tomcic 24.01.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam serdecznie! Zamierzam na wiosnę ruszyć z budową w Sulejówku, wszystko jest na dobrej drodze. Bardzo Was proszę prześlijcie mi (wiadomości na priv) sprawdzone wzory umów z wykonawcami. Z góry dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 28.01.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 prześlijcie mi (wiadomości na priv) sprawdzone wzory umów z wykonawcami Nie szukaj sprawdzonych umow. Szukaj sprawdzonych WYKONAWCOW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.01.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Amen Bracie Budowniczy, a jak kolega chce umowy to niech zajrzy do mojego dziennika zamieściłam tam takową. A po za tym to witamy w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 30.01.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 WitamCzy posiadacie Szanowni Forumowicze z Sulejówka wiedzę, gdzie w bliższej lub dalszej okolicy można kupić sadzonki tui (thui) ? Jeżeli tak to w jakiej cenie ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 30.01.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ponieważ powoli zbliża sie zakończenie u mnie prac wykończeniowych moge polecić swojego wyykończeniowca - Pana Zbyszka, wykonuje wszelkie prace wykończeniow-zabudowa gips-karton, glazura, terakota, biały montaż, malowanie, hydraulika, drobna elektryka, gładzie itp. Zainteresowanym podam telefon na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 03.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 WitamJestem zainteresowany kontaktem z tym fachowcem. Proszę o telefon.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Sąsiedzi, nie macie kogoś do ocieplenia domku???? Potrzebuję na marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 06.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 PILNIE KUPIE LUB WYPOZYCZE NA 2-3 MIESIACE BETONIARKE 150L najchetniej odkupie od kogos uzywana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivek 10.02.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 w temacie zasilania placu budowy... Czy może ktoś polecić solidnego elektryka do wykonania prowizorycznego zasilania placu budowy?(przyłączenie oczywiście w ZEW-T Otwock) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Gdzie i jakie kupuje się bramy garażowe w Sulejówku badź okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 12.02.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Czesc Gdzie kupowaliscie piasek kwarcowy do tynkow? Po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 12.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Gdzie i jakie kupuje się bramy garażowe w Sulejówku badź okolicach? Ja obstawiam na razie: * Normstahl - firma Kaspol w Starej Milosnie http://kaspol.pl/ * Krispol - przedstawiciel jest z Zabkach, jadac od kosciola w strone Warszawy, to zaraz za torami w prawo, * hormann - firma Dorma, chyba w zielonce albo okolicach - jeszcze nie bylam Nie obstawiam: wisniowski, Cetelem???, w kazdym razie w Sulejowku na Dworcowej/Legionow. Pozdr. a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Gdzie i jakie kupuje się bramy garażowe w Sulejówku badź okolicach? Ja obstawiam na razie: * Normstahl - firma Kaspol w Starej Milosnie http://kaspol.pl/ * Krispol - przedstawiciel jest z Zabkach, jadac od kosciola w strone Warszawy, to zaraz za torami w prawo, * hormann - firma Dorma, chyba w zielonce albo okolicach - jeszcze nie bylam Nie obstawiam: wisniowski, Cetelem???, w kazdym razie w Sulejowku na Dworcowej/Legionow. Pozdr. a. Ja kupowałem Krispol, w Ząbkach w tym właśnie zakładzie. Co do jakości nie mam zastrzeżeń - przyszli, zamontowali, poszli. Bez uwag czyli chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 13.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Czesc Gdzie kupowaliscie piasek kwarcowy do tynkow? Po ile? Ja kupowałem gdzieś na Płochocińskiej w Wawie, tel. 604803729, płaciłem ok 250zł za tone (kupiłem 1,5 tony) plus transport do Sulejówka. Ceny z wiosny 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 15.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 WitamPotrzebny mi jest kontakt do kominiarza z Sulejówka. Czy posiadacie może namiary ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 15.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Czy ma ktoś może kontakt do osób wykonujacych ogrodzenie z klinkieru ?Dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 18.02.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam(y), Chiałam nas przedstawić ... Jesteśmy z Sulejówka i będziemy się budować w Sulejówku - w okolicach Czynu Społecznego (ale pewnie czynem społecznym ta budowa nie będzie ). Narazie jesteśmy na etapie podziału działki, a ja już myśle na jaki kolor sypialnię pomalować Nie liczę, że obejdzie się bez niespodzianek, ale mam nadzieję, że zapał nam nie opadnie Nasza chałupka jest z założenia energooszczędna i tutaj pierwsze pytanie ... czy KTOŚ ma projekt energooszczędny lub zna KTOSIA kto tak owy domek stawia/ postawił ? A może jest tu w okolicy forum na temat energooszczędności - a jeszcze do niego nie dotarłam - hmm ? Trzymam kciuki za WAS i za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl_78 06.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam,W połowie kwietnia rozpoczynamy budowę domu w Sulejówku i w związku z tym musimy nabyć barak/przyczepe... cokolwiek w czym będzie mogła mieszkac ekipa budowlana. Może macie coś do odsprzedania? Pozdrawiam,Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 07.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No i się zaczeła. Budowa oczywiście. Miejmy nadzieję, że będzie szla bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 09.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Prosze o namiar na dobra ekipe do stanu surowego.Fundament jest juz gotowy .Ekipa gorali ktora miala dalej budowac zrezygnowala bo maja duzo roboty blizej domu.Budowa w systemie Solbet (na kleju)domek maly,Budowa kolo sulejowka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts