KaMaL 24.08.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 tosinek poszło na priva Witam - moge tez poprosic - napiszcie tez jak to wygladalo cenowo. dziekuje. poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 tosinek poszło na priva Witam - moge tez poprosic - napiszcie tez jak to wygladalo cenowo. dziekuje. poszło na prv Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 26.08.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam mam do sprzedani bardzo okazyjnie system kominowy LEIER - zostala mi paleta. Magda 508 38 12 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek05070 27.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 witam, Jeżeli ktoś ma na zbyciu stemple to ja reflektuję. Niestety nie mam transportu więc potrzebuję dowóz. Lokalizacja budowy - Sulejówek. Kontakt: 0668 494 679. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 27.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 My tez mamy stemple na zbyciu. 20 sztuk, ok 270 wysokosci. Odbiór Sulejówek Zapraszamy Zostały nam tez deski z budowy. Oczyszczone z gwozdzi i posortowane po dlugosci. czesc pozbijana juz do szalunku. Jeszcze góóóóra skrawek tez jest do spalenia jesli ktos ma piec "na wszystko". podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 27.08.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 prośba na namiar na:- elektryka, - fachmana od kominków, fachmana od pieców c.o. (zakup z montazem)-okolice sulejowka i halinowa, - ale mogą byc rowniez przyjezdni - solidni i nie zdziercy, i cze poleciacie jakies sklepy z oknami - typu marplast w sulejowku albo dystrybutora okien oknoplastu krakow przy ostrobramskiej,potrzebuje na gwałt okien co by później szybko jeszcze tynki uruchomic aha - tynkarzy też poprosiłbym o jakis namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 prośba na namiar na: - elektryka, - fachmana od kominków, fachmana od pieców c.o. (zakup z montazem) - okolice sulejowka i halinowa, - ale mogą byc rowniez przyjezdni - solidni i nie zdziercy, i cze poleciacie jakies sklepy z oknami - typu marplast w sulejowku albo dystrybutora okien oknoplastu krakow przy ostrobramskiej, potrzebuje na gwałt okien co by później szybko jeszcze tynki uruchomic aha - tynkarzy też poprosiłbym o jakis namiar Marplast ma tylko cenę ok a reszta Ja okan brałam od Jezierskiego z Uniplastu na Bursztynowej. Okna i obsługa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 27.08.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 marplasta dalem przyklad jako dystrybutora w sulejowku,z jezierskiego dosc dlugo czekalem na wycene az w koncu przeslali mi z niedokonca pasujacą mojemu zapytaniu - ale ponowilem prosbe - bo moze to po prostu pomylka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Zadzwon do Uniplastu to Wodnicki zrobi Ci w pół godziny. Grubka tez nie polecam. Ma tak kiepskich montażystów, ze lepiej samemu zamontowac sobie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 27.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a to dzieki za info odnośnie grubka nie podoba mi sie juz ich obsługa - a jesli i montaz stoi na tak wysmienitym poziomie to ....szkoda czasu - p.s. wycenę dostalem od nich po interwencji po jakims miesiacu - zgubili maila, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ja montowałam okna w zeszłym roku w lutym. Wyceny nie dostałam od Grubka do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 27.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 prośba na namiar na: - elektryka, - fachmana od kominków, fachmana od pieców c.o. (zakup z montazem) - okolice sulejowka i halinowa, - ale mogą byc rowniez przyjezdni - solidni i nie zdziercy, i cze poleciacie jakies sklepy z oknami - typu marplast w sulejowku albo dystrybutora okien oknoplastu krakow przy ostrobramskiej, potrzebuje na gwałt okien co by później szybko jeszcze tynki uruchomic aha - tynkarzy też poprosiłbym o jakis namiar P. Jarosław Jeznach 601306132. Elektryk - bardzo dobry, dokładny, sprzata po sobie i jeszcze wszystko dokladnie wytlumaczy. p. Wiesław Kaczorek 605941386. Pan od kominków - wczoraj mielismy z nim 2 rozmowe i zdecydujemy sie na niego. Konkretny, nie cwaniakuje i ma dobra opinie. Sama jeszcze do konca nie sprawdzilam. Okna zdecydowanie z Uniplastu od P. Darka Wodnickiego jak pisze monia77w1. jestesmy po montazu. Ekipa dokładna i solidna. o moich tynkarzach mam jak narazie kiepskie zdanie ... zobaczymy jaki bedzie finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek05070 28.08.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Jak w temacie. Kontakt na prv. Pozdrawiam, Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 30.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 My tez mamy stemple na zbyciu. 20 sztuk, ok 270 wysokosci. Odbiór Sulejówek Zapraszamy Zostały nam tez deski z budowy. Oczyszczone z gwozdzi i posortowane po dlugosci. czesc pozbijana juz do szalunku. Jeszcze góóóóra skrawek tez jest do spalenia jesli ktos ma piec "na wszystko". podbijam Kilka worków piasku kwarcowego mamy na zbyciu. worek 50 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 01.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ja rowniez mam piasek kwarcowy do sprzedania. Robimy tradycyjne tynki wapienno -cementowe - jednak majster od tynkow polecil nam zrobic ostatnia warstwe z gipsu. Wowczas bedziemy mieli piekna gladz gipsowa wszedzie Mam do sprzedania 15 workow po 50 kg kazdy. Worek 50 kg za 10 zl. Odbior w Sulejowku - tel. 508-38-12-35. Jesli chodzi o okna - to my zdecydowalismy sie na drewniane. Ale jak bylismy na etapie plastikowych to wybralismy system Veka - zdecydowanie polecam firme Rafplast z Wesolej z ul Kilinskiego. 22 773 95 37 lub 773 58 19. Dobra cena, fachowosc, dobre rady Ogrodzenie - szybko, dobrze i tanio. Pan Marek 511-877-770. My robilismy klinkierowe z przeslami metalowymi. Elektryk - zdecydowanie dobra cena, jakosc, fachowosc, i szybko i solidnie. Pan Pawel (ekipa jest z Radomia, ale duzo robia w Warszawie i okolicy). 503-754-613. Mozecie mowic, ze macie kontakt od Magdy z Sulejowka. Powinni kojarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 01.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ja montowałam okna w zeszłym roku w lutym. Wyceny nie dostałam od Grubka do dzisiaj Mogę tylko potwierdzić, że Grubka nalezy omijac z daleka. W zeszłym roku sprawdziłam na własnej skórze ich fachowość. Na szczęście wybrałam okna z Oknoplastu (ale kupione w Węgrowie!) . Polecam. Minplast (W. Uszyński) tel. 509-892-450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 01.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam. Czy możecie polecić jakąś firmę zajmującą się sprzedażą i montażem szamba? Jakie są orientacyjne koszty? Markop z Halinowa. Ok. 5000 dwuzbiornikowe. Szybko i profesjonalnie, działa bez zarzutu. Telefon musisz sobie "wygooglać", bo gdzieś sie zawieruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 01.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 No miała byc odebrana a nie odebrali .... Ponawiam SPRZEDAM KOZĘ do grzania domu , suszenia tynków itd Do niej są dwie długie 2,5 m rury z możliwością podłączenia ich do komina Koza stoi sobie na dworze i już lekko siię denerwuje bo chciała by w niej palono czym sie da i co sie da i chciałaby dawac ciepełko Oddam tanio Poświętne centrum ( pomiędzy Mińskiem Maz Wołominem a Sulejówkiem ) z rurami za 100-80 zł [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam. Czy możecie polecić jakąś firmę zajmującą się sprzedażą i montażem szamba? Jakie są orientacyjne koszty? Markop z Halinowa. Ok. 5000 dwuzbiornikowe. Szybko i profesjonalnie, działa bez zarzutu. Telefon musisz sobie "wygooglać", bo gdzieś sie zawieruszył. Ja mam 603 924 645 Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 01.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 witam jak w temacie,sprawa pilna i przy okazji mniej wiecej rzad wielkosci za ile robili? pozdrawiam wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts