Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Kodiego

Luśka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 335
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Ivette za dobre słowo. To fakt, Beata zawsze miała trochę roboty w mieszkaniu 33m a teraz w domu to dopiero się zacznie. Jeszcze tego nie zasmakowała bo jest w ciąży i kazali jej się oszczędzać, no ale wszystko co dobre szybko się kończy. Nie dość że dom to jeszcze niemowlak. Załamać się można i po co to nam wszystko było. Nie miał człowiek problemu..... :lol:

Pozdrawiam

Witajcie!

Jak tak czytam o Waszych dzieciaczkach to aż mi się też chce kolejne, bo na razie mam ino jedno.

Wniosek - dobrze że przewidziałam więcej pokoi, a już martwiłam się co w nich będzie. Od wiosny biorę się do pracy, musze Was wszytskich dogonić bo latka lecą.

Mam poparcie u męża :wink:

Pozdrawiam wszystkie kobietki w ciąży i nie tylko. Panów też

Groszek

Kodi - w trudnych chwilach też tak myślę: zachciało im się domu, chociaż mieli piękne, choć nieduże 3-pokojowe mieszkanie; za ciasno im było cholera jasna z dwojgiem dzieci! Chcieli mieć sypialnię, hrabiostwo jakieś.... Więc sprzedali mieszkanie i mieszkają u teścia a z forsy z mieszkania + oszczędności zaczęli budować dom. I jak to się skończy? Kredycikiem nie daj Boże?!

Takie myśli nachodzą mnie w miarę postępu prac coraz rzadziej. Co ma być to będzie! Na ulicy nie mieszkamy, nikt nas nie wygania, więc nie musimy gnać z robotą.

Ale, żeby w maju się wprowadzić, eh! Byłoby pięknie, także ze względu na porę roku! Pomarzymy, zobaczymy! Obyśmy tylko zdrowi byli - reszta zależy w dużej mierze od nas samych! Pozdrawiam jeszcze raz!

:lol: :lol:

Ivette - ja uwielbiam gotować. Gdybym miał jeszcze raz się urodzić to albo budowlanka albo gastronomia - zawodowo. Tak pozostaje wdzięczne hobby. A że jest budowa to na gotowanie zostało mało czasu. Normalnie to Beaty do kuchni nie wpuszczam, no chyba że pozmywać. Ale teraz mamy zmywarkę, więc i to odpada.

Pozdrawiam

Opalko - dzięki. jasne że dam znać. Tak jak mówiłem Beacie odstawili leki i teraz pozostaje tylko czekać. Niekórzy mówili że to kwestia 2,3 dni. Na razie nic. Jak się nic nie wydarzy przez weekend to mają ją wypuścić do domu. Jest załamana bo chciałaby już być po. Jest w 38 tygodniu, więc lekarze się nie śpieszą. Mają czas do 40 czy nawet 42 tygodnia. I co ja biedny Kodi mogę poradzić. :cry:

Pozdrawiam

Kodi - w 38. tygodniu to się większość dzieci rodzi! :lol:

Wszystkie babki zaczynają też rodzić jak jest pełnia - nie wiem jak to teraz jest :-? Pozdrów Beatę i sam też się trzymaj - nie są to łatwe chwile i każdy dzień się ciągnie.... Pomyślcie sobie, że niedługo zobaczycie twarzyczkę Waszego dziecka - jakie to piękne! :p Ivette

• 2 weeks później...

Witam moi drodzy. Imiona ładne, choć my już wiemy będzie to Nadia.

Beata ciągle w szpitalu, jutro będzie 4 tygodnie jak tam przebywa. Położóna powiedziała, że przed terminem nie będą nic z nią robić. W czwratek zaczyna się 40 tydzień, jest szansa że ją rozruszają. CZekam zatem nieciepliwie.

Pozdrawiam