Sonika 10.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A gdzie mozna dostac plytki o bardziej zdecydowanych kolorach ? Ja mam Dado. Wszystkie serie mają przepiękne - nie można oderwać oczu. Ceny są trochę wysokie, ale znalazłam moje Dado na Śląsku, o 30% taniej i to mnie uratowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.08.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ja mam Dado. Wszystkie serie mają przepiękne - nie można oderwać oczu. A jaka to produkcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ja mam Dado. Wszystkie serie mają przepiękne - nie można oderwać oczu. A jaka to produkcja ? Włoska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 10.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Tubadzin ogladalam. I jakos mnie nie zachwycily Ja się w pingwinkach zakochałam od pierwszego wejrzenia:wink: Ale generalnie nie jest łatwo kupić "kolorki". Sprzedawcy tłumaczyli że "wzięcia nie mają" , więc nie sprowadzają, nie eksponują itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 10.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A ja też nie mam beży w łazienkach Jedna biała i druga biała tylko kolorki podłogi i mozaiki różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A ja też nie mam beży w łazienkach Jedna biała i druga biała tylko kolorki podłogi i mozaiki różne. Moira, popraw proszę link do swojego albumu na Onecie. Chcialam zobaczyć zdjęcia, a tu buba... Musisz się najpierw zalogować, a potem podać link - please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 10.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Sonika sorry, ale nie zauważyłam.\ Już naprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Sonika sorry, ale nie zauważyłam.\ Już naprawiam Moira, ale u Ciebie ślicznie . Łazienka w takich kolorach jak lubię - bardzo, bardzo mi się podoba. Wklej proszę jeszcze jakieś zdjęcia. Domek prezentuje się super - czy Ty już mieszkasz? A jamniki wprost przecudnej urody . Te szczeniaczki to teraz, czy kiedyś ? . Śliczne pieski, takie kluseczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.08.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Gdzie te zdjecia ja nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Gdzie te zdjecia ja nie widze Musisz kliknąć w domek, w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.08.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No Twoje to wiem gdzie, ale gdzie te zdjecia Moiry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No Twoje to wiem gdzie, ale gdzie te zdjecia Moiry ? Moira ma w swojej stopce domek - rysunek, zaraz obok "wysyłania" nowej wiadomości, na samym dole, pod kreską. Tam musisz kliknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 11.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ja mam Dado. Wszystkie serie mają przepiękne - nie można oderwać oczu. oj Dado rzeczywiscie ma piekne plytki - caly czas odkrywam cos pieknego ale ja w efekcie bede miala od nich tylko pare bialych plytek slimaczkow (muszelek) w bialo-zoltej lazience (zolty bedzie naprawde intensywny - majolika z Tubadzina) z podloga chyba grafitowa - jeszcze nie wybrana a naprawde zakochalam sie w serii Crea z firmy Fap (niestety drogie) - pomaranczowe paski sa cudne - i druga lazienka bedzie wlasnie cala z Fapa - pomaranczowo-zolto-kremowa z kilkoma elementami ciemnobrazowymi (plytki imitujace drewno) a trzecia lazienka najwieksza zeby nie zbankrutowac bedzie z Tubadzina -seria Kuba (beze ) ale mozaika bedzie nie ta gotowa (kwadraty) tylko cieta z plytek w prostokaty - zeby nie bylo za mdlo prawdopodobnie beda jakies elementy metalowe i szklane - projekt sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 12.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sonika te szczeniaczki to nasze pierwsze szczeniaczki, w tym roku były kolejne już trzecie. Słodkie no nie a kiedyś tak nie lubiłam jamników. Co do zdjęć mozna przez domek, można w dzienniku Moiry. Niedługo zamieszczę kolejne po wprowadzeniu. Bo dziś jest wielki dzień, chociaż może raczej noc - pierwsza noc na nowych smieciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal1982 31.08.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ja bardzo lubię beżowe łazienki. dają dużo ciepła i lekkości zarazem... polecam płytki ceramiczne tubądzin z serii navona 33,3 x 60, w mojej łazience wyglądają serio elegancko, a mam tylko 5 m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 31.08.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam W tej chwili producenci przescigają sie we wszelkiego rodzaju beżach tak więc jest spore pole do popisu dla sprzedawców. Czasami mam nawet problem jak rozmawiam z klientem jaki odcień polecić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 31.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Karorka, Bardzo mi sie podoba Twój wybór ( oprócz Kuby ...) Ble ble bleże beże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 26.09.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 beże są "bezpieczne ", jeśli ktoś nie ma pomysłu na kolor, lub się go boi... lepiej zrobić w beżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 27.09.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 no to teraz po takich tekstach wszyscy, ktorzy sobie zrobili lazienki w bezach, powinni sie gremialnie w swoich bezowych lazienkach utopic albo powiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 28.09.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts