greg 05.03.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Gratulacje Kodi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 05.03.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Gratuluje Kodi, Zycze zdrowej coreczki.A wszystko pozostale (z twoim samozaparciem) i tak bedzie OK!! kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 05.03.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Moje gratulacje Kodi, będziesz teraz miał dodatkową motywację do szybkiego ukończenia budowy )) My z mężem będziemy budowali w okolicach Stężycy mały domek, na razie letniskowy ale z dalszym przeznaczeniem na całoroczny do zamieszkania "na starość". Będzie na dzień dzisiejszy z BK, tylko mam obawy jak się zachowa BK w zimie-nie będzie ogrzewania. Architekt twierdzi że będzie OK, ja się waham. Pozdrówka dla Twojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 05.03.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dziękuję Moi mili. To fakt, że narodzenie potomka, jeszcze bardziej mnie mobilizuje. Tak więc nie oglądam się już za siebie. Ewusia co do gazobetonu. Nie ma najmniejszego problemu jeśli chodzi o temp. minusowe. Możesz być spokojna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Serdeczne gratulacje dla 100% mężczyzny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 05.03.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Gratulacje!!! Jednak bociany zimy się nie wystraszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Kodi, gratulacje. Przekaż pozdrowienia dla żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 07.03.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Dołączam się do gratulacji. Teraz to dostaniesz przyspieszenia na budowie... Nic tak dobrze nie mobilizuje do zakończenia budowy, jak dziecko (zwłaszcza kolejne) - wiem coś o tym Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 07.03.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Dzięki, dzięki moi Drodzy, tylko ta paskudna zima - już bym brał się za budowę a muszę czekać aby jeszcze trochę pobetonować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota619 20.03.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Kodi, gratulacje rowniez ode mnie. Od dluzszego czasu sledze twoje poczynania z wielka sympatia - po pierwsze jestes przykladem, ze jak sie chce to mozna, a po drugie moj maz pochodzi z Gdyni... (teraz mieszkamy w Krakowie).pozdrawiam dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.03.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Witaj Doroto. Dzięki. Mam takiego jednego troszkę dalszego ale kumpla, który mieszkał w Gdyni, ale studiował w Krakowie i już tam pozostał. Może to nas łączy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.03.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 kodi - gratulacje, oby to była córka - będzie parka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 23.03.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Ivonesca - musi być córa. Żona twierdzi, że jest pewna, że będzie dziewczynka. Podobno to czuje zresztą tak jak było w przypadku syna. Już szukamy imion. Żonie podobna się Nadia. Trochę z rosyjska, ale nie jest źle. Zobaczymy. Jakieś sugestie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 kodi - ja mam Karolinę - jak dawalismy to imię (1992) to miało być oryginalne. Znałam tylko 1 Karolinę w moim wieku i same babcie Karoliny. Jak się okazało jak poszła do szkoły - w klasie są 3 Karoliny Tak to jest z tymi imionami - falami są "modne" niektóre imiona. A co do Nadii - no rzeczywiscie rosyjskie, ale nie mówię,że brzydkie. Ale sama chyba bym się nie odważyła POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.03.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Kodi. Ja mam córeczkę Anię. Ile myśmy się namyśleli nad tym imieniem. Miało być oryginalnie ... Pasowało by do niej imię MIRELKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Zielona- do kogo by pasowało Mirelka? miałam koleżankę na studiach Mirelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.03.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Iwo Do mojej córeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.03.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 A ja miałem na studiach koleżankę Liliannę Stęchły. Też ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota619 27.03.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 A ja mam coreczke Matylde....Ma juz 5lat, wiec wszyscy zdazyli sie przyzwyczaic, ale zebyscie widzieli mine mojej mamy, kiedy uslyszala jak rodzice chca skrzywdzic jej pierworodna wnuczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.03.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Kodi - bardzo mi się podoba - kiedy planujesz zakończenie prac? Ech - żebyśmy my byli na tym etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts