Gość Kleco 27.07.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Właśnie wróciłem ze sklepu z drzwiami (jestem na etapie szukania drzwi zewnętrznych) i Pani poinformowała mnie, że wszystkie drzwi dębowe składają się z klejonki sosnowej i dębowej (ponoć lepiej drzwi pracują), a z zewnątrz jest dąb. Chyba, że zapłacę 12000 wtedy będę miał drzwi tylko z dębu. Czy jest tak naprawdę???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz M 27.07.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Mogą mieć nawet styropian albo piankę poliuretanową. Są przez to cieplejsze i lżejsze. Czy zależy Ci na tym co maja w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kleco 27.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Myślałem że sosnowe są z sosny, a dębowe z dębu, a dlatego też pytam, że oferują mi drzwi dębowe warte np: w MS 6000zł w POLSKONE 5600 za 3700 i dlatego wydawało mi się to podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gamma 08.08.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ja kupiłam cala ponoć są cołe dębowe ,a w środku mająpiankę 3.600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kleco 08.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Tak tylko mi chodzi o to że ta klejonka, z której są drzwi jest z dębu i sosny, a zewnętrzna powierzchnia drzwi tylko z dębu. Tak podobno jest w większości drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts