Mr.T 10.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam po przerwie zimowej, czy ktoś z Was może podesłać namiary na sprawdzonych dekarzy do ułożenia dachówki ceramicznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 11.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam po przerwie zimowej, czy ktoś z Was może podesłać namiary na sprawdzonych dekarzy do ułożenia dachówki ceramicznej ? ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 15.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 zdecydowanie mogę polecić kontakt z Panem Darkiem Laskowskim z SATLBUD-u II w Sulejówku , zamawiałam już u niego dwa razy klinkier i zawsze potrafi mi wyczarować spod ziemi to czego szukam a poszukiwanie klinkieru takiego jaki się akurat chce to ciężka sprawa i wbrew pozorom jak na stolice mało tych punktów także jak ktoś chce to namiar na priva podam - uratował mi dziś życie bo już chciałam się "wieszać " niestety mam ekipe co ani nie potrafi policzyć dobrze ani zaplanować prac o dwa dni do porzodu. fakt!!! jest naprawdę super poproszę o namiary, niedlugo beda jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 16.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 sprzedam garaz blaszany 3 metry na 3 metry z transportem za 750 zł. Stan dobry, drzwi jednoskrzydłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 17.03.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam właśnie kończę budowę stanu surowego w Sulejówku,jeśli ktoś chciałby naprawdę dobrą i fachową ekipę do stanu surowego polecam mojego fachowca Pana Jacka tel. 600 038 475.Jestem baaardzo zadowolona. Jak ktoś będzie chciał obejrzeć budowę proszę o wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 17.03.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 sprzedam kopletna prowizorke na budowe (skrzynka z osprzetem, słup, kabel przyłączeniowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 19.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam rozpoczynam budowe - potrzebuje desek w dobrej cenie I gdzie kupowaliscie stal i bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 19.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Stal w Replinie,bloczki ul.Drobiarska w Sulejówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 19.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Bloczki na Drobiarskiej (podobno najlepsze jakosciowo w okolicy), stal w Stalbud II na Piłsudskiego, beton z PawBudu, deski, cement i piasek u Śledziewskiego i humus tez on nam zdjemował. wlasnie myslimy skad beton komorkowy? i solbetu czy H+H ? na pióro-wpust czy gładki?jakies podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 19.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Stalbud II najdozsza firma w okolicy,zamawiaj stal w cestal mińsk mazowiecki oraz Euro-BUD takze nie nalezy do najtanszych ogolnie robia laske ze z toba gadaja) Bloczki oraz teriva na Drobiarskie jceny ok i jakosciowo ok, okolicze sklady od nich wlasnie biora mozna z nimi dogadac temat bez faktury, solbet i h+h to to samo tylko biale nie szare tam jest gowniany popiol Na sledzewskich uwazaj to lepsze cwaniaki, ale najwiekszym syfiarzem w okolicy to SKLAD KOWALCZYK staraj sie omijac szerokim lukiem, Ja gazobeton i cement kupowalem w Replinie nie bylo cenowo lepszych w okolicy,na nich tez uwazaj bo jesli jedzie caly samochod kazdy bedzie cie po rekach calowal, ALE JESLI POTRZEBuJESZ POMOCY BO CI ZABRAKNIE PALETA TEGO CZY TAMTEGO TO WSZYSCY PODKREslaM WSZYSCY MAJA CIE GLEBOKO W W DU..... Beton nie pamietam, ale gdzies z pod Minska, bez faktury Deski i wiezba z Pustelnika cenowo ok. kolezka mieszka w Sulejówek Milosna ( Jarek ) PIACH STARAJ SIE szukac samodzielnie, dzwon i pytaj rozbierznosci cenowe to kosmos mozesz miec roznice nawet 200zl na samochodzie, mowie ci to z doswiadczenia. Jesli potrzebujesz koparki, a jestes z Sulejowka, moge zapytac sasiada on ma takie cudo Jesli masz jakies pytania, pisz wu ps. zostalo mi kilka ceramicznych "cegiel" wenetylacyjnych ( do srodka komina) oddam po 2zl/sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 20.03.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 witam Do sprzedania ( odbior Sulejówek ) - stemple budowlane ok 30szt. 3m-3,30m 3,5zl/szt - deski szalunkowe ok 0,5 m3 w wiekszosci nie uzywane 350zl/m3 - cegla wentylacyjna czerwona ceramiczna sluzy do wentylacji w srodku komina 2zl/szt zainteresowanych proszę o kontakt 693-074-849Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 20.03.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przed Kowalczykiem jzu mnie uprzedano. Przed Śledziewskim nie, ale wczoraj doszły mnie słuszy Także NIE POLECAM ŚLedziewskiego od dzisiaj ... A stal wyszła nam najtaniej w stalbudzie II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart772 20.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Bloczki najlepiej brac tam gdzie beton - wtedy mozna dostac w dobrej cenie. Ja bralem jedno i drugie u redka z Jatnego, terrive polecam z kratbetu, co do stalbudu II faktycznie sa drodzy ale maja np. kominy tony, ktore podobno sa lepsze i tansze od schidla (tak przynajmniej twierdzil moj majster). Stal kupowalem w Minsku po prawej tuz przed wjazdem do miasta. W ramach wiosennych porządków mam na zbyciu prowizorkę budowlana - w skrzynce licznik, 4 bezpieczniki, 2 gniazda 230, jedno 380 V. Wszystko za 350 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 20.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Z moich doświadczeń - odradzam Replin, ze względu na podejście do klienta. Kombinują by zarobić choć kilka złotych więcej w taki sposób, że to daje się nieprzyjemnie odczuć. Na przykład robili problemy ze zwrotem kaucji za palety, jak już ktoś pisał, za transport mniejszej ilości materiałów doliczają choćby się przedtem baaardzo dużo u nich brało, nie ma mowy o zwrotach nadwyżek. Nie wezmę już u nich nic, choćby mieli najtaniej. Eurobud i Stalbud II mają nieporównanie lepsze podejście do klienta moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbynioR 20.03.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Czescczy moze ktos z Was poleciec jakiegos pediatre w publicznej sluzbie zdrowia który ma dobre podejscie do mauchow? no i pytanie w ktorym osrodku przyjmuje pozdrawiamzbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 20.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 KaMal no i jak z piachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam112 20.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja za piach do murowania placilem 450pln za 20ton niewiem czy to drogo ale gosc mi koparka robil i bylem zadowolony podaje nr 886637876 dl szlachecka nie pamietam nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 20.03.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tak,jak pisalem wszyscy chca WAS dmuchnąć w rogi , A Waszym zadaniem jest sie dać zrobić jak najmniej CO do Replina, handlowcy to niestety mieszkanicy okolicznych wiosek . Ja rozmawiałem, z jakims Panem Jarkiem,panem DEREKTOREM, musial awansowac prosty czlowiek wykonujacy proste zajecie Jedyny plus jest taki ze mozna negocjowac ceny ( nie sa to jakies straszne roznice), badaja okoliczne ceny i staraja sie zeby u nich było taniej. Z paletami nie mialem problemow. WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam112 20.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja za piach do murowania placilem 450pln za 20ton niewiem czy to drogo ale gosc mi koparka robil i bylem zadowolony podaje nr 886637876 dl szlachecka nie pamietam nazwiska dodam jeszcze ze dzialka strasznie mokra przyjehal pan z juzefina koparka i powiedzial ze za mokro i nie wykopie wiec zadzwonilem do pana z dlugiej szlacheckiej przyjechal wykopal puzniej zasypal fundamenty zero problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Czesc czy moze ktos z Was poleciec jakiegos pediatre w publicznej sluzbie zdrowia który ma dobre podejscie do mauchow? no i pytanie w ktorym osrodku przyjmuje pozdrawiam zbyszek Zbyszku ja chodzę do przychodni Pogodna w Starej Miłosnej na ul. Jana Pawła II 23 do doktor Majorczyk lub Traczyk. Osobiście bardziej polecam dr Traczyk. Bardzo pomogła nam wyprowadzić na prostą naszego syna, z którym mieliśmy duze problemy zdrowotne. A tak wogóle to pani jest z Halinowa. Telefon do przychodni 22 773 83 96 pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts