Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kraftz, zapraszam, na pewno w sobote bedziemy tam caly dzien, w piatek po poludniu tez zreszta. Oj balagan tam teraz, balagan :cry:

My tez będziemy nasz bałagan podziwiać przez długi łykend, mam nadzieję, że w sobotę uda mi się wyrwać do Izabeli. A speca od tynków wewnętrznych i podłóg już macie?

Witam, jak tam po długim łykendzie. Po 4 dniach mam pracy wrażenie, że jest więcej niż przed długim łykendem :lol:

Wybierałem się do Ciebie, myszkaxs, codziennie i ciągle brakowało dnia, ale co ma wisieć...

Szukam murarza do jednej ścianki - jakbyście mieli jakiegoś na podorędziu - bardzo prosze o namiar.

dzieki Ci dobry człowieku za namiary, teraz szukam ekipy do ocieplenia poddasza i gips-kartonów. Moze znacie jakąś polecana ekipe, ale nie po super wygórowanych stawkach cenowych. najlepiej z poza Warszawy. Bo Ci z warszawy to przez Wisłe nawet nie chcą przejechać albo slysze w słuchawce: Pani ja robie tylko na Białołęce, Zakręt to stanowczo za daleko :evil: :cry:

Myszkaxs,

na skrzynce masz namiary na koparki, o które prosiłaś.

Q.

Qdlaty, ile bierze ten Twój pan koparkowy?

Ja dałem Myszkaxs wszystkie namiary, jakie od Was dostalem.

Znalazlem tez faceta z Halinowa, rzut beretem od mojej działki.

Za zdjęcie humusu chce jakieś 400 zł. Płacone "od dzieła" nie za godzinę.

Pytałem Kierownika, mówi, że trzeba zgosić do gminy fakt wykonania ogrodzenia, ale ponoć zgoda nie jest potrzebna.

Bulgaricus, jak już to sprawdzisz wrzuć proszę info na forum, też jestem zainteresowany.