Grzes z Krakowa 21.11.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Serdecznie wszystkich witam i ciesze sie ze powstanie taka mapka. Mam nadzieje ze znajdzie sie miejsce i na moje miasteczko. Narazie moj dom to stan surowy zamkniety jak bede mila zdjecie to rowniez dolacze i go wam pokaze. A moze nie jestem tutaj sam z Niepolomic k/Krakowa?Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 21.11.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 On 2002-11-21 08:54, Grzes z Krakowa wrote: A moze nie jestem tutaj sam z Niepolomic k/Krakowa? Moze i nie jesteś Jednak byłoby miło, gdybys czytał troche co my piszemy Taki sam wątek załozyłes "klub budujących", odpowiedziałam Ci, łaskawie nie raczyłes zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 28.11.2002 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Hej moze nie tyle nie uwaznie czytam co przyznam ze sie troche pogubilem w tych roznych gupach i tematach (jestem tutaj nowy) ale powoli zaczynam sobie to wszystko porzadkowac i mysle ze nie bede juz walil takich gaf:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 28.11.2002 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Witaj Polecam lekturę (obowiązkowo ) wątku: "skąd jestesmy". A dwa zapraszam do grupy krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roberto 18.12.2002 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Grupa Krakowska gdzie ??? Ja też tam chcę. Grześ z Niepołomic jaki dom budujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 19.12.2002 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Wejdź w klub budujących Tam nas znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 31.12.2002 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Czesc robertoBuduje dom ok 170 m2 w zwartej bryle projekt z krakowskiego archetonu mam juz zamkniety i teraz bawie sie z instalacja elektryczna . A ty gdzies w poblizu niepolomic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts