Bulgaricus 10.04.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 U mnie geodeta tyczy jutro i płacę 600 PLN też za 8 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 11.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ale najpierw tyczenie, czy najpierw humus? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek_ 11.04.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jeżeli chodxzi o mój przypadek, to majster z ekipą usunie humus ręcznie. Więc wywiezie ziemię ze środka po zalaniu ław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ale najpierw tyczenie, czy najpierw humus? To zależy czy humus wybierasz przed ławami czy po ich wylaniu. U mnie humus był także wybierany ręcznie dopiero po wylaniu ław. Jak wybierasz ziemię koparką - to tyczenie potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 11.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dziekuje Wam, czyli najpierw zamawiam koparke na usuniecie humusu, potem geodeta, potem ekipa Wszystko jasne. Dzisiaj moja Zonka wytargowala u ekipy 2 tys. i chyba juz sie zdecydowalismy na nich. Kurcze, moze te 2 tys. dolozymy do kominka, o jakim Zonka marzy: taki z szyba otwierana do gory. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ...albo do poprawek po ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 11.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ...albo do poprawek po ekipie Smiej sie, smiej Mam nadzieje, ze dobra ekipe wybralismy. Taki tradycyjny murarz z dwoma pomocnikami. Wiekszosc to "szef" ekipy, co tylko jezdzi i kase zbiera. Byslimy u nich na budowie - ladnie, czysto itp. Rozmawialismy z ludzmi, ktorym juz cos budowali i zadowoleni. Moze tragedii nie bedzie q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 11.04.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 moze ktos ma znajomego tynkarza, który otynkowalby mi dwa slupki po jednej stronie - tak aby mozna bylo zamontowac bramy garazowe. Koniecznie jeszcze w tym tygodniu. Robota góra na 2-3h -tak mysle. Plissssssssssss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 11.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Właśnie wypełniam tablicę informacyjną i nie wiem jaki jest numer telefonu do Okręgowej Inspekcji Pracy. Jaki numer podaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Żadnego. Tylko numer do mnie i do Kierownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 moze ktos ma znajomego tynkarza, który otynkowalby mi dwa slupki po jednej stronie - tak aby mozna bylo zamontowac bramy garazowe. Koniecznie jeszcze w tym tygodniu. Robota góra na 2-3h -tak mysle. Plissssssssssss. posłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek_ 12.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Mam pytanie. Macie namiary na żwir i piasek i wiecie może, jaki jest koszt 1 wywrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 12.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Też jestem zainteresowany namiarami na piasek. Cena ponoć około 180 PLN za 1 transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Poniżej są namiary i ceny na piasek, które zbierałem pod koniec zeszłego roku. Bierzcie więc prosze poprawkę na ceny.http://republika.pl/kucis/piach.jpg Ceny sa podawane albo w metrach sześciennych albo w tonach. Przelicznik jest mniej więcej: 5t~3m3.Czasem goście podają też ceny za wywrotkę. Trzeba uważać żeby nie przepłacić, bo są różne tonaże wywrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 13.04.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzięki, Kraftz! Super zestawienie! Od kogo Ty kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Nie pamiętam Zasadę stosowałem prostą - kto ma taniej w danym momencie, więc przyjdżało kilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 13.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kraftz, ale fajne zestawienie Dzieki. Aha, to wprawdzie nie dział ogłoszenia, ale tak lokalnie to więcej informacji można wydobyć. Od czerwca/lipca będę potrzebował jakąś kanciapę na narzędzia. Garaż, czy kontener jest raczej za duży. Jeśli ktoś teraz buduje i bedzie się pozbywał czegoś co można w ten sposób użyć to ja z chęcią odkupię. Qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 13.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Czy i ja sie moge do Was dolaczyc? Wprawdzie nie buduje w Sulejówku, tylko troszke dalej, ale chetnie skorzystam z Waszych namiarow My wlasnie jestesmy na etapie wybierania ekipy. Chcemy zaczac w okolicach czerwca-lipca, pod warunkiem, ze dostaniemy kredyt Poprosze ladnie o namiary na koparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 13.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a pewnie,ja tez nie z Sulejówka tylko z Izabeli, ale co tam, przeciez to tylko rzut beretem - nie Kraftz? A poniewaz dzis jest ostatni dzien przedświąteczny ,ze mam dostep do internetu to chce zlozyc Wam wszystkim życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy oraz spełnienia tego wymarzonego przez nas wszystkich marzenia - rychłego zamieszkania we własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 14.04.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Poprosze ladnie o namiary na koparki Poszły na priw. Te od chłopaków z forum i te, które sam znalazłem. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts