Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Kodiego

Luśka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 335
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za gratulacje. Ciężko było i ten rok to sporo wysiłku, aby osiągnąć to co jest. Jak ma się kasę to wszystko idzie jak po sznurku, zaś w naszym przypadku to walka z brakiem kasy i czasu.

Niespodzianka dla Olafa, już niebawem na stronach internetowych.

Co do przerw w pisaniu, to ponad 40 dni byłem na urlopie /płatnym i bezpłatnym/, mam problemu aby podłączyć się tam do sieci i nie mam czasu. Dopiero teraz w pracy mogę co nieco napisać.

Pozdrawiam

Maluszek - spokojnie, będzie wszystko opisane.

Zielona - powiem szczerze, że jeszcze do końca nie czuję tej przeprowadzki i ponadto jeszcze w pełni nie potrafię się cieszyć. mamy jeszcze masę rzeczy do zrobienia i mam nadzieję, żę w końcu będę mógł zaczerpnąć tej radości pełną piersią.

Pozdrawiam

Kodi! Gratulacje!!! Kiedy czytam Twój dziennik nabieram wiary, że się uda. A wiara jest mi bardzo potrzebna, bo przede mną jeszcze wszystko.

Mnie do budowy namówił mój mąż /ja chciałam duże mieszkanie w Gdańsku/ i jestem mu za to wdzięczna. Mamy przeeeepiękną działkę i już chcę tam mieszkać :p .

I jeszcze gratulacje dla Twojej żony. Bohaterska kobieta. Wspiera Cię i sama nie boi się niewygód mimo ciąży.

Pozdrowienia dla całej Waszej rodziny /ludzkiej + kociej/.

Kodi! Gratulacje!!! Kiedy czytam Twój dziennik nabieram wiary, że się uda. A wiara jest mi bardzo potrzebna, bo przede mną jeszcze wszystko.

Mnie do budowy namówił mój mąż /ja chciałam duże mieszkanie w Gdańsku/ i jestem mu za to wdzięczna. Mamy przeeeepiękną działkę i już chcę tam mieszkać :p .

I jeszcze gratulacje dla Twojej żony. Bohaterska kobieta. Wspiera Cię i sama nie boi się niewygód mimo ciąży.

Pozdrowienia dla całej Waszej rodziny /ludzkiej + kociej/.

czytając najpierw komentarze (a potem dopiero dziennik ;-) ) tak myslałam że niespodzianką będzie partnerka dla Olafa :D

wspaniałych chwil w nowym domku życzę :-) jak czytam Twój dziennik to mogę się zawsze podbudować, że nam również uda się wprowadzić w tym roku

pozdrawiam i winszuje imieninowo raz jeszcze tutaj :wink:

Ivonesca - dzięki, partnerka jest ok. Bardzo się cieszę, że się zaakceptowały. Olaf nieraz ją goni i trochę połaskota łapką, ale taką dzikuskę trzeba nieraz trochę podprostować. Ciekaw jestem jak Tequila podrośnie, wtedy na pewno będzie mu oddawac.

Benicio - dokładnie, Jodłowno. Nie mogłem przypomnieć sobie tej nazwy. Też masz takie szambo a może wiesz o czymś o czym powinienem wiedzieć.

Pozdrawiam

Hej

Mam tez szambo z Jodłowna, jeszcze nie ekploatowane (kibelek nie podłączony, a trafianie z interesem do rury fi 100 to byłby szczyt sprawności). jako, że jeszcze nie eksploatowane - to nie mam żadnej opinii. Mój sąsiad ma z tej samej "firmy" od pół roku i nie narzeka.

W Jodłownie jest chyba dwóch producentów szamb.

Mi robił gość bez oka!!! Jak go zobaczyłem pierwszy raz, to aż mnie ciarki przeszły, opis krajobrazu - jak u Ciebie.

Pozdrawiam B.

A ja wszystko widziałam na własne oczy :D Kodi i Beata mają ślicznie wymalowane pokoje. Jest bardzo kolorowo i super. Kominek też wygląda ładnie. Wogóle widać postępy i to, że niedługo skończy się "brudna i mokra" część prac co przy maluszku jest ważne. Gratulacje.