Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

40 stopni w cieniu...

ckwadrat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ludziska kochane :) nie narzekajcie! (oprócz Forumowiczek w błogosławionym stanie rzecz jasna - bo im wolno :) Te upały potrwają kilka dni, a za niedługo zacznie się buuro, zimno, mroźno BLEEE

Cieszmy się tropikami - na tarasik (balkonik, do ogródka) - dmuchany basenik z wodą, do niego nóżki, w łapce kawkę frappe lub piwko. La vita e bella :))

na pocieszenie powiem Wam , ze niektorzy maja takie upaly(40st) po kilka tygodni jednym ciagiem , do tego wilgotnosc 100%

wtedy nie da sie nic , tzreba siedziec albo w aucie albo w domu

a w nocy jest tylko troche chlodniej , tzn.ok 35 stopni :lol: :lol: :lol:

40 stopni ciepla i 100% wilgotnosci

wtedy nie ma znaczenia czy zakladasz suche czy mokre gacie , bo jak zalozysz suche to i tak za 10 sekund beda mokre

i raczej sie nie chodzi po dworzu wtedy

roznica pomiedzy 100% i 84 % jest ogromna

burza nie pomaga :-?

lepiej niech sie klimat na taki w Polsce nie zmienia :lol:

To lepiej niż w saunie, bo tam suma temperatury w stopniach i wilgotnosci w % powinna wynosić 110. :o :D

Ja mam co prawda tylko 34 stopnie ( juz drufi tydzien z rzedu) ale za to wilgotnosc do 90 %. No po prostu zyc sie odniechciewa .....

to u Was w NY lepiej niz w NJ :o

przedwczoraj u nas bylo 100% , z rt3 nie bylo widac Manhattanu

wisialo wszystko

pozdrawiam przez mostki i tuneliki z NJ :lol:

Ja mam co prawda tylko 34 stopnie ( juz drufi tydzien z rzedu) ale za to wilgotnosc do 90 %. No po prostu zyc sie odniechciewa .....

to u Was w NY lepiej niz w NJ :o

przedwczoraj u nas bylo 100% , z rt3 nie bylo widac Manhattanu

wisialo wszystko

pozdrawiam przez mostki i tuneliki z NJ :lol:

Witojta, witojta:))))) Nie bywam czesto na tym forum, bo budowa rusza dopiero we wrzesniu i to "za naszymi plecami" w Polsce i jeszcze w tematach budowlanych za bardzo nie siedze, ale milo mi bardzo spotkac kogos z okolicy:)