ziazia 30.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nadal szukam studniarza, KTOŚ pomoże? witam, ja mogę polecić swoich,u mnie mieli bardzo trudny teren,poradzili sobie,no i jak na razie woda jest-tel. 500-693-310 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Nadal szukam studniarza, KTOŚ pomoże? witam, ja mogę polecić swoich,u mnie mieli bardzo trudny teren,poradzili sobie,no i jak na razie woda jest-tel. 500-693-310 pozdrawiam ja moge polecic swoich: wiercenie [email protected] tel 608-190-290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 06.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam, Mam prośbę o podanie namiarów na elektryka co za PRZYSTĘPNE pieniądze wykona przegląd instalacji elektrycznej (potrzebuję TYLKO protokołu sprawdzeń instalacji elektrycznej do odbioru budynku). Nie wiedziałem, że coś takiego jest w ogóle potrzebne, mam wpis w dzienniku budowy dokonany przez elektryka że wszystko wykonane zostało i SPRAWDZONE!!!, ale to w nadzorze budowlanym to za mało... Swojego elektryka o to nie poproszę bo zdzierus jest i pies na kasę okropny i nawet nie chcę się domyślać ile by mnie za coś takiego teraz skasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 06.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hej Piotrek,Ja mam elekryka i wiem, że takie rzeczy robi bo już z nim rozmaiwałam jak bedzie mi potrzebne takie zaswiadczenie przy zdawaniu budyku. Z tego co slyszalam to nie kazdy robi cos takiego bo trzeba miec uprawnienia na wystawianie takich zaswiadczen. Ten napewno ma. A neiktorzy mowia ze maja i wystawiaja lewe zaswiadczenia - niezle. Bardzo fajny facet.Rafał Adamczyk 502640580 Pozdrawiam,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parslej 07.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy ktos sie orientuje w stawce za ukladanie paneli podłogowych w Sulejówku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 07.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy ktos sie orientuje w stawce za ukladanie paneli podłogowych w Sulejówku ? Ja , płaciłem 15/m2 bez liczenie listew .. ale podobno można taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 09.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Za panele 13-15zł na gotowo z listwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 12.01.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam, po raz kolejny najlepszego w 2010 roku. Przy okazji mam na zbyciu 150-200 szt stempli 3,0 metry po 3,00 PLN i palete Porotherm 30P+W (80 szt) po 4,00 PLN Odbiór własny z Sulejówek-Długa Szlachecka. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 21.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Szukam sprawdzonej ekipy do ukladania dachowki. Bede wdzieczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 21.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 601-315-057 robili u mnie w czerwcu '09 - fotki w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 28.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam, Czy może ktoś coś powiedziec o fachowosci Pana Pawla Rudnika i jego firmy, ktora robi instalacje elektryczne i hydrauliczne pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 29.01.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam, Czy może ktoś coś powiedziec o fachowosci Pana Pawla Rudnika i jego firmy, ktora robi instalacje elektryczne i hydrauliczne pozdrawiam i z gory dziekuje poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 29.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 poszło na priva Witam, Czy może ktoś coś powiedziec o fachowosci Pana Pawla Rudnika i jego firmy, ktora robi instalacje elektryczne i hydrauliczne pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 01.02.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 wysłałem info pozdrawiam, Witam, Czy może ktoś coś powiedziec o fachowosci Pana Pawla Rudnika i jego firmy, ktora robi instalacje elektryczne i hydrauliczne pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filu 01.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług Pana Marcina Wrońskiego z Sulejówka,którego firma mieści się róg Reymonta i Piłsudskiego i zajmuje się kominkami.Proszę o opinie PozdrawiamFilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 05.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam, Mam pytanko do osób które już przechodziły odbiór budynku, badź mają wiedzę na ten temat, o nadzór budowlany w minsku mazowieckim, czy często przychodzą na odbiory, czy są czepialscy itd, itp. Wiadomo że jak będą upierdliwi i jak będą chcieli to zawsze coś tam znajdą.... może macie jakieś doświadczenia... bądź coś słyszeliście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parslej 09.02.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, Mam pytanko do osób które już przechodziły odbiór budynku, badź mają wiedzę na ten temat, o nadzór budowlany w minsku mazowieckim, czy często przychodzą na odbiory, czy są czepialscy itd, itp. Wiadomo że jak będą upierdliwi i jak będą chcieli to zawsze coś tam znajdą.... może macie jakieś doświadczenia... bądź coś słyszeliście.... U mnie byli wyluzowani i spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 10.02.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam, Mam pytanko do osób które już przechodziły odbiór budynku, badź mają wiedzę na ten temat, o nadzór budowlany w minsku mazowieckim, czy często przychodzą na odbiory, czy są czepialscy itd, itp. Wiadomo że jak będą upierdliwi i jak będą chcieli to zawsze coś tam znajdą.... może macie jakieś doświadczenia... bądź coś słyszeliście.... U mnie byli wyluzowani i spoko A miałeś budynek zamieszkany (czy jak kto woli w użytkowaniu) w momencie odbioru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parslej 10.02.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A miałeś budynek zamieszkany (czy jak kto woli w użytkowaniu) w momencie odbioru?? Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 10.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ale cisza, chyba wszyscy czekaja na roztopy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts