darekmatusz 09.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Prosze o namiar na dobra ekipe do stanu surowego.Fundament jest juz gotowy . Ekipa gorali ktora miala dalej budowac zrezygnowala bo maja duzo roboty blizej domu.Budowa w systemie Solbet (na kleju)domek maly,Budowa kolo sulejowka. Pozdrawiam. Wysylalem namiary na moja ekipe na priv. Wiem ze maja jeszcze wolne terminy w sierpniu. Pozdr Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 12.03.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Prosze o namiar na dobra ekipe do stanu surowego.Fundament jest juz gotowy . Ekipa gorali ktora miala dalej budowac zrezygnowala bo maja duzo roboty blizej domu.Budowa w systemie Solbet (na kleju)domek maly,Budowa kolo sulejowka. Pozdrawiam. Wysylalem namiary na moja ekipe na priv. Wiem ze maja jeszcze wolne terminy w sierpniu. Pozdr Darek M. Panie Darku wyslalem pare pytan na priva.Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 12.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam budowniczych z Sulejówka. zaczynam budowę w okolicach Czynu i Przejazd w kwietniu i szukam .... ...kibelka dla ekipy bud. - czy ktos z Was ma na zbyciu takowy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 13.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam, ja też planuję wkrótce rozpoczęcie budowy w Sulejówku (okolica Armii Krajowej). Czy ktoś może polecić kogoś do robót ziemnych (zdjęcie humusu), ile to może kosztować za 250m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 14.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 WitamRemontuję dom w Sulejówku i poszukuję tynkarza do tynków wewnętrznych. Czy możecie polecić kogoś kto nie sknoci roboty ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 14.03.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam budowniczych z Sulejówka. zaczynam budowę w okolicach Czynu i Przejazd w kwietniu i szukam .... ...kibelka dla ekipy bud. - czy ktos z Was ma na zbyciu takowy? pozdrawiam WC drewniane -kibelek - stoją takowe na trasie z wołomin do warszawy przez ząbki jadąc po prawej stronie zaraz początek ząbek za rondem , maja tam wieźbę i własnie takie fajne kibelki wyższa półka 700 zł a niższa półka czyli bez lakieru itp za 300 zł sami też tam kupowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 16.03.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 dzięki już załatwiłem WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 w temacie zasilania placu budowy... Czy może ktoś polecić solidnego elektryka do wykonania prowizorycznego zasilania placu budowy? (przyłączenie oczywiście w ZEW-T Otwock) Mogę CI polecić Pana MARKA Mińsk.MAz ale rejon Otwock też robi jeśli nie za daleko .. musisz po prostu zapytać go i podać adres działki ... Dobrzyński Marek : 514 244 332 ( mi robił prowizorkę i doradził i było ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.03.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 DOBREGO GEODETĘ _ chętnie namiar zapiszę ! - by dał radę po świętach wytyczyć budynek pod ławy -by nie był za drogi -by solidny Mam kogoś ale ten ktoś może nawalić mi z terminem więc szukam , będę zobowiązania i wdzięczna dźwięczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 17.03.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 DOBREGO GEODETĘ _ chętnie namiar zapiszę ! - by dał radę po świętach wytyczyć budynek pod ławy -by nie był za drogi -by solidny Mam kogoś ale ten ktoś może nawalić mi z terminem więc szukam , będę zobowiązania i wdzięczna dźwięczna :) Wysłałem namiary w prywatnej wiadomości. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Darku buźka i dzięki za chęci ale on nie robi poza MIŃSKIEM MAZOWIECKIM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 17.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 DOBREGO GEODETĘ _ chętnie namiar zapiszę ! - by dał radę po świętach wytyczyć budynek pod ławy -by nie był za drogi -by solidny Mam kogoś ale ten ktoś może nawalić mi z terminem więc szukam , będę zobowiązania i wdzięczna dźwięczna :) Wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuko 17.03.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czesc ! Zamierzamy wkrotce ruszyc z budowa w Sulejowku (ul. Czynu spolecznego) - projekt Dandys z Domeny. Jestesmy aktualnie na etapie zalatwiania przylaczy (prosba o namiary na sprawdzonych fachowcow od przyl. wodnego). Poszukujemy takze geodety iws czy moglabys podzielic sie namiarami, ktore wyslalas do joannaj75 (z gory dziekuje). Mam prosbe rowniez o namiary na kogos od robot ziemnych (usuniecie humusu). Na razie same prosby, ale pewnie wkrotce tez uda mi sie w czyms pomoc Pozdrawiam, Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 18.03.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Wiesz Juko- bardzo ładny ten projekt. Sami również się nad nim swego czasu zastanawialiśmy.Jedynym mankamentem - oczywiście naszym zdaniem, są schody w dużym pokoju. Ale to już jest rzecz gustu. Po dłuższej przerwie ja też witam Sąsiadów.Zamierzamy zacząć (mam nadzieję) w maju na Kościuszki w Sulejówku.Projekt Ofelia z Archipelagu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 18.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Poszukujemy takze geodety iws czy moglabys podzielic sie namiarami, ktore wyslalas do joannaj75 (z gory dziekuje). Prv - mam nadzieję, że się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuko 19.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 iws: dzięki serdeczne za namiary. aga_m6: ja sobie wyobrażam, że ładnie wykończone schody w salonie będą stanowić element ozdobny (ciekawe czy rzeczywistość bardzo brutalnie sprostuje te moje wyobrażenia ) pozdr. lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 19.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 co do tej geodetki to już mam inne zdanie ale trudno maż wpłacił zaliczkę ona bierze wcale nie mało z tego co sprawdzałam to inni wzieli by mniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 co do tej geodetki to już mam inne zdanie ale trudno maż wpłacił zaliczkę ona bierze wcale nie mało z tego co sprawdzałam to inni wzieli by mniej ... ))) odbijesz sobie przy innych zleceniach geodezyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 19.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ESsunia spokojnie właśnie robię analizę najtańszego piasku do fundamentów w okolicy ....bo trochę to tego nam potrzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Do forumowiczow z dluzszym stazem mam pytanie dotyczace komfortu uzytkowania bram garazowych - jakie bramy Wam sie sprawdzily, nie psuja sie, maja porzadny serwis gwarancyjny i pogwarancyjny.Chodzi o doswiadczenia co najmniej kilkuletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts