tomek123 27.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Kochani rzucam budowę i na 2 tygodnie odcinam się od świata w uroczym nadmorskim zakątku. Jak wrócę to sobie pobuduję pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 to wypoczywaj błogo, tylko pamietaj aby telefon komórkowy był wyłączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 27.07.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Życzę miłego wypoczynku. Ja również rzucam na tydzień ale w tym czasie zaczną robić więźbę więc raczej telefonu nie uda mi się wyłączyćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taJoasia 27.07.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 To rzucanie zabrzmiało strasznie dramatycznie, a po przeczytaniu okazało się, że to na szczęście zwykła wakacyjna laba To ja też rzucam, ale dopiero za dwa tygodnie i tylko na 5 dni. W tym czasie mój mężulek będzie wakacjował przy samopoziomowaniu (przecież tylko wyleje i dalej to też będzie miał labę). Czasem dobrze być babą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Dżizysss, jak przeczytałam tytuł to zaraz pomyślałam: Ale komuś dopiekło, trzeba koniecznie pocieszyć i podnieść na duchu, tylko... dlaczego nie w psychologu? A tu okazuje się, że pozostaje mi tylko życzyć przyjemnego wypoczynku i dokładnego naładowania akumulatorów, coby do końca budowy starczyło tego prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 27.07.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 też chciałem z dobrym słowem a tu ktoś się po prostu BEZCZELNIE CHWALI taJoasia Wysłany : Sro Lip 27, 2005 2:32 pm Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- To ja też rzucam, ale dopiero za dwa tygodnie i tylko na 5 dni. W tym czasie mój mężulek będzie wakacjował przy samopoziomowaniu (przecież tylko wyleje i dalej to też będzie miał labę). Czasem dobrze być babą no chyba że przez następne dni będzie wylewał za kołnierz upodobniając się do wylewki SAMOPOZIOMUJĄCEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taJoasia 28.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 A o tym "samopoziomowaniu własnym" nie pomyślałam.... Na szczęście mój ślubny tu nie zagląda i mam nadzieję, że sam na to nie wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts