Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

40 stopni w cieniu...

ckwadrat

Recommended Posts

Sahara? Nie, gorzej bo tam przynajmniej sucho. Delhi w czasie monsunu? Nie, ale blisko... - centralna Polska! Jutro i pojutrze. Dokładnie 39 (wedlug prognoz ICM-u: http://meteo.icm.edu.pl) ale z uwagi na dużą wilgotność temperatura odczuwalna ma być wyższa! :o :o :o Tego chyba jeszcze u nas nie było...

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam kogoś w brzuchu :wink: .

Wyobraźcie sobie co przeżywam wracając autobusem do domu - jadę 40 minut na drugi koniec miasta. Mąż ma samochód bo musi z powodów budowlanych (budowa daleko od jego pracy, kończy późno i musi szybko dojechać - inaczej się nie da dla dobra sprawy)

To jest dopiero horror. Teraz siedzę w pracy, mam wiatrak na fula i jeszcze żyję, ale jak pomyślę że niedługo będę wsiadać do konserwy... :evil:

W ogóle nie wiem o czym Wy do mnie rozmawiacie :wink:

U mnie - pod Bydgoszczą jest bardzo przyjemnie , 22 stopnie , właśnie zaczął padać deszczyk ( mam nadzieję że przelotny ) .

Ale bardzo Wam współczuję , bo jak sobie przypomnę te upały sprzed dwóch tygodni ....obrzydliwie duszno i parno , istna dżungla , wszystko się lepi , brrrr .

Trzymajcie się - Maxtorka :)

Mam kogoś w brzuchu :wink: .

Wyobraźcie sobie co przeżywam wracając autobusem do domu - jadę 40 minut na drugi koniec miasta. Mąż ma samochód bo musi z powodów budowlanych (budowa daleko od jego pracy, kończy późno i musi szybko dojechać - inaczej się nie da dla dobra sprawy)

To jest dopiero horror. Teraz siedzę w pracy, mam wiatrak na fula i jeszcze żyję, ale jak pomyślę że niedługo będę wsiadać do konserwy... :evil:

Ja też kogoś mam, i to całkiem już dużego i ciężkiego, i ja jeżdzę 1,5 godziny w sumie autobusem i pociągiem. Wczoraj mało nie odwaliłam kity w pociągu (bo przecież nikt miejsca nie ustapi) :-?

Na szczęście w pracy mam klimę, ale aż sie boję drogi powrotnej :roll:

Sahara? Nie, gorzej bo tam przynajmniej sucho. Delhi w czasie monsunu? Nie, ale blisko... - centralna Polska! Jutro i pojutrze. Dokładnie 39 (wedlug prognoz ICM-u: http://meteo.icm.edu.pl) ale z uwagi na dużą wilgotność temperatura odczuwalna ma być wyższa! :o :o :o Tego chyba jeszcze u nas nie było...

U mnie połowa murarzy padła :cry: , zero powodów do uciechy :-?

Majka

Bym zbankrutowała na tych taksówkach. Na szczęście wyjdę wcześniej to nie bedę w godzinach szczytu gnić. Idę na wolne, nie bedę się tak męczyć w budżetówce w imię marnej pensji...

Weź sobie mokry recznik i w autobusie połóż na brzuszku...może będzie ciut lepiej? Oby! Życzymy przetrwania tego piekła...