Wowka 30.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Kiedyś bywałem. Ale to było dawno. Przyznaję, było sympatycznie, wesoło, życzliwie....Potem zaczęły sie pojawiać różnego rodzaju nieidentyfikowalne nicki: cyferki, literki, mopy, szczoty i inne wisielce. Zaczęły się wulgarności, osobiste wycieczki pisane jak przypuszczam niekiedy w pijanym widzie....Zrezygnowałem z czata...Przed kilkoma dniami zajrzałem tam lecz nie było nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 i tu sie musze z Toba Wowka zgodzic uff.... pierwszy raz jak mawia starszyzna jest najtrudniejszy najgorsze , ze tam caly czas ktos poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 31.07.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 a kiedy ty śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts