Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Kodiego

Luśka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 335
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kodi - właśnie przeczytałam dopisek w Twoim dzienniku. Ogrzewamy tym samym czyli propanem. Tak jak i Ty większość zimy ogrzewaliśmy dom kominkiem ale teraz drewienko się skończyło i trzeba ogrzewać gazem. Podziwiam za własnoręczne wycianie drzew w lesie :D Pozdrawiam grąco i czekam na dalsze wpisy :D

Sliczna ta Twoja córcia...a ppomysleć ze niedawno oglądałem zdjęcia chyba w albumie na onecie (?)jak miała pare dni a tu taka panna... :lol:

Jedna rada: zabezpiecz gniazdka na widoku, są takie fajne zaslepki plastikowe do kupienia w sklepach dla dzieci, bo licho nie spi... :D nie zebym czepiał się szczegółów ale na jednym zdjęciu jest takie i może skusić małą...a lepiej dmuchać na zimne :D

Pozdrawiam

Dziękuję Wam moi mili.

To fakt, nie lubie się chwalić bo skromny raczej jestem, ale córa faktycznie nam się udała. Aż się boję jak podrośnie. No i żeby rozum szedł w parze, to by było coś.

Od ostatnich fotek i tego całego szumu z narodzinami małej i artykułem w Muartorze, minęło już blisko 1,5 roku. Czas leci nieubłaganie. Dzisci rosną my się starzejemy.

Macio - jasne że nie odbieram tego jako złośliwość. Cenna rada.

Aga J.G, Teska, Ivonesca, Jagna - miło was słyszeć również. Nie było mnie na forum, ale cieszę się że wy jesteście. Sporo nowych twarzy, więc tym bardziej się cieszę ,że się ostało trochę ze starego składu.

No i pozdrawiam imiennika - stosunkowo mało popularne imię.

Pozdrawiam

Aga - jasne że samą budową, żyć nie można. Ja mam tak, że po lecie i jesieni to juz nie mogę patrzeć na te duperele, które trzeba wykonać. Ale jaksię zbliża wiosna to juz bym cos porobił. Więc czekam cierpliwie.

Co do Twoich planów to realizuj. Na forum zdobyłaś już takie doświadczenie teoretyczne że czas to w praktyce sprawdzić.

Pozdrawiam

Maluszek - z Amber taki nowofunland jak z koziej d... trąbka. Co tu dużo gadać, jest skundlona i to równo. Coś tam ma z nowofunlanda, ale też ma coś z innych psów. Generalnie jest super. Dla nas bardzo spokojna, posłuszna i przyjacielska - dla obcych to slina z pyska i chwalenie się zębami.

Dziękuję w imieniu Nadii.

Pozdrawiam