qdlaty 23.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Czołem Sąsiedzi Poszukuję ekipy od wylewek i od ocieplenia zew. A czy komuś coś wykonywał Pan Góras? Jest polecany przez Centrum Ogrodzeń jako spec od bram i elewacji. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Były jakies uwagi o kontaktach z tą firmą ale nie pamiętam czy z tym panem. :http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=709014&highlight=centrum+ogrodze%F1#709014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 25.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Były jakies uwagi o kontaktach z tą firmą ale nie pamiętam czy z tym panem. : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=709014&highlight=centrum+ogrodze%F1#709014 Wielkie dzięki, szukałem tylko po nazwisku. Tylko teraz nie wiem, gdzie kupić bramę? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 NIesłe ceny na bramy ma gość na Kombatantów k/o stacji Sulejówek. Zastanawiam się czy u niego nie zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ludzie, wszyscy w Sulejówku się już pobudowali? Co tu taka cisza grobowa? Jedno pytanie: czy u kogos z Was pracował p. Gołaszewski z Czynu Społecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 05.05.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 u mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 07.05.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Widzę, że w Sulejówku wszyscy się już pobudowali więc może ktoś ma namiar na jakiś w miarę tani barak na czas budowy. Będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 07.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Mój wykonawca przytaszczył sobie dwa własne (jeden na narzędzia, a drugi do spania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 08.05.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Mój wykonawca przytaszczył sobie dwa własne (jeden na narzędzia, a drugi do spania). Ja o swojego muszę dbać by nie uciekł więc sam załatwię dach nad głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 10.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Prawdopodobnie będziemy miec barak do sprzedania od czerwca.. Info na priv jakby ktoś z nowych był by zainteresowany bo wam to juz chyba nie potrzeba na szceście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 11.05.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kto poleca swojego wykonawce od kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 11.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kto poleca swojego wykonawce od kominka? Hej, ja też właśnie szukam. W sobotę podjadę do jednego speca z Halinowa. Dam znać, czy jakiś konkretny. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kto poleca swojego wykonawce od kominka? Hej, ja też właśnie szukam. W sobotę podjadę do jednego speca z Halinowa. Dam znać, czy jakiś konkretny. Q. Mój właśnie kończy, na razie w porządku, namiar na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 NIesłe ceny na bramy ma gość na Kombatantów k/o stacji Sulejówek. Zastanawiam się czy u niego nie zamówić. Ceny może nie złe ale gośc kompletnie nie jest zainteresowany współpracą, umówił sie spotkanie, nie przyjechał 'bo miał coś ważniejszego w tym czasie'. Odradzam. Qudlaty, znalazłeś jakąś firmę/ślusarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 02.06.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Prawdopodobnie będziemy miec barak do sprzedania od czerwca.. Info na priv jakby ktoś z nowych był by zainteresowany bo wam to juz chyba nie potrzeba na szceście Będę potrzebował baraku. Proszę o więcej informacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 07.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Rozprawa administracyjna w sprawie Wschodniej Obwodnicy Warszawy Zgodnie z art. 49 Kpa w zw. z art. 46a ust. 5 ustawy z dnia 27 kwietnia 2001 r. Prawo ochrony środowiska (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r. Nr 129, poz. 902 ze zm.) Minister Rozwoju Regionalnego zawiadamia, że na podstawie art. 89 § 1 Kpa wyznacza termin przeprowadzenia rozprawy administracyjnej otwartej dla społeczeństwa w ramach postępowania o uzgodnienie decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach dla przedsięwzięcia polegającego na budowie Wschodniej Obwodnicy Warszawy na odcinku od węzła „Marki” do węzła „Lubelska”, na 20 czerwca 2007 r., godz. 10.00. Minister Rozwoju Regionalnego postanowił o przeprowadzeniu rozprawy mając na uwadze: szerokie zainteresowanie społeczne sprawą WOW oraz konieczność uzgodnienia sprzecznych interesów stron postępowania; osiągnięcie celu edukacyjnego poprzez zwrócenie uwagi na wagę przeprowadzenia postępowania w sprawie oceny oddziaływania przedsięwzięć na środowisko (OOŚ) w sposób przejrzysty i z szerokim udziałem społecznym w kontekście inwestycji współfinansowanych ze środków pochodzących z budżetu UE, które muszą być finansowane zgodnie z wymogami wspólnotowego prawa ochrony środowiska. Rozprawa odbędzie się w Sali Chopina w Centrum Konferencyjno-Kongresowym Prywatnej Wyższej Szkoły Biznesu i Administracji, przy ul. Bobrowieckiej 9 w Warszawie, o godz. 10.00. warto chyba tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madgeronimo 11.06.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam wszystkich budujących się forumowiczów z Sulejówka i okolic. Biorę się za uporządkowanie działki na nowej ulicy kard.Wyszyńskiego, jak macie namiary na godnych polecenia speców od wylewania podmurówek ogrodzeń to podeślijcie i gdzie można dostać ziemie do wyrównania działki. pozdrawiammadgeronimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 13.06.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja z pytaniem... Szukam dobrego i taniego dostawcy: - piasku do zasypania fundamentów - pospółki Czy Ktoś z Was kupował ostatnio i może kogoś polecić? Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 13.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witaj, wysyłam na priva nr Pana Pawła (robił u mnie również wykop pod fundament, wyciągał karpie, wywoził je hen daleko;)). Piasek biorę od niego, ale do kręcenia betonu - nie wiem, czy są różne rodzaje piasku, w zależności od jego przeznaczenia Cen nie znam, więc nie wiem, czy jest konkurencyjny. B. miły, dokładny, krótkie terminy i mieszka w Sulejówku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolec 15.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam Witaj, wysyłam na priva nr Pana Pawła (robił u mnie również wykop pod fundament, wyciągał karpie, wywoził je hen daleko;)). Piasek biorę od niego, ale do kręcenia betonu - nie wiem, czy są różne rodzaje piasku, w zależności od jego przeznaczenia Cen nie znam, więc nie wiem, czy jest konkurencyjny. B. miły, dokładny, krótkie terminy i mieszka w Sulejówku. Pozdrawiam Mogę i ja prosić? Portrzebuję na już koparkowego i potem piasek do zasypania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts