DZIEWCZYNY Z SOBOTY SĄ OK MAM JEDNĄ A DRUGA Z NIEDZIELI I TEŻ JEST NIEŹLE Artykułu nie czytałam bo mąż mi zrobił prezent i zaprenumerował Muratora na urodziny i teraz czekam aż mi poczta doniesie spóźniona A na ten nr będę czekała jeszcze bardziej, ale tylko jeszcze dwa nr i od stycznia będę już nabywała w kiosku. Noooooooo ale odbiegłam od tematu. Jeszcze raz G R A T U L U J E. Mój mąż też był ze mną przy porodach i wspominamy to bardzo ciepło, przy drugiej córce gdyby nie on to nie wiem jak bym to zniosła.... Pozdrawiam was gorąco uściskaj dziewczyny i syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 20.10.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi Gratulacje!!! Przede wszystkim coraz większej rodzinki. Ja byłem przy urodzinach swojej tróki dzieci. Nie wyobrażam sobie być w takiej chwili gdzie indziej. Przy okazji gratuluję też domku i stylu w jakim powstał. Dodaje to zapału tym, którzy z "niczego" chcą wyczarować swoje wymarzone miejsce. Jeszcze raz GRATULUJĘ Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 20.10.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi, gratulacje dla całej Waszej (powiększonej) gromadki!Czytałam Twój dziennik przed rozpoczęciem naszej budowy i przyznaję, że dodawał mi otuchy w momentach zwątpienia. Uwidaczniał mi wtedy potęgę marzeń i utwierdzał w decyzji. Twój niegasnący entuzjazm udziela się innym, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.10.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 No Moi Wspaniali Aga J.G, mark0, Joskul. Po takich slowach to chce się krzyczeć, wzruszać płakać jednocześnie. Naprawdę jest to bardzo miłe. Wydruuje sobie te wszystkie życzenia i dam je Beacie. Na porodzie byłem bardzo spokojny, ale tylko dlatego że tam byłem. Gdybym stał za drzwiami to bym na 100% nie wytrzymał. A tak się cieszę bo ten moment będę miał przed oczami do końca życia. Co do dziennika i artykułu to bardzo się cieszę, że jest pomocny bo to świadczy o tym, że ktoś to czyta i komuś to się przydaje, ze napaja optymizmem. Cieszę się ogromnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 21.10.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kodi - z chęcią zobaczymy zdjęcia Twojej córeczki, więc jeśli będziesz takowe miał, podziel się nimi z nami. PozdrawiamG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.10.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Groszku - witam po pierwszej setce "forumowicz to brzmi dumnie". W takim tempie dogonisz mnie w mig. To dobrze bo brakuje drugiej takiej gaduły w naszej grupie Co do zdjęć to oczywiście zamieszczę na sieci. Kupiłem film i będę pstrykał, tylko nie mam niestety cyfrówki więc trochę trzeba będzie poczekać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 21.10.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kodi, ale takiego podpisu Groszek nie będzie miała Gratulacje dla szczęśliwego tatusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy Twoje kobietki dzisiaj wychodzą? Co Ty tu jeszcze robisz? Ale fajowo musi być z takim maleństwem w nowym domku (btw ja też niedługo to przeżyję ). Ucałuj rodzinkę! Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.10.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 No właśnie spadam. Idę na kilka dni na urlop. No powiedzmy że urlop. Pampersy i te sprawy. Do zobaczenia w następny poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 21.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kodi - dziękuję za doping! Jak się ma takich nauczycieli jak ja - to daleko można zajść. Pstrykaj dużo zdjęć!!!! I życzę dużo spokojnych nocy!!! Marta - oczywiście że nigdy nie spotka mnie ten zaszczyt co Kodiego, ale mam cichą nadzieję, że może kiedyś napiszą: "SZCZĘŚLIWA MAMUSIA". W końcu po co budujemy te domy jak nie między innymi dla naszych dzieci!!! Pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kodi miłego urlopu naciesz się swoimi dziewczynami. Wracaj szybko czekamy na zdjęcia, i kilka refleksji z pierwszych dni Twoich dziewczyn w domu. POzdrowienia dla całej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts