Bulgaricus 05.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Podałbyś namiar na Thermoplast? Czy kupiliscie drzwi PCV? [email protected] 601 274 175 / 661 617 458 Drzwi kupujemy drewniane lub ze sklejki. Nie podobają nam się PCV i metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 07.10.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Mam problem ze zlokalizowaniem sklepu z parapetami zewnętrznymi stalowymi oraz wewnętrznymi ze sklejki. Nie macie pojęcia gdzie można coś takiego w naszej okolicy kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 07.10.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Zazwyczaj parapety zewnetrzne metalowe kupuje sie razem z oknami przynajmniej ja tak kupowalam gdy wymienialam okna 3 lata temu.Wewnetrzne z konglomeratu tez widzialam np w Oknoplascie na Dworcowej wiec moze i ze sklejki beda mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 07.10.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Podpowiedzcie mi skad wziac drewno na wiezbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 07.10.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Ja kupowałem u Śledziewskich, ale nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 09.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja kupowałem u Śledziewskich, ale nie polecam. Hej, no to pisz szybko dlaczego nie Ja się zastanawiałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Podpowiedzcie mi skad wziac drewno na wiezbe. Myśmy kupowali w tartaku w Domanicach, 602 229 497. Impregnacja ciśnieniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 09.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Podpowiedzcie mi skad wziac drewno na wiezbe. Myśmy kupowali w tartaku w Domanicach, 602 229 497. Impregnacja ciśnieniowa. Dzieki za namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 09.10.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja kupowałem u Śledziewskich, ale nie polecam. Hej, no to pisz szybko dlaczego nie Ja się zastanawiałem....Kupowałem u nich dwa razy. Raz na strop (u mnie jest drewniany), a potem na więźbę. Za pierwszym razem drzewo było całkiem niezłe. Za drugim niestety trzeba było wymienić dwie krokwie. O wymianę wykłucił się mój wykonawca, ja to bym ich nie przekonał. Śledziewscy są święcie przekonani o swojej najwyższej jakości drewna, a tak naprawdę ktoś inny im go dostarcza, a oni nawet go nie sprawdzają (pomimo że go impregnowali). Dlatego nie polecam. Jeżeli chodzi o cenę, to była konkurencyjna (jeżeli się nie potrzebuje faktury oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 09.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Zazwyczaj parapety zewnetrzne metalowe kupuje sie razem z oknami przynajmniej ja tak kupowalam gdy wymienialam okna 3 lata temu. Wewnetrzne z konglomeratu tez widzialam np w Oknoplascie na Dworcowej wiec moze i ze sklejki beda mieli?Dzięki, Ksieciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 10.10.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Śledziewscy są święcie przekonani o swojej najwyższej jakości drewna.... Tak samo jak i maxa, cementu, cegieł pełnych, wkładów kominowych itp. itd. Dzięki za info, sprawdzę tartak w Długiej Kościelnej - mój cieśla ich zachwalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sulejow 11.10.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Śledziewscy są święcie przekonani o swojej najwyższej jakości drewna.... Tak samo jak i maxa, cementu, cegieł pełnych, wkładów kominowych itp. itd. Do listy dopisałbym piasek, który to przywieźli mi z bryłami jakiegoś iłu. Próby negocjacji skończyły się tak, że rzuciłem im pieniądze na ladę i więcej już mnie tam nie zobaczą. Chamstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sulejow 11.10.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 W temcie drzwi i innych drewnianych Nie wiem czy aktualne ale jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne i zewnętrzne to dosyć ciekawą ofertę ma w Wołominie firma DREWUT - niestety nie mają swojej oferty w internecie. Dziś kupiłem u nich drzwi zewnętrzne. Dobre u niech jest to że sami produkują i wiele produktów w typowych rozmiarach można kupić u nich od ręki - czego raczej nie spotkałem w wielu firmach. W przyszłym tygodniu mam mieć montaż - więc będę wiedział więcej. Sprzedają też więźbę dachową ale cen nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 W temcie drzwi i innych drewnianych Nie wiem czy aktualne ale jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne i zewnętrzne to dosyć ciekawą ofertę ma w Wołominie firma DREWUT - niestety nie mają swojej oferty w internecie. Dziś kupiłem u nich drzwi zewnętrzne. Dobre u niech jest to że sami produkują i wiele produktów w typowych rozmiarach można kupić u nich od ręki - czego raczej nie spotkałem w wielu firmach. W przyszłym tygodniu mam mieć montaż - więc będę wiedział więcej. Sprzedają też więźbę dachową ale cen nie znam. sulejow, czy to to? DREWUT Dane teleadresowe: 05-200 WOŁOMIN ulica: Radzymińska 13 tel.: 022 7876219 jeśli można spytać - ile płaciłeś za drzwi zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 12.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Bylismy tam na poczatku lata, ale Twojego domu to jeszcze nie bylo śladu, asąsiad obok dopiero wstawiał okna - a tu niespodzianka -juz ma ogrodzone,ogród prawie zalożony i pewnie niebawem sie wprowadzi. On zaczal sie budowac rok wczesniej. Ja chce miec stan surowy w tym roku. Zwazywszy ze zaczynalem 18 wrzesnia nie bylby to zly wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 12.10.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 W temcie drzwi i innych drewnianych Nie wiem czy aktualne ale jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne i zewnętrzne to dosyć ciekawą ofertę ma w Wołominie firma DREWUT - niestety nie mają swojej oferty w internecie. Dziś kupiłem u nich drzwi zewnętrzne. Dobre u niech jest to że sami produkują i wiele produktów w typowych rozmiarach można kupić u nich od ręki - czego raczej nie spotkałem w wielu firmach. W przyszłym tygodniu mam mieć montaż - więc będę wiedział więcej. Sprzedają też więźbę dachową ale cen nie znam. sulejow, czy to to? DREWUT Dane teleadresowe: 05-200 WOŁOMIN ulica: Radzymińska 13 tel.: 022 7876219 jeśli można spytać - ile płaciłeś za drzwi zewnętrzne?Dzięi za namiar. Też jestem mozno zainteresowany poziomem cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sulejow 13.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 W temcie drzwi i innych drewnianych Nie wiem czy aktualne ale jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne i zewnętrzne to dosyć ciekawą ofertę ma w Wołominie firma DREWUT - niestety nie mają swojej oferty w internecie. Dziś kupiłem u nich drzwi zewnętrzne. Dobre u niech jest to że sami produkują i wiele produktów w typowych rozmiarach można kupić u nich od ręki - czego raczej nie spotkałem w wielu firmach. W przyszłym tygodniu mam mieć montaż - więc będę wiedział więcej. Sprzedają też więźbę dachową ale cen nie znam. sulejow, czy to to? DREWUT Dane teleadresowe: 05-200 WOŁOMIN ulica: Radzymińska 13 tel.: 022 7876219 jeśli można spytać - ile płaciłeś za drzwi zewnętrzne? Tak to jest to. Sosnowe drewniane z szybą w kształcie rombu i całkowicie uzbrojone zamki, zawiasy, klamka. 2300 zł z VAT 7 % z montażem. Mają też ładne drzwi wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 14.10.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Sugeruje mi majster zeby nie zalewac wierzchu betonem tylko zrobic goz kostki to sie uniknie wody z ktora ludzie maja duzo klopotow natarasach nadgarazowych, bedzie sobie wsiakac.Jasne ze woli mniej zrobic bo to juz by nie byl jego kawalek ale w tymco mowi troche racji jest.znalazlem http://www.dobrakostka.pl ale tam mi nie powiedza czy todobry pomysl czy nie, a tu jakies sugestie sie pojawia mam nadzieje. (Techniczne pytanie dot. postow - moze ktos wie:Czemu jak chce napisac nowy post to nie moge go wstawic w "Budowanie w Sulejowku" tylko wlazi mi w "Forumowiczu, przedstaw się" ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 14.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 (Techniczne pytanie dot. postow - moze ktos wie: Czemu jak chce napisac nowy post to nie moge go wstawic w "Budowanie w Sulejowku" tylko wlazi mi w "Forumowiczu, przedstaw się" ?) Musisz klikac w zakladke 'odpowiedź' wtedy twoj post pojawi sie na tym watku, a jak klikniesz w zakladke 'nowy temat' to utworzysz nowy watek na podforum 'Forumowiczu, przedstaw sie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-ewa 18.10.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć m-ewa jeździłem ostatnio po Sulejówku za działką dla kumpla. Ludzie mówią "Panie w Sulejówku mało ziemi zostało" a gdzie się nie zajechałem to długie pasy po polach stoją i zarastają trawą. Większość właścicieli z którymi rozmawiałem czeka jednak na lepsze ceny. Ładne działki to koszt min. 170pln/m2 niestety. Można trafić tańsze - znalazłem i 55pln/mkw ale 100 m od takich malowniczych słupów z hiperwysokim napięciem. No nie jest różowo. Hej kraftz, Ostro przyatakowalismy mieszkancow sulejowka - chodzimy i pytamy. Wiem ze ludzie siedza na ziemi, rolnej maja od groma i rzeczywiscie czekaja na wiekszy wzrost cen. Mnie urzadza dzialka nawet za te 170zl/m2. Tylko gdzie takie sa? Widzielismy kilka dzialek, za 190 ale tez i nawet za 350zl/m2 !!! Jestesmy bardzo napaleni na szkopowke, chociaz tam jest jedna z wersji obwodnic (chyba WII), ale tam takie piekne lasy... Jesli jednak bedziesz mial info, albo ktokolwiek inny, o dzialkach w sulejowku (po płd stronie torów) pliz dajcie znac. Agencji mam dosyc bo tylko obiecuja a nic nam nie pomogly i tak juz ponad pol roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts