Gosia C 28.07.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 witam wysłałam wczoraj trzy wiadomości prywatne i do tej pory są w zakładce ,,do wysłania" gdzie jest problem ? powiadamiacz tez powiadamiał mnie wczoraj z dużym opóźnieniem, czy ktoś miał podobną sytuację?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.07.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ktos tego nie odebrał i sobie lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 28.07.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 .... czy ktoś miał podobną sytuację? pozdrawiam Każdy tak miał. To, że te wiadomości znajdują się w folderze "Do wysłania" oznacza tylko i jedynie to, że adresat wiadomości nie otworzył jak dotąd swojej skrzynki. U mnie jeden post leży już sobie od 28 listopada 2002 r. Co najciekawsze adresatem jest MURATOR Niech sobie leży ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 28.07.2005 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 dzięki serdeczne za informację pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts