kasia 27.07.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 PYTANIE-DLACZEGO WIEKSZOŚĆ ŁAZIENEK JEST BEŻOWYCH - CZY TO JEDYNY KOLOR W KTÓRYM DOBRZE SIĘ CZUJECIE? WYDAJE MI SIĘ ,ŻE TO NAJPROSTSZY SPOSÓB NA UNIWERSALNE WNĘTSZE, ALE NIE DO KOŃCA WYRAŻA CHARAKTER..JAKIE JEST WASZE ZDANIE? KASIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 27.07.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 PYTANIE-DLACZEGO WIEKSZOŚĆ ŁAZIENEK JEST BEŻOWYCH - CZY TO JEDYNY KOLOR W KTÓRYM DOBRZE SIĘ CZUJECIE? WYDAJE MI SIĘ ,ŻE TO NAJPROSTSZY SPOSÓB NA UNIWERSALNE WNĘTSZE, ALE NIE DO KOŃCA WYRAŻA CHARAKTER..JAKIE JEST WASZE ZDANIE? KASIA Czy ja wiem, czy tylko beże.? Ostatnio zwiedzając nowo wykończone łazienki ( trzy ) przez mojego glazurnika widziałem kilka łazienek w nowych budynkach i tam dominujace były czernie i szarości. I podobno to jest teraz dominujacy "trynd" kolorystyczny. Ale moje zdanie jest takie że Ci projektaci wnetrz którzy je robili ( bo to byli projektanci) to powinni za kare pomieszkać w tych mieszkaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 O kurka,ja mam szaro-czarną betonową łazienkę i wcale nie za karę,sama sobie wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 27.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 O kurka,ja mam szaro-czarną betonową łazienkę i wcale nie za karę,sama sobie wybrałam. A masz chociaż jakąś palme w wewątrz ( zieleń łamie te czernie i szarości) i białym gresikiem wysypany pól metrowy pas wzdłuż jednej ze sciań a na tym gresiku też roślinki, i ratanowy fotelik , A powaznie jakoś tak zbyt ascetycznie jest i zimno w takich szaro-czarnych łazienkach dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 27.07.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam Owszem bardzo bużo beży sie sprzedaje, ale też brązy, zielenie z seledynem oraz błękit z niebieskim. Ale jednak w beżach chyba człowiek czuje się najlepiej. Nie męczą oczu i są "ciepłe" Wyobraź sobie że po imprezie idziesz rano do łazienki w bordowym lub żółtym kolorz- straszne! Jest też aspekt oszczędnościowy i do ciemnych płytek trzeba dać wiecej światła by uzyskać odpowiednią jasność. No i łatwiej jest się ogolić bez narażenia na rany ciete Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Wyobraź sobie że po imprezie idziesz rano do łazienki w bordowym lub żółtym kolorz- straszne! O kurcze... , a ja właśnie będę miała żółtą... Koniec z imprezami...? Bo kafle już kupiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 O kurka,ja mam szaro-czarną betonową łazienkę i wcale nie za karę,sama sobie wybrałam. A masz chociaż jakąś palme w wewątrz ( zieleń łamie te czernie i szarości) i białym gresikiem wysypany pól metrowy pas wzdłuż jednej ze sciań a na tym gresiku też roślinki, i ratanowy fotelik , A powaznie jakoś tak zbyt ascetycznie jest i zimno w takich szaro-czarnych łazienkach dla mnie Tak wiem,obowiązkowo,ale niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ufff, jestem uratowana, zapomniałam, że druga będzie w beżach, zawsze mogę z niej skorzystać, w razie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ale jednak w beżach chyba człowiek czuje się najlepiej. Nie męczą oczu i są "ciepłe" Marek Zależy.Lubię beże w innych pomieszczeniach niż łazienka,którą lubię w chłodnych barwach.Łazienka kojarzyć mi się ma z czystością,świeżością,trochę jak guma miętowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 27.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Jedna w beżach-kolonialna:wenge,beż-druga morska piaskowa i niebieskości/plaża/ z muszelkami ,góra nad kaflami pomalowana na błękit.Trzecia dziecieca żółto-niebiesko-zielona .K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 28.07.2005 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Dziękuję . Jeszcze jedno pytanie-LUBICIE DEKORACJE I LISTWY W DUZYCH ILOŚCIACH?????MOZAIKA????MOŻE KILKA KOLORÓW LUB FORMATÓW? MACIE RECEPTĘ NA DOBRY WYGLĄD??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 28.07.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 mamma miaswoja lazienke zrobilem w takich zoltobezach i nawet mi do glowy nie przyszlo, ze taki jest teraz trynd i ze to jest super w ogole modne i popularnezrobilem tak, bo to byly pierwsze plytki, ktore mi sie spodobaly, a nie chcialem jakies bialej seledynowej leciutkiej pastelowej z kwiatkami i zrobilem taka jak mam z calej linii plytek wybralem tylko plytki podstawowe i mozaike i to mi wystarczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 28.07.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 W mojej poprzedniej łazience były żółte ściany, ruda podłoga, białe sprzęty, po imprezie wchodziło się spoko, bez efektów Wyglądała bardzo cieplutko i przytulnie, Kupujący moje mieszkanie byli zachwyceni na całe szczęście Teraz mam w swojej łazience na podłodze beż, na ścianach rudy, a wanna i ściana od prysznica jest szara. Jest fajowo, ciepło, ale bez przesady. U dzieci jest wanilia i brzoskwinka, bardzo ciepła i przyjazna, a trzecia tzw. "gościnna" jest kremowa z kilkoma odcieniami brązu. Ja nie znoszę niebieskich ani zielonych łazienek, ale o gustach się nie dyskutuje, każdy niech robi jak się czuje z tym najlepiej. I nie mam żadnych dekorów, bo płytki, które mi się podobały z dekorami miały bardzo nierozsądną cenę , a te które miały rozsądną cenę, i były w miarę ok, to dekory miały beznadziejne. Tak więc wymyślałam łazienki bez dekoró, za to były różne kombinacje z płytkami podstawowymi, a i kafelkarz też miał trochę roboty z cięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.07.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ja mam dwie łazienki, jedna jest w beżu właśnie, a druga w błękicie. W obydwu nie ma żadnych dodatków, dekorów, muszelek itp. Urozmaicenie stanowią dodatki (ręczniki, pojemniki na mydło, wieszaki na papier itp.) białe i odpowiednio brązowe i granatowe. Podobaja mi się rzeczy proste, delikatne, które nie rzucają się w oczy i nie brzydną po 2 latach. Beż jest fajny, bo delikatny, nie razi w oczy, fajnie się przy nim wypoczywa - np. kąpiel w pianie, świeczki, delikatne światło... To taki kojący kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.07.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ooo, to ja jestem podwójnie trendy , bo jedna łazienka jest właśnie beżowa i na przemian czekoladowa. Beż jest ciepły (a moja łazienka jest duża, więc może zaoszczędzę na ogrzewaniu ), przytulny i chyba tak szybko się nie znudzi, bo tak jak Magdzia jakoś nie mam zamiaru robić za rok czy dwa remontu łazienki, bo mi się kafelki opatrzyły Drugą łazienkę mam szaro- granatową (grafitową ) i ta z kolei wydaje mi się bardziej sterylna, choć też nie jest zimna... Pierwsza czyli beżowa łazienka (a właściwie pokój kąpielowy) będzie miała dodatki: wiklinowy kosz i leżak, kwiaty, świece. Natomiast w szarej łazience ozdobą są dekory i będą odpowiednio dobrane kolorystycznie ręczniki. (zdjęcia obu łazienek w stopce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 PYTANIE-DLACZEGO WIEKSZOŚĆ ŁAZIENEK JEST BEŻOWYCH - CZY TO JEDYNY KOLOR W KTÓRYM DOBRZE SIĘ CZUJECIE? WYDAJE MI SIĘ ,ŻE TO NAJPROSTSZY SPOSÓB NA UNIWERSALNE WNĘTSZE, ALE NIE DO KOŃCA WYRAŻA CHARAKTER..JAKIE JEST WASZE ZDANIE? KASIA Ja jedna lazienke bede miała, bordowo-rózowo-kremowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 29.07.2005 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Czyli na pewno mi to nie ułatwia wyboru.... a co z powierzchnią??? maty, poelry? błyszczące??? struktura???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 29.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 U mnie gładki mat(t), też na podłodze (chociaż teraz trochę żałuję, bo zauważyłam, że na połyskliwych mniej widać brud, u mnie widać każdy włos czy ślad po wodzie, czy po mokrej stopie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 04.08.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ja wymyśliłam sobie łazienkę malinowo/kremowo/czekoloadową zobaczymy co z tego będzie. Jakoś przejadly mi się same beże. Jakaś zdecydowana sie zrobiłam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.08.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ja wymyśliłam sobie łazienkę malinowo/kremowo/czekoloadową zobaczymy co z tego będzie. Jakoś przejadly mi się same beże. Jakaś zdecydowana sie zrobiłam Agao, fajna sie zapowiada, ja bede miala cos z bordo, tez nie moge patrzec juz na beze, choc przyznaje sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts