myszkaxs 27.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kraftz, zapraszam, na pewno w sobote bedziemy tam caly dzien, w piatek po poludniu tez zreszta. Oj balagan tam teraz, balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kraftz, zapraszam, na pewno w sobote bedziemy tam caly dzien, w piatek po poludniu tez zreszta. Oj balagan tam teraz, balagan My tez będziemy nasz bałagan podziwiać przez długi łykend, mam nadzieję, że w sobotę uda mi się wyrwać do Izabeli. A speca od tynków wewnętrznych i podłóg już macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 28.04.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 tynki wewnetrzne beda gipsowe z malymi wyjatkami np garaz - mamy juz, ekipa spod Lublina ; wylewki bedzie robil nam Eimund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, jak tam po długim łykendzie. Po 4 dniach mam pracy wrażenie, że jest więcej niż przed długim łykendem Wybierałem się do Ciebie, myszkaxs, codziennie i ciągle brakowało dnia, ale co ma wisieć... Szukam murarza do jednej ścianki - jakbyście mieli jakiegoś na podorędziu - bardzo prosze o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 04.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 nic straconego Kraftz, jeszcze zdążysz, troche to wszystko trwa jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 04.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Myszkaxs,na skrzynce masz namiary na koparki, o które prosiłaś.Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 04.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dzieki Ci dobry człowieku za namiary, teraz szukam ekipy do ocieplenia poddasza i gips-kartonów. Moze znacie jakąś polecana ekipe, ale nie po super wygórowanych stawkach cenowych. najlepiej z poza Warszawy. Bo Ci z warszawy to przez Wisłe nawet nie chcą przejechać albo slysze w słuchawce: Pani ja robie tylko na Białołęce, Zakręt to stanowczo za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 myszkaxs, instalujecie kontakty na zewnątrz budynku? Jesli tak - jak będą osadzone - przyklejone na styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Myszkaxs, na skrzynce masz namiary na koparki, o które prosiłaś. Q. Qdlaty, ile bierze ten Twój pan koparkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 05.05.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 myszkaxs, instalujecie kontakty na zewnątrz budynku? Jesli tak - jak będą osadzone - przyklejone na styro? tak, na kazdej scianie domu, ale nie wiem jak to sie osadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 09.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Wiecie może, czy trzeba załatwiać jakieś formalności przed zrobieniem ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 10.05.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Myszkaxs, na skrzynce masz namiary na koparki, o które prosiłaś. Q. Qdlaty, ile bierze ten Twój pan koparkowy? Ja dałem Myszkaxs wszystkie namiary, jakie od Was dostalem. Znalazlem tez faceta z Halinowa, rzut beretem od mojej działki. Za zdjęcie humusu chce jakieś 400 zł. Płacone "od dzieła" nie za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Wiecie może, czy trzeba załatwiać jakieś formalności przed zrobieniem ogrodzenia? Raczej nie. O ile wiem żaden z moich sąsiadów nic nie załatwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Znalazlem tez faceta z Halinowa, rzut beretem od mojej działki. Za zdjęcie humusu chce jakieś 400 zł. Płacone "od dzieła" nie za godzinę. No to standard. Mniej więcej takie miałem oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 11.05.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wiecie może, czy trzeba załatwiać jakieś formalności przed zrobieniem ogrodzenia? Raczej nie. O ile wiem żaden z moich sąsiadów nic nie załatwiał. Nawet jeżeli robi się ogrodzenie z fundamentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Pytałem Kierownika, mówi, że trzeba zgosić do gminy fakt wykonania ogrodzenia, ale ponoć zgoda nie jest potrzebna.Bulgaricus, jak już to sprawdzisz wrzuć proszę info na forum, też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To ja z innej beczki - czy wiecie może Szanowni Sąsiedzi czy na Nowej Żurawce są już jakieś daty położenia kanalizcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 11.05.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A gdzie dokładnie jest ta Nowa Żurawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Po pytaniu poznaję żeś Sąsiad nie z okolicy - Sulejówek Miłosna - od stacji do Traktu Brzeskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 11.05.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ale słyszałem, że tam jest po prostu Żurawka. Ja buduję niedaleko ul. Sobieskiego, czyli całkiem blisko Żurawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts