marta1719498972 21.10.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Groszku, no oczywiście, że napis "SZCZĘŚLIWA MAMUSIA" musi się pojawić! Zaludniajmy nasze domy Kodi_Tatuś czekamy na relację i zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 22.10.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Marta - to kiedy się decydujemy???? Mówię poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.10.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Groszku, ja już się zdecydowałam moja dzidzia przyjdzie na świat za dwa miesiące . Mój mały mieszkaniec (na razie brzucha) właśnie mnie kopnął, co miało chyba oznaczać "powiedz Groszkowi, żeby się brała do roboty!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.10.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Marta: no to widze ze podobnie jak moj maluszek.. co prawda siedzi w brzuszku u mojej zony, ale termin zwolenienia ma na 26 grudnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.10.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Kodi, my tu sobie o maluszkach pogadamy pod Twoją nieobecność, bo nas do tego sprowokowałeś Maksiu, mój dzidziuś troszkę później, na początku stycznia. No chyba, że się pospieszy Pozdrowienia dla żony i maleństwa! Ale fajnie, przybywa forumowych dzidziusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 22.10.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 I znów będę musiała sama w ciąży chodzić! Ja już mam jednego 3 latka i tak jak udało się Kodiemu - marzy mi się córcia. Służyła mu budowa, to może i mojemu mężowi przysłuży... Marta - a moze w przyszłym roku raz jeszcze.... Wiecie może już co Wam się urodzi: Marta i Maksiu??? pozdrawiam G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.10.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 *marta*: oj lepiej zeby sie za bardzo nie spieszyl, a co do dzidziusiow forumowych to nasza kolezanka z grupy szczecinskiej - bikosa, niedawno urodzila antosia.. a wiec naprawde przybywa forumowiczow.. moze by redakcja z tej okazji przydzielila jakies nagrody na najmlodszysz forumowiczow...groszek3: ja nie wiem jeszcze.. za tydzien idziemy do lekarza i pewnie dostaniemy skierowanie na usg.. wiec moze bedziemy wiedziec..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.10.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Maksiu, ale jak się pospieszy, to taki świąteczny dzieciaczek będzie Groszku, w przyszłym roku? To by był wyczyn! Dzidziuś, wykańczanie domu... i znów dzidziuś... Szybciej chyba siebie byśmy wykończyli. Może troszkę później pochodzimy z brzuchami? A jeśli chodzi o płeć mieszkańca mojego brzucha: to dziewczynka. Także ja zaczynam od córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Widzę, że kodi w domu z dziewczynami - a tu się wątek dziecięcy zrobił. Gratuluje wszystkim oczekującym i życzę powodzenia przy narodzinach. Kodi dzisiaj nareszcie przybył mój Murator do skrzynki i poczytałam artykulik miło zobaczyc faceta na żywo prawie Artykuł extra i jeszcze raz utwierdził mnie w przekonaniu że się uda. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 23.10.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 No KODI - z Ciebie to prawdziwy wojownik (to po przeczytaniu Muratora), utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że tacy ludzie jak my również mogą być szczęśliwy i spełniać swoje marzenia. Im więcej problemów - tym potem większą satysfakcję mamy i radość z własnych osiągnięć . Nieprawdaż? Marta - szkoda...ale Cię rozumiem Ja chyba zbytnio czekać nie mogę bo latka lecą. Życzę aby Ci się maleństwo zdrowo chowało! POZDR...ALL G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 23.10.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Artykuł w Muratorze o Tobie może zachęcić wszystkich o silnej woli i chęci do pracy by zamieszkać w swoim domku. GRATULACJE.A przede wszystkim GRATULACJE z okazji urodzin córeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 23.10.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Kodi gratulacje. My w grudniu również spodziewamy się drugiego dzidziusia ale niestety ja nie zdążę skończyć budowy przed tym wydarzeniem tak jak Ty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 24.10.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Niestety - jestem spóźniony Konradzie, ale dopiero dzisiaj wróciłem z dyżuru do domu po tygodniowej walce - i co tu widzę, nie można się dopchać do Twoich komentarzy - przyjmij także ode mnie i od Asi serdeczne gratulacje z okazji narodzin córeczki - nie zapomnij przekazać tych pozdrowień Beacie - najlepiej wydrukuj je wszystkie, aby sama mogła je także przeczytać . Pozdrowki i do zobaczenia - od poniedziałku walczę z izolacjami ścianki fundamentowej - jak znajdziesz chwilę wpadnij na kawusię - HEJ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.10.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Kodi GRATULACJE !!! Dzidziusia, domku i w ogóle. Gały to mi tak wyszły Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.10.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Oczywiście po przeczytaniu artykułu i dziennika. No i trochę mnie podniosłeś na duchu co do kosztów budowy.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.10.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Kodi, gratulacje! Serdeczne pozdrowienia dla dzielnej żonki i kochanego maleństwa. A co do artykułu (dopiero wczoraj dostałam M, bo w prenumeracie ) - kurcze nie dość, że taki zdolny to jeszcze taaaaki przystojny Wreszcie będę mogła powiesić sobie Twoje zdjęcia nad łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 27.10.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ja też gratuluję!!!!Dzielnej żony, zdrowej, ślicznej córy i świetnego artykułu o Was.I cieszę się bardzo że są na świecie ludzie którtm świat wydaje się piękny.I jeszcze że oni są tacy ...zwyczajni-z kupą roboty, bez nadwyżek finansowych.Dzięki Wam łatwiej samemu zachycić się życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.10.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Oj moi drodzy - jak tu milutko. Tym bardziej mam satysfakcję że tak sobie rozmawiacie o dzieciątkach w moich komentarzach. groszek - musisz wziąć się do dzieła - nie masz już wyjścia Im więcej problemów, tym człowiem się bardziej organizuje i wychodzi zwycięsko. Prawdaż, prawdaż A tak przy okazji bardzo ladny domek. Aga J.G. - zdjęcia pojawią się już niedługo. Urlop fajny, ale krótki. Zawsze jest za krótki, Marta - również gratulacje. CZekamy na maleństwo Maksiu - tak na marginesie to mieliscie super spotkanie no i relacja z niego godna nasladowania. Może i nasza grupa doczeka się takich osiągów. Ciechanka - cieszę się że tak myślisz. Życzyłbym sobie tego. Greg - nie ma się so spieszyć. Ja trochę się spieszyłem i było niepotrzebnie nerwowo. Szkoda zdrowia. Trzeba się cieszyć z tego co jest. Docent - a dziękuję. Widzisz jak wszytko się zmienia. Tylko poleciałeś do robotki a tu taki zawrót głowy. Wydrukuję oczywiście - też o tym myślałem. Wpadnę na budowę oczywiście. magi - a dziękuję, bardzo mi miło. W razie pytań, wal śmiało. AgnesK - bez komentarza. Dziękuję magnolia - takich ludzi jest masa i im się też udaje. trzeba wierzyć. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 27.10.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Witam! Narobiłeś mi smaku KODI - córcią (i moja przyjaciółka, która urodziła córkę w tę środę) że stąd te moje komentarze. Myślę iż nie długo zabierzemy się do pracy.... tylko ja w przeciwieństwie do Twojej Beatki pierwsze dziecko rodziłam od przyjazdu do szpitala ponad 12 godzin i teraz okrutnie się boję. I gdyby nie mąż który był wtedy ze mną i interweniował gdzie trzeba - chyba wyzionełabym ducha. A tak w ogóle cieszę się że Ty się cieszysz.....to takie miłe. Rozczuliłam się Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Groszek jak to mówią każdy poród inny ja z po 1 mówiłam że pestak za to przy 2 córci myślałam że z tamtąd zwije Tylko nie było jak i gdzie ale mąż podtrzymywał mnie na duchu - będzie dobrze. pozdrawiam Aga. Mam nadzieję ,że się spotkamy na ogólnym spotkaniu forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts