mbz 23.07.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Kodi, gratuluje przeprowadzki i tego, ze juz mieszkasz na swoim ( Ty to chyba najbardziej na "swoim" ) Ale pisz dalej, tylko nie rob dlugich przerw, no i co to za niespodzianka dla Olafa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 24.07.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Dzięki za gratulacje. Ciężko było i ten rok to sporo wysiłku, aby osiągnąć to co jest. Jak ma się kasę to wszystko idzie jak po sznurku, zaś w naszym przypadku to walka z brakiem kasy i czasu. Niespodzianka dla Olafa, już niebawem na stronach internetowych. Co do przerw w pisaniu, to ponad 40 dni byłem na urlopie /płatnym i bezpłatnym/, mam problemu aby podłączyć się tam do sieci i nie mam czasu. Dopiero teraz w pracy mogę co nieco napisać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.07.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Kodi - gratulacje Pisz szybciutko co z tą niespodzianką dla Olafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.07.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Kodi. Gratulacje. A masz siłę się cieszyć, czy na razie żyjesz jak w transie. Ja tak miałam przez 2 tygodnie po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 24.07.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Maluszek - spokojnie, będzie wszystko opisane. Zielona - powiem szczerze, że jeszcze do końca nie czuję tej przeprowadzki i ponadto jeszcze w pełni nie potrafię się cieszyć. mamy jeszcze masę rzeczy do zrobienia i mam nadzieję, żę w końcu będę mógł zaczerpnąć tej radości pełną piersią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 24.07.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Kodi! Gratulacje!!! Kiedy czytam Twój dziennik nabieram wiary, że się uda. A wiara jest mi bardzo potrzebna, bo przede mną jeszcze wszystko. Mnie do budowy namówił mój mąż /ja chciałam duże mieszkanie w Gdańsku/ i jestem mu za to wdzięczna. Mamy przeeeepiękną działkę i już chcę tam mieszkać . I jeszcze gratulacje dla Twojej żony. Bohaterska kobieta. Wspiera Cię i sama nie boi się niewygód mimo ciąży. Pozdrowienia dla całej Waszej rodziny /ludzkiej + kociej/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 24.07.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Kodi! Gratulacje!!! Kiedy czytam Twój dziennik nabieram wiary, że się uda. A wiara jest mi bardzo potrzebna, bo przede mną jeszcze wszystko. Mnie do budowy namówił mój mąż /ja chciałam duże mieszkanie w Gdańsku/ i jestem mu za to wdzięczna. Mamy przeeeepiękną działkę i już chcę tam mieszkać . I jeszcze gratulacje dla Twojej żony. Bohaterska kobieta. Wspiera Cię i sama nie boi się niewygód mimo ciąży. Pozdrowienia dla całej Waszej rodziny /ludzkiej + kociej/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.07.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Kodi, opublikuj koniecznie jakieś nowe zdjęcia! Bardzo chciałabym zobaczyć Wasz kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.07.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Eska - miło mi że jesteś z trójmiasta. Dzięki za ciepłe słowa. Wpadnij do naszej grupy pogadać. Magmi - mam nawet parę zdjęć przy sobie, więc może uda się coś dzisiaj zamieścić. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 czytając najpierw komentarze (a potem dopiero dziennik ) tak myslałam że niespodzianką będzie partnerka dla Olafa wspaniałych chwil w nowym domku życzę jak czytam Twój dziennik to mogę się zawsze podbudować, że nam również uda się wprowadzić w tym roku pozdrawiam i winszuje imieninowo raz jeszcze tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 25.07.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Witam Kodi, czy szambo sprzedawała Ci może "firma" z Jodłowna k/Kolbud?Opis mi troche do nich pasuje. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.07.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Ivonesca - dzięki, partnerka jest ok. Bardzo się cieszę, że się zaakceptowały. Olaf nieraz ją goni i trochę połaskota łapką, ale taką dzikuskę trzeba nieraz trochę podprostować. Ciekaw jestem jak Tequila podrośnie, wtedy na pewno będzie mu oddawac. Benicio - dokładnie, Jodłowno. Nie mogłem przypomnieć sobie tej nazwy. Też masz takie szambo a może wiesz o czymś o czym powinienem wiedzieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.07.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Panowie, możecie podać namiary na tą firmę od szamba? Dają jakieś papiery na nie? chodzi mi o atesty nie FV.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.07.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Ewusia - miejscowość to Jodłowno za Kolbudami jak piszę Benicio. Koleś daje atest i mówi że nie ma żadnych problemów w gminach z odbiorami. Namiary na szefa to: 607-819-642Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.07.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dzięki Kodi. Obejrzałam sobie Twój kominek - super, prosty a jednocześnie funkcjonalny. Wyobrażam sobie jak ładnie wygląda z ramką marmurową. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 25.07.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Hej Mam tez szambo z Jodłowna, jeszcze nie ekploatowane (kibelek nie podłączony, a trafianie z interesem do rury fi 100 to byłby szczyt sprawności). jako, że jeszcze nie eksploatowane - to nie mam żadnej opinii. Mój sąsiad ma z tej samej "firmy" od pół roku i nie narzeka.W Jodłownie jest chyba dwóch producentów szamb. Mi robił gość bez oka!!! Jak go zobaczyłem pierwszy raz, to aż mnie ciarki przeszły, opis krajobrazu - jak u Ciebie. Pozdrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.07.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Kodi - napisz jak najszybciej o tych tanich schodach - pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 01.08.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Opiszę, ale sam je jeszcze robię, szczerze dopiero je zacząłem, ale są one betonowe, potem drewno. Szczegóły w dzienniku za jakiś czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 01.08.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 A ja wszystko widziałam na własne oczy Kodi i Beata mają ślicznie wymalowane pokoje. Jest bardzo kolorowo i super. Kominek też wygląda ładnie. Wogóle widać postępy i to, że niedługo skończy się "brudna i mokra" część prac co przy maluszku jest ważne. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.08.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Kodi ja też mam schody betonowe i chcę je jak najtaniej wykończyć w drewnie. U nas koszt takich schodów to ok. 8 - 9 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts