marinella879 18.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 PYTANIE-DLACZEGO WIEKSZOŚĆ ŁAZIENEK JEST BEŻOWYCH - CZY TO JEDYNY KOLOR W KTÓRYM DOBRZE SIĘ CZUJECIE? WYDAJE MI SIĘ ,ŻE TO NAJPROSTSZY SPOSÓB NA UNIWERSALNE WNĘTSZE, ALE NIE DO KOŃCA WYRAŻA CHARAKTER..JAKIE JEST WASZE ZDANIE? KASIA Wybralam kafle zebrano lubie takie kolory choć wiem że nie są obecnie modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 19.01.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Hehe. Archeologia w czystej postaci. W 2005 roku moda byla inna niz teraz. Wtedy beze i wenge wkraczaly pelna para. Teraz sie troche pozmienialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ja tez lubię beże, brązy, choć podobno niemodne ale to ja się mam czuć w nich dobrze a nie inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 20.01.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ja to widzę w ten sposób, że beż jest neutralnym, bezpiecznym kolorem, więc nie sposób popsuć sobie wnętrza. Dla mnie jednak jest to nudny kolor. Raz postanowiłam zrobić projekt łazienki w kolorach beżowym i brązowym, ale po skończeniu coś mi nie pasowało, więc zaczęłam wprowadzać poprawki. Oczywiście szukając ładniejszych płytek w bazach cad decora, co chwilę natrafiałam na jakieś piękne kolorowe kafelki i ostatecznie zniesławiłam nie tylko układ łazienki, ale i kolorystykę na zielono-białą. lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 20.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Mi się nie podobają łazienki w zielenizieleń ewentualnie jako dodatek Uważam też że kolorowe kafle , jak i ciemne kiepsko się prezentują w małych łazienkach. Ja mam małą blokową klitke więc potrzebuję czegoś jasnegozielenie, nieniebieskie za zimneciemne odpada bo jak w grobie więc zostaje nudny beżW zasadzie całe mieszkanie robię, beże, kremy, wenge ( nie bo modne czy nie modne tylko dlatego że mi te kolory odpowiadają, wyciszam się przy nich)dodatki w pokojach w kolorowe Bardzo mi się podobają kuchnie z czerwienią ale u kogośdom ma być dla mnie przytulny i funkcjonalnypiekne wnętrzna lubię pooglądać w katalogach bo u mnie z dzieckiem i kotami pewne rzeczy ( np szklane stoliki, półki, duże lustra) bedą mało funkcjonalnenie lubię latać ze szmatą a na gosposie mnie nie stać Rozwazałam przed zebrano Snake z opoczna. Piekne kafle ale moim zdaniem do dużego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 20.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Zupełnie nie świadomo co jest obecnie modne wybrałam kremowe kafle które chyba też się trochę zaliczają do beżowych... Były to jedyne (dosłownie jedyne!) kafle które wpadły mi w oko, a szukałam kilka tygodni Uważam, że najgorsze co można zrobić remontując mieszkanie to podążać za modą. obojętnie czy chodzi o wybieranie mebli, kafli, lamp- rzeczy które raz kupione służą wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.01.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dla mnie krem, to nie beż. Zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsos 31.01.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 A ja lubię swoją kremowo (beżowo jak kto woli) - czekoladową łazienkę. Mimo iż koniecznie chciałam w innym kolorze, to i tak moje wszystkie wybory kręcą sie wokół kremów, beżów i brązów. Jakoś inne kolory do mnie nie przemawiają. Ale to może i dobrze. Dla niektórych nudne ,dla mnie wydają się te kolory najbardziej ciepłe i eleganckie. I nic na to nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 08.02.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 magsos mam dokładnie tak jak TY - kremy, beże, piaski plus ciepłe brązy drewna to jest to, co mi najbardziej odpowiada. Jeszcze ewentualnie neutralna biel. Jakoś sobie nie wyobrażam u mnie w domu wściekle czerwonej kuchni czy fioletowej ściany w salonie. W takich wnętrzach czuję się najlepiej, są jasne, ciepłe i przytulne. A czy nudne, bezpieczne, modne? Zupełnie mnie to nie interesuje. Wnętrze można zmieniać dodatkami - jeśli się ma taką potrzebę. Ale na szczęście wybór w sklepach jest tak ogromny, że każdy znajdzie coś w swoim stylu Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts