marylka 27.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 omijajcie z dala kwaterę w Białce Tatrzańskiej u p. Marii i Jana Budz - niezbyt czysto, a na dodatek właśnie u nich zginęły nam 2 pary butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.07.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 może to inni turyści wam ponieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 27.07.2005 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 MOŻLIWE... ALE JESTEM ZŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Chyba jesteś naprawdę bardzo zła . Mieszkałam kiedyś u Budzów, nie było tak tragicznie. A Białkę lubię mimo tego że: - przechodziliśmy z mężem w Białce ospę wietrzną - Przed pensjonatem Stokrotka gwizdnęli nam z dachu samochodu w biały dzień 2 pary nart - cała rodziną przechodziliśmy tam grypę jelitową w wydaniu makabrycznym Moja córka KOCHA (to jest to słowo!) panią Krysię - instruktora narciarskiego ze szkółki "STOK". Krysia jest wyjątkowa i dlatego grypy, ospy i złodzieje nam niestraszni. I tak tam pojedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.07.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 nam kiedyś burek poniósł buty z korytarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 moze komus zabrakło kleju do wąchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 27.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 w ostateczności też mogę odstąpić komuś w potrzebie te z budowy oczywiścieale są trochę styraneale wizje gwarantowane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 dorzuc jeszcze funsekle do tego ...ludzie kochają promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 27.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A ja kocham ludzi !!! Jako rzekłeś niech się stanie. LUDZIE PROMOCJA !!!! Szczęśliwy nabywca w/w towaru pokrywa jedynie koszty przesyłki cała reszta gratis !!! Ale tylko do końca lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 dlaczego tylko do końca lipca potem wróca do łask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 27.07.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No nie ! Nie wiem nie zastanawiałem się... Promocje zawsze są do jakiegoś tam dnia.Tak już musi być. Jesteś zainteresowana?Świat jest dla Ciebie zbyt szary i nieciekawy?Potrzebujesz przeżyć niezapomniane wrażenia i doznania? Nie szukaj więcej tylko tutaj masz to jedynie w cenie wysyłki!!!Reszta to całkowita darmocha!!!Ale tylko do końca lipca więc się spiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.07.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 e tam, mam taka darmowa promocję we własnym domu. Wystarczy zejśc do piwnicy i poszukac mężowskich butów uzywanych na budowie Wyrzucić się nie dają, bo mogą się jeszcze przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 w Białce co drugi to Budz... a ja uwazam ze to burek z zagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 majka ma racje butów po budowie burek nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 27.07.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Myśle, że takie rzeczy są u nas w kraju jeszcze dość częste w tamtym roku w Szczawnicy portfel z pokoju ktoś mi podprowadził,jak się potem okazało wszystkie klucze do pokoi były takie same a w tym roku w 'zakopcu' koledze zginęły dwa kartony papierosów, również z pokoju najlepiej mieszkać w poleconych kwaterachbo komuś coś udowodnić jest bardzo trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 29.07.2005 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 a gdzie nocowałeś w szczawnicy - bo ja w belwederze - polecam wspaniały właściciel, super atmosfera, ale i ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 30.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 marylka nocowałam w kwaterze prywatnej, znalezionej z przypadkunie pamiętam nazwiska właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts