kassada 10.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 To prawda projekt nie jest idealny Nam wykonawca doradził tez wzmocnienie więźby - mamy dodatkowy "slup" (albo dwa juz nie pamietam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nav 18.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Czesc Letycjanie, Wszyskiego dobrego w nowym roku!!! Jak sie maja Wasze domki? Podejrzewam, ze oprocz Kasady kolejna osoba w niej juz zamieszkala. U mnie zima zrobila male spustoszenie z hudraulika . Przesacowalem mozliwosci zimowe w Szczecinie i podczas pierwszych ostrych mrozow lod porozsadzal mi mare elementow wodnych. Po tej lekcji niezwlocznie zakupilem piec, skonczylem CO i zaczalem grzac. Jestesmy na eteapie szpachlowania scian i organizacji lazienek. Mysle, ze niedlugo zaczna sie pierwsze prace malarskie i ukladnie podlog. Potem kuchnia, schody i mysle, ze w 3 kwartale roku zamnienimy m2 na Leycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34 21.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam. Jestem nowy na forum. Mam pytanie odnośnie ogrzewania w Letycji. Konkretnie chodzi mi o ogrzewanie salonu. Czy ktoś z Was juz założył ogrzewanie kanałowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34 21.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam. Jestem nowy na forum. Mam pytanie odnośnie ogrzewania w Letycji. Konkretnie chodzi mi o ogrzewanie salonu. Czy ktoś z Was juz założył ogrzewanie kanałowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nav 21.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Z tego co pamietam to piszaca w tym watku Kassada zdecydowala sie pozostawic grzejniki kanalowe, ja natomiast odrzucilem ten patent i zastosowalem na calym parterze ogrzewanie podlogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34 22.01.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No właśnie ja też o takim rozwiązaniu myślałem. A mozesz mi powiedziec co masz na podłodze w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 23.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Hej, Ja mam kanałowe, ale silniejsze grzejniki niż w projekcie + dodatkowy grzejnik na ściance między gabinetem i salonem. Jest cieplutko. Ale zalezało mi na deskach na podłodze. W łazienkach mamy tylko podłogowe i jest gorąco. Polecam podlogowe w wiatrolapie - buty szybko schną i ciepłe się zakłada rano - przyjemnie uczucie U nas do pełni szczęścia brakuje drzwi między wiatrołapem a holem i paru lamp No i na wiosnę podwórko do zrobienia. Poza tym jest bosko I po 5 miesiącach uważamy, że nasza Letycja jest dla nas optymalna pod każdym względem Nic byśmy nie zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nav 24.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 No właśnie ja też o takim rozwiązaniu myślałem. A mozesz mi powiedziec co masz na podłodze w salonie? No wlasnie i tu jest maly problem... Zawsze chcialem miec pologe drewniania ale z racji "pologowki" musialem o tym zapominec. Padlo na bardzo wysokiej jakosci panele, ktore sa przystosowane do ogrzewania podlogowego. Bardzo ladnie to wyglada choc to tylko laminowana podloga. Jak to mowia cos za cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Letycjanka 04.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nic z tego Nav, jeszcze nie mieszkamy. Czekamy do wiosny ze względu na konieczność zmiany szkoły. Co do ogrzewania, to mamy podłogowe w wiatrołapie, korytarzu , kuchni i łazienkach, w salonie kanałowe. Żadnych grzejników dodatkowych nie montowaliśmy (no może za wyjątkiem garażu) i zapewniam, że w domu jest bardzo ciepło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Letycjanka 04.02.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A tak z innej beczki: czy ktoś z Was zrobił może już projekt ogrodu i kosztorys. Nam wyszło bardzo drogo! Co robicie z tarasem: drewniany czy zwykły? (cena tarasu z drewna egzotycznego w kształcie z projektu, ale bez pergoli to około 26 tyś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 04.02.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 U nas na podwórku tez plac budowy jeszcze. Czeka nas troche pracy i wydatków, bo mamy działkę 1200 m2, którą trzeba podnieść o ok. 30-40 cm - samo nawiezienie ziemi to juz wyzwanie. Tez mamy dylematy z tarasem, na dodatek jeszcze z ogrodzeniem tez. Chyba pierwszy raz nie chcę, żeby kończyła się zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Letycjanka 10.05.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Cześć Letycjanie,Zrobiliśmy taras drewniany. Wyszedł super !!!!!!!! (choć mamy świadomość, że trzeba będzie go olejować) Teraz można już pomyśleć o leżaczku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nav 26.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Cześć Letycjanie, Zrobiliśmy taras drewniany. Wyszedł super !!!!!!!! (choć mamy świadomość, że trzeba będzie go olejować) Teraz można już pomyśleć o leżaczku. Pozdrawiam Hej, Zawsze marzylem o drewnianym tarasie... Jestem na podobnym etapie i nadal nie wiem jaki material wybrac. Dolacz jakies fotki jak mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Letycjanka 14.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Hej, Zawsze marzylem o drewnianym tarasie... Jestem na podobnym etapie i nadal nie wiem jaki material wybrac. Dolacz jakies fotki jak mozesz. Nie ma sprawy, ale mogę to zrobić na prywatnego maila bo nie mam cierpliwości do umieszczania zdjęć na tej stronie. Nasz taras jest półokrągły, tak jak w projekcie, z bangkirai, ale po upałach kilka desek zwinęło się do środka. Nie wiemy, dlaczego tak się stało, prawdopodobnie trzeba będzie je wymienić. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Letycjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonim 21.07.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam, Właśnie kupiliśmy z żoną ten projekt, ale bardzo chętnie obejrzelibyśmy jak wygląda w realu. Czy ktoś może pokazać swoją Letycję? Mieszkamy w okolicach Warszawy. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał inwes 18.08.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dachówkę mamy Koramic E32, a tak naprawdę dokładnia E32+ (sprowadzana z Niemiec) - kolor angoba czerwona. W jaki sposób sprowadziliście tą dachówkę, bo mnie zabrakło troche podstawowej ale w kolorze kasztan angoba i firma, [przez którą ją kupiłem nie jest w stanie mi załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jooska 15.10.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Postanowiłam uaktualnić nieco wątek. Pochwalcie sie swoimi Letycjami.http://images39.fotosik.pl/1119/e3b199807e43fa26med.jpg http://images39.fotosik.pl/1119/c26bb61c27c4d55dmed.jpg http://images37.fotosik.pl/1115/0047e94cf0176532med.jpg http://images39.fotosik.pl/1119/d03978f724352bb7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nav 04.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ale masz fajna trawe tez bym juz taka chcial.Za zagospodarowanie terenu w przyszlym roku sie biore, teraz walcze z ogrodzeniem dzialki. Dzialka narozna to jest co robic.Jeszcze troche roboty przy domu zostalo ale to juz w swoim czasie. http://images43.fotosik.pl/1189/f76c45ee6ccc962fgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jooska 13.11.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Nasza Letycja jest lekko zmodyfikowana, oryginał wygląda dużo ładniej. Ja też na wiosnę mam zamiar wziąć się za ogród i zasadzić coś w końcu w tych doniczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts