Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ponieważ powoli zbliża sie zakończenie u mnie prac wykończeniowych moge polecić swojego wyykończeniowca - Pana Zbyszka, wykonuje wszelkie prace wykończeniow-zabudowa gips-karton, glazura, terakota, biały montaż, malowanie, hydraulika, drobna elektryka, gładzie itp. Zainteresowanym podam telefon na priva.

Gdzie i jakie kupuje się bramy garażowe w Sulejówku badź okolicach?

Ja obstawiam na razie:

* Normstahl - firma Kaspol w Starej Milosnie http://kaspol.pl/

* Krispol - przedstawiciel jest z Zabkach, jadac od kosciola w strone Warszawy, to zaraz za torami w prawo,

* hormann - firma Dorma, chyba w zielonce albo okolicach - jeszcze nie bylam

Nie obstawiam: wisniowski, Cetelem???, w kazdym razie w Sulejowku na Dworcowej/Legionow.

Pozdr.

a.

Gdzie i jakie kupuje się bramy garażowe w Sulejówku badź okolicach?

Ja obstawiam na razie:

* Normstahl - firma Kaspol w Starej Milosnie http://kaspol.pl/

* Krispol - przedstawiciel jest z Zabkach, jadac od kosciola w strone Warszawy, to zaraz za torami w prawo,

* hormann - firma Dorma, chyba w zielonce albo okolicach - jeszcze nie bylam

Nie obstawiam: wisniowski, Cetelem???, w kazdym razie w Sulejowku na Dworcowej/Legionow.

Pozdr.

a.

Ja kupowałem Krispol, w Ząbkach w tym właśnie zakładzie. Co do jakości nie mam zastrzeżeń - przyszli, zamontowali, poszli. Bez uwag czyli chyba ok.

Witam(y),

Chiałam nas przedstawić ...

Jesteśmy z Sulejówka i będziemy się budować w Sulejówku - w okolicach Czynu Społecznego (ale pewnie czynem społecznym ta budowa nie będzie :p). Narazie jesteśmy na etapie podziału działki, a ja już myśle na jaki kolor sypialnię pomalować ;-) Nie liczę, że obejdzie się bez niespodzianek, ale mam nadzieję, że zapał nam nie opadnie ;-)

Nasza chałupka jest z założenia energooszczędna i tutaj pierwsze pytanie ... czy KTOŚ ma projekt energooszczędny lub zna KTOSIA kto tak owy domek stawia/ postawił ?

A może jest tu w okolicy forum na temat energooszczędności - a jeszcze do niego nie dotarłam - hmm ?

Trzymam kciuki za WAS i za nas :D :D :D

• 3 weeks później...