gogi25 27.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Hej.Cieszę się, że znalazłam to forum. Jestem na etapie szukania działki pod budowę domu. szukam i szukam i narazie nic. Wszystko cholernie drogie: 50 zł wzwyż.W Hryniewiczach ktoś sprzedaje po 50zł ale tam, tak słyszałam jest wysypisko śmieci białostockich. taka lokalizacja nie bardzo mi odpowiada. FE!Chyba się przeliczyłam... Wiem, że na Dojlidach są dość tanie działki ale jakoś nikt nie sprzedaje. Może Wy możecie coś polecić. Chcę działkę w okolicach Białegostoku. Poydrawiam Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 27.07.2005 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No nie, to miało być w grupie podlaskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.07.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 ..pierwsze koty za płoty Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts