ciku 31.07.2005 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 zycze szybkiego tempa budowy i szybszego powrotu do nowego domku Powrotu to sobie tez zycze juz od dawna. A Wy gdzie sie budujecie i jaki domek, jesli mozna spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 My sie jeszcze nie budujemy , zaczniemy jak wrocimy ja lubie jednak sama trzymac lapki na swoim wracamy najdalej za rok upatrzony projekt to http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzs1/bzs1.html http://www.boduch.pl/info.php?id=117&strona=rzuty http://www.wm.com.pl/katalog/domy/W11.html a kiedy Wy wracacie , na gotowca pewnie w zaleznosci od WZ , MAM JESZCZE INNE NA OKU W RAZIE CZEGO buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 31.07.2005 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 My sie jeszcze nie budujemy , zaczniemy jak wrocimy ja lubie jednak sama trzymac lapki na swoim wracamy najdalej za rok upatrzony projekt to http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzs1/bzs1.html http://www.boduch.pl/info.php?id=117&strona=rzuty http://www.wm.com.pl/katalog/domy/W11.html a kiedy Wy wracacie , na gotowca pewnie w zaleznosci od WZ , MAM JESZCZE INNE NA OKU W RAZIE CZEGO buziaki Ten dom od Boducha to sami mielismy budowac:)) Oba projekty bardzo mi sie podobaja. MY tez gustujemy w parterowkach, ten pierwszy ogladalismy, ale odstraszyl nas przez skomplikowany dachi troche wyglada jednak na zbyt drogi dla nas, ten drugi byl mocno brany pod uwage.... Widze ze wracamy podobnie, my chcemy sie zwinac do Polski koncem przyszlego roku , jestesmy tu od 2000 roku to juz zbyt dlugo na nasze nerwy. Pozdrawiam:) Acha, tez nie powierzylibysmy budowy domu obcym osobam, ale mamy to szczescie ze znamy tych ktorzy beda go robic i zlecamy jedynie stan surowy, reszte dokonczymy po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Mnie tez ten dach troche boli , ale pasuje mi wszystko , zwlaszcza pustka nad sufitem w salonie . My zwiniemy sie z koncem przyszlych wakacji.Syn do szkoly chodzi tutaj, wiec nie bedziemy przerywac . Dobrze , ze tak goraco , my nie gotujemy w domu juz kilka tygodni to tak zgodnie z tematem Od wrzesnia nie macie podatku na zakupy slyszalas? ckwadrat -nie skrzycz nas za zasmiecanie watku juz na czat sie urywamy ech , szkoda , ze to kolezanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.07.2005 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Rrmi, domek z siłownią jest fajny, choć wolę prostsze bryły. Mimo rozmachu, przytulna jest elewacja ogrodowa, bo od frontu za bardzo wyeksponowany jest garaż. Z dachem będzie jednak niezła jazda. No i okien mnóstwo, szczególnie w siłowni - to jak ogród zimowy. Tanie toto nie będzie, żeby nie powiedzieć że bardzo drogie. W11 to druga skrajność - bardzo mi się podoba, mimo prosoty, i niedrogi w realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ja wiem kwadraciku ,ze masz racje i maz tez mnie tu troche gania za ten projeckt , ale i tak decyzje podejme dopiero jak kupie dzialke .Narazie to se moge pogadac. Ajak juz sie tak rozgadales , to powiedz jeszcze co o tym Boduchu sadzisz , jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.07.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 I gdzie to ch...ne słońce? U mnie cały czas pada!A nawet leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 01.08.2005 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 [...]Ajak juz sie tak rozgadales , to powiedz jeszcze co o tym Boduchu sadzisz , jesli mozna Wyglada ok. Coś pomiędzy tamtymi dwoma, jesli chodzi o skomplikowanie i koszty, dużo otwartej przestrzeni. Ewentualnie w salonie tylko problemy z ustawieniem wypoczynku - nie ma go nawet zresztą na planie i moze komunikcja w poprzek salonu na taras nie jest moze najlepsza. Ale trudno na oko dokladnie to ocenic. Tak czy inaczej, jak dla mnie, zwolennika i realizatora 2-spadów najlepszy jest W11 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 01.08.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 sobota i niedziela na podkarpaciu palma straszna.Jak wychodziłam do pracy w sobote o godz.8 było 46 stopni do słońca http://szelma.newtone.ca/ więc popołudniu w samochód i na Rudawke,niestetyw miejscach ogólnodost.epnych było więcej ludzi niz kamieni,ale dzięki ukochanemu samochodzikowi znalezliśmy takie miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 [...]Ajak juz sie tak rozgadales , to powiedz jeszcze co o tym Boduchu sadzisz , jesli mozna Wyglada ok. Coś pomiędzy tamtymi dwoma, jesli chodzi o skomplikowanie i koszty, dużo otwartej przestrzeni. Ewentualnie w salonie tylko problemy z ustawieniem wypoczynku - nie ma go nawet zresztą na planie i moze komunikcja w poprzek salonu na taras nie jest moze najlepsza. Ale trudno na oko dokladnie to ocenic. Tak czy inaczej, jak dla mnie, zwolennika i realizatora 2-spadów najlepszy jest W11 . no mi sie ten boduch bardzo podoba , tyle , ze musialabym zmienic wiezbe , zreszta w W11 tez , chce miec wysooooki sufit ale wiem ,ze W11 bedzie finansowo najlepszy . E i tak nie wiem jakie beda WZ , mam cala liste tych wybranych , bede miala malo czasu na podjecie decyzji , to teraz tak dlubie w tym zawsze jednak dobrze jak ktos z boku cos zauwazy dzieki kwadraciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.01.2006 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 No to wychodzi, że mamy 70 stopni różnicy w ciągu pół roku! A co będzie pojutrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 26.01.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Człowiek do wszystkiego się przyzwyczai, dziś jak biegałem po mieście bez czapki, rękawic i w prawie rozpiętej kurtce myślałem że odwilż mamy...zmroziło mnie jak wsiadłem do samochodu ... było -6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.01.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 niemożliwe mówią coś o -15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 03.02.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 A mnie tam się marzą temperatury z początku wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 03.02.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 A mnie tam się marzą temperatury z początku wątku... oj, mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 28.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 O rany ale dzisiaj jasno ! Niech ktoś powie, kiedy ta wiosna do nas przyjdzie, bo już nie mogę patrzeć na śnieg. Chyba wole mrużyć oczy z powodu słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 28.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Brrrrrrrrrr zima trzyma i paskudna nie chce odejść - Ale w lesie słychać już ptaki ,ćwierkają,gwizdają .Chyba szukaja parki i wiją gniazda szykują sie do mania jajek!!!!!!!!!!! czuć i slychać te wosne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boo 04.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wiosna??? Dzisiaj znów padał śnieg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 04.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wiosna??? Dzisiaj znów padał śnieg ! Eeee tam - pewnie już stopniał, jak tu, w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts