Klemenss 28.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Mam zamiar kupić kocioł firmy Seko, na miał z nadmuchem i sterownikiem, dolne spalanie. Zdecydowany jestem na ten sposób ogrzewania, ale nie wiem czy wybrałem solidnego producenta i solidny a przede wszystkim efektywny produkt. Nadmieniam że instalację grzewczą mam starego typu (grzejniki żeliwne, rury stalowe) jedynie bojler na wodę nowy (dwie wężownice 1 na solar). Proszę o radę użytkowników. Napiszcie wrażenia z użytkowania tego rodzaju kotłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.07.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Wprawdzie nie jestem użytkownikiem takiego kotła, ale sporo tego montowaliśmy (właściwie mąż montował) i z tego co mówił są to bardzo dobre kotły.Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klemenss 28.07.2005 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Wprawdzie nie jestem użytkownikiem takiego kotła, ale sporo tego montowaliśmy (właściwie mąż montował) i z tego co mówił są to bardzo dobre kotły. Pozdrawiam Monika Dzięki Monika. Zastanawiam się tylko czy w rzeczywistości nie trzeba do niego zaglądać przez 24h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts