kodi_gdynia 12.11.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Dziękuję Wam Moi Drodzy. Wszystkie słowa przekazuję Beacie i jest jej również bardzo miło. Może niedługo zamieszczę jeszcze kilka fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 03.12.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Witaj Kodi.Pisalismy kiedyś o rozprowadzeniu DGP kanałami w podłodze. Jak w rzeczywistości sprawdza się takie rozwiązanie u Ciebie? Nie nagrzewa za bardzo podłogi? Będę wdzięczny za info.pozdrawiamgreg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 03.12.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Greg - trochę się nagrzewa, ale nie parzy. Ciepło najlepiej dochodzi do pomieszczeń w którycm te przewody są najkrótsze. Podłoga jest ciepła - brak ocieplenia od góry - przez co mniesze ilości ciepła wychodzą przez anemostat. Z drugiej strony ciepła podłoga też grzeje. Ogólnie ok. jestem zadowolony. Grzeje także komin mimo że jest systemowy i ocieplony wełną. Temperatury są sympatyczne więc nie wiem co to CO gazowe. Pozdrawiam w razie pytań pisz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 03.12.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Dzięki za szybką odpowiedź Czyli od góry nie masz żadnej izolacji tylko beton? A podłoga to panele? greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 04.12.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 dokładnie tak jak mówisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 22.01.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Kodi- w ostatnim Muratorze(2/2004) bardzo miło było przeczytać o podziwie ludzi Tobą i Twoim budowaniem.Dobrze,że jesteś w tym samym rejonie to argument dla mojego męża,którego budowanie już troszeczkę męczy.Jeszcze raz gratuluję.Jak zima w Baninie?Coś dzisiaj nie ma Cię na forum.Czyżby zasypało?W Oliwie zaspy aż miło.Jadę na nocny dyżur i mam nadzieję,że dojadę bez większych przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 22.01.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 To pytanie dotyczyło zimy w Miszewku ,ale chyba wszędzie jest bardzo śnieżna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 22.01.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 My jesteśmy z żoną na etapie kompletnego zera. Szukając projektów, obliczając koszty bylismy całkowicie załamani - Ty rozbudziłes w nas nadzieję. Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jutta 27.01.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Kodi po przeczytaniu Twojego dziennika wiem, że wszystkiemu można podołać ! dziekuję Ci za te zapiski bo dzięki temu mój mąż juz nie jest taki przeciwny budowie domu i zaczął przeglądać projekty powodzenia Kodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.02.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Trochę mnie nie było na forum, bo są inne priorytety obecnie, ale poprawię się. Dziękuję forumowiczom po raz kolejny za miłe słowa, a co do domu modelowego to jak to samo. Z tego co pamiętam to cena 1m2 stanu otwartego /krycie papą/ to koszt 600zł razy 120m2 daje 72000zł a ja wydałem połowę tego - czyli chyba nie do końca tyle samo. A jak masz ochotę to wpadnij. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.03.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Podciagam komentarze pod dziennik Kodiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Kodi witaj z powrotem i pisz pisz jak się mieszka, teraz czekamy na opowieści z życia domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.03.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam Cię. Popiszę jak się mieszka, jak ogrzewanie, co zostało zrobione w 2004 a co jeszcze niestety jest do zrobienia. Co będzie się działo w tym roku a co na 2006. Jak się chowają dzieciaki, ja my sobie radzimy ze śniegami i takie tam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 To czekam na dalszy ciąg dziennika To był 1 dziennik jaki przeczytalam na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 14.03.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Jak się tak wszyscy chwalą to ja też Pierwsza rzecz jaką przeczytałem na forum to był właśnie ten dziennik... Napisz Kodi też np. co nie do końca było udanym pomysłem (jakieś wpadki w trakcie użytkowania) - o ile takie były!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.03.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Macio - dzięki. Popiszę coś, tylko się muszę dobrze zastanowić. Bądź cierpliwy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 15.03.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Spoko spoko ja dopiero intensywnie mysle i planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Kodi...rany, żeby tak każdy pisał. Ja Twojego dziennika to się bałam. Po pierwsze jak pisałeś to ja miałam gołą działkę, mało planów i nic nie rozumiałam, a potem tylko się zdumiewałam, że można dokonać czegoś takiego. I teraz widzę, że sam wycinasz lasy i nadal jesteś niesamowity. Kolejny odcinek Twojego dziennika, który jest skarbnicą wiedzy. My też stoimy przed wyborem ogrzewania. Dzięki Ci, Kodi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 16.03.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Pamietam, ze Murator w 2003 dosc czesto na lamach miesiecznika cytowal Twoje wypowiedzi z forum. Wtedy tez na Ciebie zwrocilem uwage. Chyba w grudniowym numerze Muratora z 2003r przeczytalem relacje z Twojej budowy. Bylem wtedy w Polsce (a na ogol jestem w Niemczech) i nie mialem dostepu do internetu. Poszedlem wiec do kawiarenki internetowej poczytac troche wiecej. Wtedy tez wszedlem po raz pierwszy na forum Muratora, a Twoj dziennik byl pierwsza na nim lektura. pozdrawiam Twoj imiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jak zawsze możemy korzystać z Twoich dośwaidczeń Kodi fajnie że wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts