purbansk 03.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam, czy możecie polecić kogoś do wykonania świadectwa energetycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 04.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam, czy możecie polecić kogoś do wykonania świadectwa energetycznego? Piotr Bryzek 400zł 607 786 800 lub 607 234 373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yania 05.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 WitamPoszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 06.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam Poszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Witam polecam ekipę z Sulejówka (robili u mnie) Pana Henryka Gołosia (namiary na prv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maluchin1 06.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam wszystkich przyszłych, obecnych i byłych budujących W 2010 roku planujemy ruszyć z budową domu w Sulejówku. Jesteśmy na etapie adaptacji projektu i zbierania papierów.Odebraliśmy już warunki na prąd, wodę i kanalizację (czekamy na gaz), w tym tygodniu będziemy uzgadniać wjazd na działkę. W związku z tym mam kilka pytań: -Kogo polecacie do projektu i wykonania przyłączy wodno-kanalizacyjnych? -przyłącza gazowego? -kompleksowego elektryka -gdzie szukać okien? -kto do dachu(deskowanie + dachówka ceramiczna)? -kto do hydrauliki i instalacji co (z piecem, ogrzewaniem podłogowym-wodnym i grzejnikami kanałowymi)? -instalacji alarmowej? Możemy zrewanżować się namiarami na sprawdzonego geodetę i ekipą do wycinki. Z góry dziękujemy za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 06.12.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam wszystkich przyszłych, obecnych i byłych budujących W 2010 roku planujemy ruszyć z budową domu w Sulejówku. Jesteśmy na etapie adaptacji projektu i zbierania papierów.Odebraliśmy już warunki na prąd, wodę i kanalizację (czekamy na gaz), w tym tygodniu będziemy uzgadniać wjazd na działkę. W związku z tym mam kilka pytań: -Kogo polecacie do projektu i wykonania przyłączy wodno-kanalizacyjnych? -przyłącza gazowego? -kompleksowego elektryka -gdzie szukać okien? -kto do dachu(deskowanie + dachówka ceramiczna)? -kto do hydrauliki i instalacji co (z piecem, ogrzewaniem podłogowym-wodnym i grzejnikami kanałowymi)? -instalacji alarmowej? Możemy zrewanżować się namiarami na sprawdzonego geodetę i ekipą do wycinki. Z góry dziękujemy za pomoc poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuzetka 07.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam Potrzebuję namiar na dobrą ekipę do wykonania ścianek działowych z GK na poddaszu oraz ewentualnie ekipę do wykonania podbitki w środku. Z góry dziękuję i pozdrawiam, KaMaL - jeszcze raz dzięki za elektryka Pozdrawiam, Wojtek z Kossaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Sąsiedzi, Jak zabezpieczacie szczyt komina przy otworze dymowym? Szenardą, czy mniej dynamicznym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 KaMaL jeśli masz namiar na sprawdzonego dekarza, to ja też poproszę. Witam wszystkich - pomozcie - potrzebuje sprawdzonego dekarza do obrobki blacharskiej przy kominie i sprawdzeniu kilku innych rzeczy w moim ztarym dachu kogo polecacie prosze o namiary i tez elektryka czy macie dobrego???? poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 08.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 KaMaL jeśli masz namiar na sprawdzonego dekarza, to ja też poproszę. Witam wszystkich - pomozcie - potrzebuje sprawdzonego dekarza do obrobki blacharskiej przy kominie i sprawdzeniu kilku innych rzeczy w moim ztarym dachu kogo polecacie prosze o namiary i tez elektryka czy macie dobrego???? poszło na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glorius 10.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 widze ze rozmawiacie o sciankach dzialowych - mi chodzi o skosy na poddaszu - macie jakas dobra ekipe od plyt g-k ??? bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. Mi raz polecono firme remmax a inny razem p. kądziołe (?). Czy cos o nich wiece? a moze o innych - dajcie znac.aha i moze namiarek na jakiegos architekta bo mamy problem z zagospodarowniem przestrzeni nad schodami:)z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek05070 13.12.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Wreszcie w dniu wczorajszym dociągneliśmy do końca z ścianami działowymi i mamy już stojący wpełni wymurowany dom.Chciałbym w tym miejscu GORĄCO POLECIĆ Pana Jacka - murarza. Facet należy do tej grupy fachowców, którzy pozostawieni sami sobie (nie trzeba nad nim stać) zrobią wszystko z idealną precyzją, czysto, tak jak dla siebie. Jest człowiekiem niekonfliktowym, cichym i naprawde bardzo rzetelnym.Chętnych do podziwiania jego dzieła proszę o kontakt na priva ([email protected]) lub telefonicznie 0668494679. Pokarzę dom i będziecie mogli sami ocenić poziom fachowości człowieka. Cenowo przystępny.Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz: p. Jacek jest osobą niepijącą. pozdrawiam, Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 13.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no,no i oczywiscie przypadkiem zapomniales dodac ze tej super fachowiec pan Jacek jest Twoim bratem lub znajomym. U kolegi tez murował 2 lata temu i ściany działowe miały 5 cm odchyłu w pionie a pili jak wszyscy na budowie tylko sprzatali po sobie butelni. Twoja reklama firmy jest naciagana jak cholera. Witam wszystkich forumowiczów. Wreszcie w dniu wczorajszym dociągneliśmy do końca z ścianami działowymi i mamy już stojący wpełni wymurowany dom. Chciałbym w tym miejscu GORĄCO POLECIĆ Pana Jacka - murarza. Facet należy do tej grupy fachowców, którzy pozostawieni sami sobie (nie trzeba nad nim stać) zrobią wszystko z idealną precyzją, czysto, tak jak dla siebie. Jest człowiekiem niekonfliktowym, cichym i naprawde bardzo rzetelnym. Chętnych do podziwiania jego dzieła proszę o kontakt na priva ([email protected]) lub telefonicznie 0668494679. Pokarzę dom i będziecie mogli sami ocenić poziom fachowości człowieka. Cenowo przystępny. Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz: p. Jacek jest osobą niepijącą. pozdrawiam, Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek05070 13.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie Bądź człowieku frajerem: nie robie żadnej naciąganej reklamy - po prostu facet fajnie wymurował mi dom i jestem zadowolony, a że TWÓJ murarz, który jakimś NIESAMOWICIE DZIWNYM I UNIKALNYM ZBIEGIEM OKOLICZNOŚCI również miał na imię Jacek, był łachem i pijakiem to twój problem. Na tym forum powinniśmy wymieniać się doświadczeniami i ja to właśnie czynię. Mam dobre doświadczenia z współpracy z panem Jackiem i polecam go każdemu, kto chce mieć dobrze wymurowany domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek05070 13.12.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie Bądź człowieku frajerem: nie robie żadnej naciąganej reklamy - po prostu facet fajnie wymurował mi dom i jestem zadowolony, a że TWÓJ murarz, który jakimś NIESAMOWICIE DZIWNYM I UNIKALNYM ZBIEGIEM OKOLICZNOŚCI również miał na imię Jacek, był łachem i pijakiem to twój problem. Na tym forum powinniśmy wymieniać się doświadczeniami i ja to właśnie czynię. Mam dobre doświadczenia z współpracy z panem Jackiem i polecam go każdemu, kto chce mieć dobrze wymurowany domek.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Sąsiedzi, ratunku, kiedy wy przy suto zastawianych stołach, brudzicie kolejne talerze, zalewacie zupką obrusik nie wiecie jak wam zazdroszę. otóż ja nie mam wody w studni Mam jedno pytanie i jedną prośbę: 1 czy wasze studnie noramalnie dają wodę, jak dotychczas? 2. Pilnie szukam kogoś kto mi jeszcze w tym roku wywieci nową studnię, przyjmując zapłatę w ratach. Jestem załamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 28.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam, Mam pytanko - czy 600 PLN za GEODEZYJNĄ INWENTARYZACJE POWYKONAWCZĄ BUDYNKU - (do odbioru inwestycji) to dużo czy w miarę? Jak ma ktoś coś tańszego wdzięczny będę za namiary. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam, Mam pytanko - czy 600 PLN za GEODEZYJNĄ INWENTARYZACJE POWYKONAWCZĄ BUDYNKU - (do odbioru inwestycji) to dużo czy w miarę? Jak ma ktoś coś tańszego wdzięczny będę za namiary. Pozdrawiam Piotrek Cena normalna. Rok temu tyle samo płaciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.12.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Sąsiedzi, ratunku, kiedy wy przy suto zastawianych stołach, brudzicie kolejne talerze, zalewacie zupką obrusik nie wiecie jak wam zazdroszę. otóż ja nie mam wody w studni Mam jedno pytanie i jedną prośbę: 1 czy wasze studnie noramalnie dają wodę, jak dotychczas? 2. Pilnie szukam kogoś kto mi jeszcze w tym roku wywieci nową studnię, przyjmując zapłatę w ratach. Jestem załamana.l mam sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nadal szukam studniarza, KTOŚ pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts