kassada 08.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Co tam słychac? U nas już na pddaszu zalany wieniec i stoją scianki działowe - moglismy juz dzieciom pokazac ich pokoje Ekipa od dachu chwilowo zarobiona, wiec wejda dopiero pod koniec miesiaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nav 15.10.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Czesc, Wieniec wykonczony ale scianek dzialowych w tym roku nie bedzie. Musze przezimowac w tym stanie i tak jak wspominalem dach na przyszly rok.Wklej pare fotek z tymi sciankami, bo sam jestem ciekawy jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 15.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ok, ale w weekend, nie taka prosta sprawa wgramolić się na pięterko bez schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarrex 26.11.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam Wybraliśmy projekt Letycja z biura Archipellag. Na wiosnę zaczynamy budowę. Chcielibyśmy zobaczyć realizacje projektu w trakcie budowy. Byłbym wdzieczny za informacje. Pozdrawiam Wszystkich na tym forum. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 26.11.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Napisz skąd jestes, będzie łatwiej. Jesli z okolic Warszawy - zapraszam na budowę. Własnie po krótkiej przerwie ruszylismy z dachem, do Swiat ma być gotowy. Potem 2 miesiace przerwy i jakos na początku marca - w zaleznosci od pogody - chcielibysmy ruszyc z instalacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nav 27.11.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witamy kolejnego Letycjanina, Zyczymy powodzenia przy realizacji projektu... Kaskada podrzuc pare fotek z budowy. U mnie przerwa i jesli pogoda pozwoli prawdopodobnie po swietach ruszam z dachem. A tak na dzien dzisiejszy wyglada moja Letycja http://img339.imageshack.us/img339/3140/66438755ax1.jpg http://img339.imageshack.us/img339/2277/97342623xj0.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 27.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ok, obiecuję, jutro wrzuce - dzis nie dam rady podjechac na budowe za dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 28.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Poczekajcie jeszcze kilka dni, dzieci chore i nie mam jak się wyrwać jak jest widno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarrex 29.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Budowe rozpoczynam na wiosne. Teraz zalatwiam wszystke formalnosci. Z checia zobacze kolejne zdjecia.Fajnie widac jak rosna wasze domki ))Projekt bedziemy realizowac na opolszczyznie. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 03.12.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 witajcie:) ile wyniósł Was stan surowy otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 16.12.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 My zrezygnowaliśmy z okien półokrągłych na rzecz prostokątnych. Żeby salon był bardziej ustawny zwęziliśmy i przesunęliśmy w stronę kuchni okno/drzwi balkonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 16.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Stan obecny, trochę podgonili z dachem http://www.ententino.pl/private/caly1.jpg http://www.ententino.pl/private/caly2.jpg i wreszcie można zajrzeć do pomieszczeń, które mają "dach"! http://www.ententino.pl/private/pokoj_podd.jpg a tu nasza przedłużona łazienkahttp://www.ententino.pl/private/lazienka_podd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nav 16.12.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 No elegancko to juz wyglada.1) Jaka dachowke bedziecie kladli?2) Rzuc orientacyjnym kosztem za wykonanie dachu materialy + robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 16.12.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Dachówkę mamy Koramic E32, a tak naprawdę dokładnia E32+ (sprowadzana z Niemiec) - kolor angoba czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarrex 17.12.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam Chcialbym przedstawic kilka propozycji zmian w projekcie Letycja ktore chcialbym wprowadzic. Bede wdzieczny za wasze opinie. 1. Powiekszenie pomieszczenia gospodarczego o jakies 2 m w strone ogrodu. 2.Powiekszenie kuchni o 1 m do przodu, likwidacja spizarni, podzielenie jej na pol na wiatrolap i kuchnie a wejscie do domu bedzie " cofniete w stosunku do kuchni o ten metr. 3. Dodatkowa lukarna na dwa pokoje (podwójna) z lewej strony domu. - nad pokojem dziennym 4.Likwidacja wyjscia na taras obok jadalni zamiast tego duze okno a wysjcie na taras z tylu domu. 5. Przesuniecie kominka do sciany - obok TV 6. Likwidacja schodka w pokoju dziennym. 7. Podniesienie scianki kolankowej o jedna cegle. Mam pytanie jaką macie wysokość parteru, od podlogi do sufitu? Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 18.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Hehe, to może lepiej inny projekt? A tak serio, to my powiększylismy pomieszczenie gospodarcze tak jak piszesz, mamy tym samym na górze wieeeelka łazienke (z 18m2 po podłodze). Zlikwidowalismy schodek na parterze i podnieslismy scianke kolaknowa do 90 cm. Wysokosc podam Ci pozniej, musze zmierzyc ale jakos 280 czy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 18.12.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Znając Archipelag, za zmiany, które chcesz zrobić, zapłacisz dwa, trzy razy tyle co za projekt. I nie myśl, że przerobią wszystkie rysunki.... :-/ Dopiero podczas budowy wykonawcy pokazywali mi projekty innych firm, według których budują. Tam w cenie (podobnej jak w Archipelagu) są np. wyliczone materiały na więźbę, szczegółowe informacje dotyczące fundamentów, stropów itp. U mnie narzekał i murarz i dekarz. Na szczęście miałem łebskich gości. Gdyby nie to, ze Jedynie Letycja nam się (wspólnie) podobała, to od Archipelagu nic byśmy nie kupili. To tyle narzekań.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarrex 18.12.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dzieki za opinie Co do zmian w projekcie to bedziemy robic u swojego znajomego architekta za niewielka cene ))) wiec to jest ok. Mysle ze sa to proste zmiany latwe do wprowadzenia taka dostalismy info od architekta. Kuchnia mam wrazenie bedziecie mieli waską. kominek na srodku tez nie jest szczesliwym rozwiazaniem. Lukarna na gorze powiekszy nam znaczaco pokoje. Ale kazdy ma swoje gusta. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karola35 21.12.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam Własnie zdecydowałam sie na zakup projektu Letycji. Jestem bardzo zainteresowana obejrzeniem domu w trakcie realizacji. Na forum widac piekne zdjecia z realizacji. Czy ktoś z Państwa zgodziłby sie na pokazanie domu w trakcie budowy. Dojazd nie stanowi dla mnie problemu. Byłabym wdzieczna za taka mozliwość. PozdrawiamKarolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 22.12.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Zapraszamy Pruszków koło Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts