Darek1719499676 12.08.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Mieszka mi się fajnie ale normalnie. Tylko przez kilka dni miałam uczucie niezwykłości. W pierwszych dniach wszystko zachwyca potem człowiek sie martwi, że trzeba kupić meble czy coś innego. Moja przyjaciółka mówiła mi, że tak będzie i miała rację. Dom wybudowaliśmy w 10 mies, oby z kompletnym wykończeniem było tak samo Przyjemne są: odwiedziny znajomych i rodziny, chodzenie po ciepłej podłodze, opalanie się na własnym tarasie, jedzenie posiłków w salonie, własna sypialnia. Wkurzają - komary, nawet zabić nie ma jak bo szkoda brudzić ścian. Zobaczę, jak będzie z ogrodem bo jeszcze jest ściernisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 16.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Wiesz co - ty masz inny problem. to nie jest dom qrczę, chyba tak Tylko uwierzyć w to trudno i wyjścia nie widzę Yvett - mam pomysł - rób listę rzeczy, które twój małżonek rzeczywiście zrobi - tzn. zacznie i skończy. Pokazuj mu to, może to będzie dla niego wiadro zimnej wody - bo może on faktycznie jest przekonany że "się zaharowuje na śmierć", że "tylko on w tym domu coś robi". Jak zobaczy, że jest tego śmiesznie mało, może się trochę uspokoi i zastanowi, dlaczego mu tak czas przez palce przecieka bezproduktywnie. Czasem ludzie sami siebie oszukują. No i wcale sie tym nie przejmuj. Rób swoje i tyle. Tak zrobię - zobaczymy co dalej - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 08.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Super, super i jeszcze raz super. Może dlatego że mieszkam dopiero 2 miesiące a wcześniej mieszkałam przez 5 lat u moich rodziców i byliśmy z mężem na ich utrzymaniu (rozumiecie więcej pieniążków mogliśmy inwestować w dom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts