Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Kodiego

Luśka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 335
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magmi - Jeśli nic się nie zmieni a nic na to nie wskazuje to wyjdzie dokładnie jutro. Potem biorę wolne i będę cieszyć się nimi.

Synek /cycek mój/ jest spokojny. Cieszy się, że ma siostrę i wolał ja bardziej niż brata.

Dziękuje za gratulacje

Pozdrawiam

Forumowiczki dzięki.

Groszek - sam nie wiem jak to zrobiłem. Kolega kierownik poddal nawet pod wątpliwośc, że to moje. Słuchaj mówi ty tyle na budowie, miałeś czas i siły. Gdyby nie zima to pewnie nie maiłbym czasu ani siły, ale w zimie jak na budowie nic się nie działo to z tego zimna tak jakoś wyszło :lol:

Marcy - to cieszę się, że artykuł się podobał. Bałem się jak to wyjdzie, bo to trochę inna historia. Trochę wiecej rzeczy osobistych a mniej budowania, ale jest dobrze. No i fajnie że zbiegło się w czasie. Artykuł - narodziny.

Robię się czerowny po Twoich słowach :oops:

mAgnes - również najszczersze podziękowania.

Pozdrawiam

KODI MOJE GRATULACJE - DUŻO ZDROWIA DLA ŻONY I CÓRECZKI, ŻEBY SIĘ ZDROWO CHOWAŁA. DZIEWCZYNY Z SOBOTY SĄ OK MAM JEDNĄ A DRUGA Z NIEDZIELI I TEŻ JEST NIEŹLE :)

Artykułu nie czytałam bo mąż mi zrobił prezent i zaprenumerował Muratora na urodziny i teraz czekam aż mi poczta doniesie spóźniona :evil: A na ten nr będę czekała jeszcze bardziej, ale tylko jeszcze dwa nr i od stycznia będę już nabywała w kiosku.

Noooooooo ale odbiegłam od tematu.

Jeszcze raz G R A T U L U J E.

Mój mąż też był ze mną przy porodach i wspominamy to bardzo ciepło, przy drugiej córce gdyby nie on to nie wiem jak bym to zniosła....

Pozdrawiam was gorąco uściskaj dziewczyny i syna. :)

Kodi Gratulacje!!! :D

Przede wszystkim coraz większej rodzinki. Ja byłem przy urodzinach swojej tróki dzieci. Nie wyobrażam sobie być w takiej chwili gdzie indziej.

Przy okazji gratuluję też domku i stylu w jakim powstał. Dodaje to zapału tym, którzy z "niczego" chcą wyczarować swoje wymarzone miejsce.

Jeszcze raz GRATULUJĘ

Marek

Kodi, gratulacje dla całej Waszej (powiększonej) gromadki!

Czytałam Twój dziennik przed rozpoczęciem naszej budowy i przyznaję, że dodawał mi otuchy w momentach zwątpienia. Uwidaczniał mi wtedy potęgę marzeń i utwierdzał w decyzji. Twój niegasnący entuzjazm udziela się innym, dzięki.

No Moi Wspaniali Aga J.G, mark0, Joskul. Po takich slowach to chce się krzyczeć, wzruszać płakać jednocześnie.

Naprawdę jest to bardzo miłe. Wydruuje sobie te wszystkie życzenia i dam je Beacie.

Na porodzie byłem bardzo spokojny, ale tylko dlatego że tam byłem. Gdybym stał za drzwiami to bym na 100% nie wytrzymał. A tak się cieszę bo ten moment będę miał przed oczami do końca życia.

Co do dziennika i artykułu to bardzo się cieszę, że jest pomocny bo to świadczy o tym, że ktoś to czyta i komuś to się przydaje, ze napaja optymizmem. Cieszę się ogromnie.

Pozdrawiam

Groszku - witam po pierwszej setce "forumowicz to brzmi dumnie". W takim tempie dogonisz mnie w mig. To dobrze bo brakuje drugiej takiej gaduły w naszej grupie :lol:

Co do zdjęć to oczywiście zamieszczę na sieci. Kupiłem film i będę pstrykał, tylko nie mam niestety cyfrówki więc trochę trzeba będzie poczekać.

Pozdrawiam

Kodi, ale takiego podpisu Groszek nie będzie miała :) Gratulacje dla szczęśliwego tatusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy Twoje kobietki dzisiaj wychodzą? Co Ty tu jeszcze robisz?

Ale fajowo musi być z takim maleństwem w nowym domku :) (btw ja też niedługo to przeżyję :p ). Ucałuj rodzinkę!

Marta

Kodi - dziękuję za doping! Jak się ma takich nauczycieli jak ja - to daleko można zajść. Pstrykaj dużo zdjęć!!!! I życzę dużo spokojnych nocy!!!

Marta - oczywiście że nigdy nie spotka mnie ten zaszczyt co Kodiego, ale mam cichą nadzieję, że może kiedyś napiszą: "SZCZĘŚLIWA MAMUSIA".

W końcu po co budujemy te domy jak nie między innymi dla naszych dzieci!!! :D

Pozdr...G